![]() |
חידון הרוק הגדול!
אני אתחיל ב3 שאלות , מי שמצליח לענות על כל ה3 נכונה רשאי לשאול את שלושת השאלות הבאות. במידה ולא נענו כל התשובות הנכונות הראשון שפירסם הודעה עם מספר התשובות הגדול ביותר מנצח או מי שהיה הקרוב ביותר לתשובה. אנא תשאלו שאלות מתוחכמות ולא סתמיות. במידה ולא תהיה התקדמות אפשר לתת רמזים.
מי שיפרסם שאלות לפני שיוכרז מנצח על הקודמות הודעתו תמחק. בהצלחה (: כתבתי את השאלות מהקל אל הקשה.... 1. מי היא להקת המטאל שצילמה קליפ בארץ על המצדה? 2. מיהו האחד במטאליקה שיש לו אקדח? 3. מה הקשר בין צמד הזמרים הישראלי - "הדודאים" לבין להקת מטאליקה? |
1. איירון מיידן
|
2. ג'יימס הטפילד, הוא אוהב אקדחים...
|
ציטוט:
|
אז זה אחד מאלה:
לארס אולריך רוב טרוחילו קירק האמט מיידן צילמו את Man On The Edge במצדה... לניקו יש כפיה על הראש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
או שזה קליף או שזה רון מקגובני... בטח רון, קליף היה בן אדם רגוע. ההורים ההיפים שלו לא היו נותנים לו בחיים להחזיק אקדח...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בוב רוק המפיק שלהם ? |
קליף ברטון. להגיד ת'אמת - זה החבר האחרון של מטאליקה שהייתי אומר עליו את זה. ג'יימס הטפילד הכי אוהב לצוד שמה...
או שזה בכלל פלמינג רסמוסן המפיק היותר טוב שלהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה הולך לכיוון the one ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לג'וני יש אקדח זה שם הסרט ,לקח שניה פשוט להביןאת הכיוון שלך,אחלה סאבטקסט. |
ציטוט:
JHONNY GOT HIS GON!!!! ספר מוזר.... |
השאלה מנוסחת גרוע. למה "במטאליקה"? צריך לשאול בצורה יותר ספציפית. והסרט לא נקרא "לג'וני יש אקדח" בגלל שרק לו יש אקדח. לג'יימס הטפילד יש אוסף אקדחים בבית.
|
ציטוט:
בנתיים 1 לאנטון ו1 לארבל. תאכלס אם מישהו יצליח לענות על השאלה השלישית נכונה מגיע לו לזכות.... היא באמת קשה. אנטון, בשאלה ספציפית אתה יותר מדי מרמז על התשובה. זה כמו שאלות חמיצר עם סאבטקסט. |
פעם שנייה בחיים שלי שאני שומע על הדודאים בכלל.
|
הפעם לא מדובר בסאב טקסט אלא באוזן מוזיקלית... נראה מי יעלה על זה... (ויש גם רמז בהמשך)
|
ציטוט:
הקשר היחידי שאני רואה בין הדודאים למטאליקה שהן שתיהן להקות בנות 4 חברים. |
גם אני יכול להגיד משהו בסגנון "הקשר היחיד שאני רואה שכולם חיו במאה ה - 20 או משהו"...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
או בקיצור ?אנטון תפסיק להיות מריר שלא הבנת את הסאבטקסט. |
הם עשו מופע משותף בפארק הירקון או משהו?
|
אין לי שום מושג ברוק..
חיפשתי בויקיפדיה את מטליקה, ובנושאים קשורים ראיתי את הפרברים, כשחיפשתי הדודאים גם מצאתי משהו שקשור לפרברים, אני חושב שככה הם נקראו.. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...90%D7%99%D7%9D |
גם אני מצאתי משהו כמו אור וגם בדקתי ומכל שמות חברי מטאליקה בכל הזמנים אתה יכול להרכיב את שמות "דוד גוריון" ו"בני אמדרוסקי"(שאלי חבריי הלהקה) מבלי להשתמש באותה אות פעמיים
|
יוגי תן רמז...
|
ציטוט:
|
אני חושב שהוא חותר לזה שיש להם שיר דומה או משהו כזה...ומכיוון שלא נראה לי שמישהו כאן מכיר את השירים של הדודאים .....
|
בין בני אמדורסקי לישראל גוריון יש את אותה כימיה כמו בין ג'יימס ללארס...
|
זה שאתם לא מצליחים להבין את הקשר זה סימן שאתם צעירים....
|
הפרברים והדודאים היו ביריבות ואחר כך השתתפו במופע משותף.
כך גם מטאליקה ומגהדת' ב - 1993. |
חבר אחד במטאליקה מת.
חבר אחד בדודאים מת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמרת אוזן מוזיקלית - בחיים שלי לא שמעת שיר של הדודאים.
|
THE_JUGGERNAUT,
אני בונה עליך שתמצא את התשובה השלישית ואז יהיה פה איזון עם אנטון וארבל ונעבור לשאלת שובר שוויון :boxing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ