![]() |
אוכל יתר
חברה צרההההההההההההההה
אתמול אמרתי נעשה ציט קטן ונקח איזה פיצה ככה יפפה וזה קיצר זה היתגלגל ממשולש ל משפחתית וחצי ואחרי זה עליתי על צלחת חומוס עם איזה שמונה פיתות ואיזה חצי כיכר לחם עם דבש ו גבינה לבנה 200 ג"ר ש"ש ולבסוטף באיזה 2 בלילה טחנתי חצי קובסת בקלווה קיצר אני בדיכעון ולא יודעה מצה לעשות אני רוצה להיתעבד ד"א אני בתקופת מאסה |
דחוף אצבע לפה
ועכשיו ברצינות, צא מהבאסה. קורה. |
wtf
|
אתה במסה מה איכפת לך?
הלוואי היה לי את התאבון שלך |
במאסה ועוד כזה צ'יט?
מה יהיה בחיטוב |
אלוהים ישמור :ohmy:
איך היה לך מקום בקיבה להכיל את כל זה בכלל |
אחי אני 188 ס"מ גובה ושוקל 82 ואני לא שמן
יעני יש לי 14אחוזי שומן |
יש ליחי הרבה הרבה מקום בקיבה
חוץ מזה השאלה מה אני אמור לעשות הים (איך אני אמור לתפקד)? |
כרגיל לדעתי אתה במסה מזה משנה
אני גם במסה כל היזדמנות שיש לי אני אוכל:wub1: |
אבל אתה לא אוכל דברים כאלה ובכמויות כאלה אתה מבין עם אני ימשיך בקצב קזה יקוזונה יהיה קטן לידי
|
??????????
צ'יט אחי ? זה Game Over חחח מאיפה זה בא לך עכשיו רציני , תשתדל שזה לא יקרה לא נשמע כמו ארוחה מזינה ובריאה |
לפחות יש לך תאבון..
פאק 8 פיתות?? חחחח, מה בחיים לא אכלת לחם? כבר עדיף הייתי אוכלת איסה חביל גלידה במקום זה :) אני בכלל אין תאבבון בגלל החום הזה.. כבר 6 ורק עכשיו נזכרתי לאכל סלט..וגם זה בקושי אני דוחפת לפה. ןקיצר אם אתה במסה אז לא נורא, כל עוד נהנת למה לא?:p מחר כנס לעיניינים |
מה מחר זה היה אתמול והיום עד אכשיו לא אכלתי כלום(היתי היום בחדר כושר)
|
ציטוט:
|
זה גרוע במיוחד שאתה במסה.. מכיוון שרוב מה שאכלת ילך לשומן..
|
די להאכיל את הבנאדם סרטים,אז הוא סטה טיפ]ה מהתפריט פעם אחת,לא יקרה כזה משהו נורא,אז זה יוסיף לו עוד כמה ימי חיטוב.
אני מבין זה היה נורא אם זה היה קורה בחיטוב,אבל זו מאסה ויש לקחת הכל בפרופורציה |
לא קרה כלום אחי. וזה שכבר 10 ל תשע ולא אכלת כלום היום, ועוד זה שהתאמנת..... תהיה לי בריא :,(
|
נו אז?אז קצת השתוללת במאסה..מה כבר קרה?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח את זה בסבבה אחי :) ובשבוע הקרוב כשיבוא לך לנשנש קצת תיזכר בכמה נשנשת ואז יעבור לך החשק :)
|
אין חשק לאכול בחום איזה מבעס
|
ציטוט:
|
לדעתי תעשה הליכה או ריצה או משהו ואחרי זה תחזור למסה ..
|
איך אני מת כבר שיחזור החורף:wiggle:
|
מה רק זה?!?!
|
חחחחח
תקשיבו חברה זה שלא אכלתי היום כלום זה בסדר ? וחוץ מזה מחר לחזור לתפריט או שלהפחיט קצת עם הפחממות? |
חברה נו תשובה קטנה וזהוא מה כבר ביקשתי???
|
אז מה
תמשיך לאכול לפי התפריט |
ציטוט:
|
רק אני הבנתי בהתחלה שהוא מתכוון שחברה שלו צרה?
ועוד רציתי להגיד לו שאני מבין את כאבו......:blush: |
ציטוט:
|
ציטוט:
תעמיס וזהו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ