![]() |
תמונות בייספ!
אין הרבה מה להגיד
התקדמות בייספ http://img523.imageshack.us/my.php?i...0294715wg0.png סדר ההתחלה הוא משמאל לימין... תגובות בכיף =) |
ת'אמת אני לא רואה כלכך את השינוי הכל נראה לי אותו הדבר...
אם אתה רואה את השינוי זה מספיק מבחינתי. |
ציטוט:
|
אין שינויי..
|
ציטוט:
פסדר כילו אל תפרגנו בכוח תגידו מה שאתם חושבים גם אני ככה אבל במקרה הזה כל תמונה זה היקף אחר אז לאדע מה יש לכם |
מדדת הקיפים ?
|
ציטוט:
|
תחלס עם לא היית אומר משמאל לימין לא הייתי יודע מאיפה להתחיל להסתכל...
יש לך יד טובה בלי קשר אבל אני לא רואה שינוי בין תמונה לתמונה וכמו שההוא למעלה אומר.. הכי חשוב איך אתה מרגיש =) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה ההיקיפים ? =] |
ציטוט:
אני לא מבקש שתפרגנו לי בכח תגידו מה שאתם חושבים באמת כי ככה נדע את האמת גם אני תמיד עושה ככה ....אבל לאדע איך אתם לא רואים אפילו קצת...כל תמונה צולמה בהפרש של חודש בערך וכל תמונה היא אם היקף יד אחר |
ציטוט:
30 וחצי 31 ככה 32 33.8 מגרד את ה 34 |
תקשיב אני כן רואה שהיא גדלה.. מה שיש לי להגיד לך אחי.. שלא תחשוב לרגע להתבאס או משהו כזה תמשיך להשקיע אחי לאכול טובב ותראה תוצאותת! בהצלחה לך אחי ואל תרגיש חרא גבר ההפך לך למכון ותקרע אותו יאללה בהצלחה אחי תביא בראש!:sbb4:
|
עלק אין שינוי בטח שיש..
רק לא הבנתי בדיוק מה זה בייספ?מאיזה מילה זה בא? יד קדמית?אחורית? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ש לך יד יפה...יש שינוי דווקא....לא שנויי ענק...אבל יש..תמשיך להשקיע ..=]
|
פששש איזה שינוי מעולה!!!!
בשיער :whistle: |
לא רואים שינוי.
|
מהתמונה הראשונה לשנייה רואים שיפור קל בטרייספס והבייספס
אבל השלישית היא כמעט כמו הראשונה, אפילו גרועה ממנה |
לא ממש רואים שינוי יכול להיות שהשינוי הוא גדול אבל מהזווית שצילמת לא ממש רואים תנסה לצלם את זה מזווית אחרת ואני מאמין שאם יראו שינוי תקבל רק תגובות טובות, אתה לא צריך להתבאס מהתגובות..אנשים פשוט לא רואים שינוי ולא אומרים את זה בשביל להעליב אותך. ואם כבר אתה צריך לקבל מוטיבציה ללכת לקרוע את עצמך בחדר כושר. אבל בלי כל קשר- רואים שיפור כללי בגוף ..התמונה השנייה נראית יותר טוב מהראשונה והכי מחמיאה לך.
|
אני אישית לא רואה שיפור בביספס כמו שאני רואה שיפור במסה הכללית, אתה נראה יותר מאסיבי.
|
תשמע אם עלית בהיקפים אז סבבה.. אבל למען האמת אני לא רואה שום שינוי
בכ"א אם עלית 2 ס"מ ביד כמו שאמרת אז זה מכובד מאוד D= כל הכבוד ותמשיך ככה! :flowers: |
טוב סבבה תודה כולם על התגובות
|
אומם לא רואים שינוי אבל יש לך יד באת זונה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גנטיקה טובה
|
ציטוט:
|
ניראה כיאלו צילמתה את כול התמונות באותו יום......
|
ציטוט:
|
אתה יודע איך באמת היו רואים תשינוי<?
אם בכל תמונה היית עושה דאבל בייספס לפנים.. או פוזה רגילה של בייספס. שרואים תאיזור הפנימי לא תחיצוני.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תבדוק את התפריט שלך,תבדוק את תוכנית האימונים שלך אני יודע ? אין פשוט שינוי תקבל את זה וזהו,אולי בתמונה ה3 החיטוב מהכתפיים קצת נעלם. |
ציטוט:
|
רואים שינוי בשאר הגוף......
|
ציטוט:
שינוי יש לך מעט בחזה וברוחב,בידיים אני לא רואה ממה שינוי. תלצלם את היד שלך באוויר 90 מעלות או תעשה דבאל בייספס אני יודע ? אז אולי נוכל ליראות אם יש שינוי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שינוי תקבל את זה וזהו. וגם אם יש לא רואים אותו בכלל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ