![]() |
עמית ספיר מצמרת השרירנים בישראל סרטון חדש
בבקשה מי שיכול לעלות סרטון זה ליו טיוב תודה מראש
השתפר משמעותית כל הכבוד :sbb4: www.ironman.co.il/gallery/cpg148/movies/AmitStore1.wmv |
הוא נראה פגז..
בהצלחה בהמשך! |
בלי לגרוע ולו במעט מכמה שעמית נראה טוב בסרטון הזה,
אני חייב לציין שהמצלמה עושה לו עוול, הוא נראה מדהים הרבה יותר במציאות. פשוט מעולה. יותם. |
בקישור הזה הרבה יותר נוח ליראות לא צריח לאוריד.
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1761215 לפי איך שזה נראה הוא יכנס לקטגורייה של 82 קילו ל-75 הוא גדול מידי...ואם איך שהוא,הוא יכנס ל-75 לעף אחד אין סיכוי שם. |
ציטוט:
אתה ! אני צריך את המסנג'ר שלך :boxing: |
בנוגע לעמית
יותם צודק לחלוטין ,המצלמה לא מעבירה נכון כמה שהוא מרשים ,ראיתי אותו בחנות שישי שעבר בבוקר ,ופשוט נשארתי פעור פה ,הוא פשוט נראה מדהים הבחורצ'יק . חוץ מזה שהוא בחור די משעשע. |
אלכס שם את זה בפליקס אני שם ביוטוב..
http://youtube.com/watch?v=MaB3ySy54o8 |
WTF איזה תאומים!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
|
תאומים מטורפים!
|
הדבר הכי מרשים פנים אל פנים זה הכתפיים שלו
פשוט מפלצת דחוסה |
פששש אחלה גוף אבל עדיין החזה קצת בפיגור..
בכל זאת נראה מדהים אהבתי תקעקועים ממש מחמיאים לו. כל הכבוד לו נראה מעולה כמו תמיד! |
איזה סוס
עריכה מנהלית : לאיית את המילה סוס כהלכה זה לא חטא. |
נראה מדהים.
|
ואו איזה תותח הוא אדיר הבחור
|
הבחור מפלצת , איזה רגליים! איזה כתפיים!
ממש אהבתי את התאומים והטרייספס המצויינים לדעתי אם יהיה לו עוד מאסה בבייספס היד תיראה יפה כפליים |
הוא יבש כמו אבן כמו אבן!!!:sbb4:
בן אדם תותח ואני בגלל שגם ראיתי אותו בפנים חייב לציין שבסרטון הסציפי הזה הוא ניראה קטן יותר מהמראה המפלצתי האמיתי. |
ציטוט:
אני מניח שברגע שהוא יעשה CARB UP הוא יראה הרבה יותר מאסיבי , הוא בדילול פחמימות רציני בימינו. |
עמית ספיר מתחרה בארץ בifbb,לא?
|
ציטוט:
לא רק בארץ :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא התחרה במשהו חוץ מהתחרות ההיא בצ'כיה נראה לי? |
ציטוט:
אתה ?אתה באמא של הדילולים יא חביבי |
ציטוט:
|
אחד מהמודלים לחיקוי שלי... באמת גוף כמעט מושלם. המטרה שלי זה להראות כמו שהוא נראה כאן - פשוט אמנות, לא פחות מדי ולא יותר מדי. הבן אדם גם חזק, ספורטיבי, אוהב הרמות אולימפיות וענפי ספורט שונים. הבטן-חזה שלו די דומה לשלי...
|
אני רואה אותו במכון לפעמים והוא פשוט עצום. אני זוכר פעם ראשונה שראיתי אותו במציאות (לפני כמעט שנה) כעוד הייתי סתם שחיף שמן, והוא היה הבדיבילדר הרציני הראשון שראיתי במציאות - הייתי בשוק. האמות שלו היו בגודל של הארבע ראשי שלי
|
ציטוט:
הוא בהחלט מרשים ביותר,אבל תאלכס הבן אדם הכי מרשים בארץ זה מאור. |
ציטוט:
|
פשוט נראה מושלם
פרופורציות מעולות, מפוסל, יבש... אחחח כמה מוטיבציה יש כאשר רואים אותו אני מאמין לחבר'ה שראו אותו במציאות, כי בסרטון הוא יצא יותר קטן ממה שהוא באמת כל הכבוד לו!!! |
בהמה רצינית. חסר לו קצת בייספס וחזה, אבל לא משהו רציני. נראה מעולה.
למישהו יש מושג מה ההיקף תאומים שלו ? |
ציטוט:
אני אישית חושב שאם תיקח פאוורליפטר שעסק בתחום הרבה זמן ותחטב אותו אם איזה סייקל טוב כדי לשמור על המסה הוא פשוט יראה עצום!:sbb4: |
ציטוט:
רק תסתכל על ג'וני ג'קסון. |
הוא פשוט .... במובן הטוב של המילה כמובן
http://www.alternativit.co.il/Meira/...bian_horse.jpg |
בתור אחד שראה אותו כמעט כל יום בשבועיים האחרונים, בהחלט הסרטון עושה לו עוול.
הוא הרבה יותר מרשים במציאות. בכל מקרה, סחתיין על הסרטון. ערוך יפה. |
פשוט רמה אחרת
|
נראה מעולה.
אי אף בי בי מקיים תחרות מר תל אביב בשבת, אני מניח שהוא יתחרה - וינצח. הוא כבר חטוב מספיק כדי לקחת תחרות "על הדרך". |
גוף פצצה ביותר
הכתפיים מרשימות מאוד |
ציטוט:
|
בתור מישהו שראה אותו במציאות ממש לא מזמן, הסרטון עושה לו עוול ברמה מטורפת. במציאות הוא נראה גדול Pro Style (בהתחשב בגובה, סוג של בייבי לי פריסט), ופה הוא נראה סתם מאסיבי. הוא פרופרוציונלי בטירוף, וניסיתי למצוא פגמים, האמינו שאין.
אגב, במציאות הזוקפים שלו הרבה יותר משמעותיים והגב עבה יותר, בנוי כמו Pl. |
ציטוט:
תחכו בסבלנות, בחור צעיר ולא מוכר, שהולך לעלות על הבמה בסביבות 92-93 קילו חטוב ויבש... אמנם לא יהיה יבש עד העצם, את זה הוא שומר למר ישראל ב18 לחודש. |
ציטוט:
לגו'ני יש חזה בעל נפח ולעמית יש חזה קצת יותר שטוח במבנה (כמו של ייטס). לג'וני יש תאומים ממש קטנים ואצל עמית זה חלק חזק מאד. לג'וני יש גוף מעוגל יותר בעוד שעמית הוא יותר בלוק כזה (חד ובעל קווים שבורים) בגוף. אבל שניהם דומים בגלל ששניהם מעין אתלטי כח קטנים כאלה... לא יודע איך להסביר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ