![]() |
כפפות של Harbinger
ממ מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איפה בארץ אני יכול להשיג כפפות חד"כ של Harbinger?
שמעתי זה אחד הדברים הכי שווים שאפשר לקנות , במיוחד האלה עם התמיכה הטובה למפרק כף היד ונראה לי יש דגם עם כריות ג'ל או משהו קיצר , למישהו יש מושג איפה בישראל אני יכול לקנות זוג? |
חיפשתי אין בישראל
קניתי מBB.COM תוך 10 ימים קיבלתי אותם כולל משלוח עלה לי 150 שקל משהו כזה אבל קניתי את האיכותיות ותאחלס זה בן זונה אבל קצת נדפקתי עם המידה אבל זה התרחב: http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/gl/bigwrist.html יש גם כפפות של Schiek כפפות קטלניות ביותר |
יש לי כבר זוג חדש של הרבינגר... וקניתי חדשות רק בגלל שהקודמות היו קצת מסריחות כי לא איווררתי אותן. הן החזיקו לי שנה מאוד אינטנסיבית של אימונים ולא נקרעו בכלל או נהרסו בשום צורה. אחלה כפפות אני ממליץ עליהן בחום. אם אתה קונה תקנה את אלו עם הwrist strap זה אולי קצת חונק את היד אבל שומר על המפרק נהדר.
|
הבעיה בהזמנה מחול שאתה יכול להדפק עם המידה
|
ציטוט:
|
קיצר אתם אומרים להזמין מחו"ל?
סבבה נזמין השבוע כבר,הקרעים והקפלים המובנים בכפפות שלי עכשיו גורמים לי ליבלות לא מהעולם הזה,שאלו את זטוצ'קה הוא ראה. |
קיצר יוצא 160 ש"ח אם מ BB קום
http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/gl/train2.html |
יש לו באמת משו מפחיד על הידים.. דני אני גם אזמין..
|
לא יקר טיפה בשביל כפפות? :ohmy:
|
ציטוט:
|
העיקר שיעברו היבלות המזדיינות
|
מה רע ביבלות?
|
אחי יבלות זה הכי טוב
במיוחד כשאתה מעביר יד על הפנים של חברה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
תלטף את רוזה ותגיד איך היא מגיבה
|
ציטוט:
נערך:חח הבאתילך כבר |
אני משתמש רק בתרגילים ליד קדמית ואחורית בכפפות. כל השאר בלי. אני לא מבין איך אפשר להתאמן עם כפפות, זה מקשה על האחיזה
|
תכלס כפפות צריך רק בתרגילי Pull שבהם המוט שוחק לך את היד
|
ציטוט:
ציטוט:
|
הייתי מתאמן עם כפפות..... ואז יצאתי מהארון.
בנימה יותר רצינית, בשבועיים הראשונים שלי במכון הייתי משתמש בככפות.... ואז גידלתי אשכים. טוב דיי דיי, בכל מקרה, כמו שאמרתי, הייתי משתמש בככפות, אבל אז ניסיתי בלי וקלטתי כמה שהאחיזה השתפרה והמשקלים עלו.... מאז לא נוגע בהן אפילו בטלפתיה, חוץ מתרגילים לבייספס (פטישים, לדוגמא), שזה קורע לי את העור אחרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תיקרא את ההודעה שלי לא מרפק מפרק בין האמה לכף יד |
ואללה אתמול קניתי אחלה כפפות של נייק.
|
דווקא רוב הכפפות של נייק שמוכרים בארץ יקרות מדי בשביל התמורה שהן נותנות
אתה משלם על המותג |
אני מעדיף את הכפפות הרגילות ב20-30 הכיטוב. :d
|
ציטוט:
|
נראה לי אני גם יזמין זוג כזה
|
ציטוט:
לא אומרים "יזמין" אלא, "אזמין" :):wiggle: |
אני משתמש בזוג כפפות של נייק שקניתי ב 120 שקל, לא יכול להתאמן בלעדיהן, והן מחזיקות מעמד מצויין, כבר איזה 10 חודשים.
|
תודה על התיקון.
אגב, לפני 5 שנים קיבלתי 79 בבגרות בלשון :) |
לי יש כפפות מעפנות לאללה. לא סובל אותן.
בעבר היה לי של ניו יורק או משהו כזה. היום של אנרג'ים. וואלה, אולי גם אני אקנה כפפות כאלו כמו שהעלתם לינקים שלהן פה. מה ההבדל בין הראשונה והשניה? |
ציטוט:
אני די מבסוט מהם, כבר 10 חודשים (כמוך :) ) אבל אני מתכוון להחליף אותם הם מתחילות להרגיש "יבשות" |
בואנה יש לי כפפות רשת ב30 שקל כבר שנה
לא מבין מה יש להשקיע 160 שקל על זוג כפפות |
ציטוט:
|
ציטוט:
לקח לי זמן להתרגל לעור אבל עכשיו אני לא יכול בלעדיו זה גם יוצא 10 שקל הבדל בערך זה מתקזז במשלוח יוצא בערך 170 לעומת 150 הקודם רק שתיהיו בעניינים שאם זה פעם ראשונה שאתם תזמינו מ BB.COM הם יחפרו לכם את החיים במייל האם זה נוח האם אתם מרוצים מהשירות האם אתם רוצים לבוא למצוץ ושאר הדברים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ