ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תקרית הטונה המצערת (https://israelbody.com/showthread.php?t=15145)

טל יואב 24-07-07 23:59

תקרית הטונה המצערת

חזרתי הערב מהאימון וכהרגלי אני בא לפתוח 2 קופסאות טונה במים +2 פרכיות אורז .

לא שמתי לב שאחת מהקופסאות טונה מנופחת מעט ויש לה "בטן" כאשר פתחתי את הידית יצא רעש גז כמו פתיחת בקבוק משקה קל מוגז שמנערים אותו היה שפריץ גדול בשניות התפתח ריח המסריח ביותר בכל הבית כאילו גופה של סוס התרקבה לה בבית במשך חודש פתחתי את שתי המזגנים +כל החלונות בבית ורוקנתי את כל התרסיס של השירותים בסלון , אפילו ירדתי לזרוק ישירות את הקופסא לפח וזה בקושי עזר מעט , התחרפנתי יש לי הלם טונה אני חוזר לקוטג" :cry_1: אין דבר יותר מסריח מדג רקוב :mad: :cry_1: :disgust: :thumbdown: :wacko:

IRON-MASS 25-07-07 00:18

אבוי, נשמע מסריח מה?

אני שונא קוטג' שמחמיץ בטרם עת! שונא! מסוגל להרביץ למישהו כשאני טועם קוטג' חמוץ

ice13 25-07-07 00:21

אחי תשלח להם מכתב תלונה, וישלחו לך שוברים של 10 קופסאות

ran_z 25-07-07 00:23

רק היום ראיתי באמנון לוי פרשה מזעזעת של האוכל של אסם שמרכיב שעות בחוץ בחום, במקום להיות בקירור מתחת לאפס כמו שהוא צריך להיות.
לא יודע מה ניהיה פה שאפילו חברות ענק התחילו לעבוד כמו חאפרים משוק הכרמל.

F][_aMe 25-07-07 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
חזרתי הערב מהאימון וכהרגלי אני בא לפתוח 2 קופסאות טונה במים +2 פרכיות אורז .

לא שמתי לב שאחת מהקופסאות טונה מנופחת מעט ויש לה "בטן" כאשר פתחתי את הידית יצא רעש גז כמו פתיחת בקבוק משקה קל מוגז שמנערים אותו היה שפריץ גדול בשניות התפתח ריח המסריח ביותר בכל הבית כאילו גופה של סוס התרקבה לה בבית במשך חודש פתחתי את שתי המזגנים +כל החלונות בבית ורוקנתי את כל התרסיס של השירותים בסלון , אפילו ירדתי לזרוק ישירות את הקופסא לפח וזה בקושי עזר מעט , התחרפנתי יש לי הלם טונה אני חוזר לקוטג" :cry_1: אין דבר יותר מסריח מדג רקוב :mad: :cry_1: :disgust: :thumbdown: :wacko:

טונה של איזו חברה?

טל יואב 25-07-07 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
טונה של איזו חברה?

פוסידון זה עם הקופסא הכחולה שאתה לא צריך פותחן לפתוח יש לו ידית משיכה חבר"ה עברו מעל שעתיים ועדיין מסריח

powergainer 25-07-07 00:27

בזמן האחרון יצא להיתקל בהרבה טונות מקולקלות. לעזאזל, הפכתי לפרנואיד בגלל זה, ועכשיו כל טונה שאני פותח צריכה לעבור בדיקה היקפית.

פינגווין 25-07-07 00:33

טונה מקולקלת?? נשמע מוזר בחיים לא נתקלתי למזלי חחחחח

רוני 1 25-07-07 00:43

אני כבר 3 שנים טוחן טונה סטרקיסט ולא היה בעיות איתה .טפו טפו

F][_aMe 25-07-07 00:48

ציטוט:

פוסידון זה עם הקופסא הכחולה שאתה לא צריך פותחן לפתוח יש לו ידית משיכה חבר"ה עברו מעל שעתיים ועדיין מסריח

לא שמעתי עליה אף-פעם. רק על ויניגרט (או איך שקוראים לחברה), סטארקיסט ושופרסל.
:mellow:

IRON-MASS 25-07-07 01:17

סטרקיסט הכי טוב בדוגרי אבל יש עוד אחת שיש לי כאן, ויליגר.

Antonator1 25-07-07 01:21

תאמינו או לא, מצאתי פעם חתיכות חמאה בקוטג' תנובה חצי אחוז.

sandman 25-07-07 04:12

יואב טל עם כל הכבוד מה הקשר לפיתוח גוף ?
כנראה הייתי עייף שכתבת את ההודעה ולא שמת לב באיזה חדר כתבת אותה.
זה צריך להיות בפרום תזונה ותוספים ולא בפיתוח גוף. :dry:

Meir787 25-07-07 04:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
תאמינו או לא, מצאתי פעם חתיכות חמאה בקוטג' תנובה חצי אחוז.

כוסמארט עארס, איך לא פיצצת להם את זה עם מכתב תלונה ? אני זוכר שאני מצאתי חתיכת ברזל שטוחה בתוך שוקולד של עלית ואמא שלי שלחה מכתב תלונה, ושלחו לנו חבילה ע-נ-ק-י-ת של ממתקים ושוקולדים... ובכל זאת תבענו וקיבלנו סכום יפה :jockey:

Mr.Bazooka 25-07-07 04:26

ציטוט:

כמה שאני שונא תידיות משיכה האלה איכשהוא זה תמיד נשבר לי
כאילו מה אין ידיות שיכולות לעמוד בפני עוצמה של בודיבילדר :sbb4:

חחח בכל מקרה אחלה סיפור במיוחד לשעות הקטנות של הלילה..
אבל למה פתחת את זה פה ולא בדיבורים? :S

Dino Psaras 25-07-07 05:23

גם לי זה קרה פעם. לא שמתי לב שהטונה קצת נפוחה פתחתי אותה והיה עליה מעין חרא כזה שלא קשור לדג בכלל בתוך הקופסא, זרקתי את זה היה ריח מסריח אבל אבל אחרי קצת זמן..

יכלתי להגיש עליהם תביעה גם הייתי זוכה, אבל לא היה לי כוח לזה!

Mazoz3 25-07-07 08:03

לפני כמה ימים הכנו אצל חבר שלי שקשוקה.... פתאום באחת הביצים היה אפרוח מת כזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עע

IRON-MASS 25-07-07 09:44

עקרונית, אפשר לזרוק חתיכת ברזל גם בלי קשר למאכל כמו קוטג' ולהתלונן ולקבל פיצוי. הם לא חוקרים את זה בגלל שהם פוחדים להסתכן.

ArschGesicht 25-07-07 09:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iron-mass
עקרונית, אפשר לזרוק חתיכת ברזל גם בלי קשר למאכל כמו קוטג' ולהתלונן ולקבל פיצוי. הם לא חוקרים את זה בגלל שהם פוחדים להסתכן.

אפשר גם סתם להגיד להם גם אם זה לא נכון..
חבר שלי פעם התלונן לקוקה קולה נדמה לי שבקולה לא היו גזים, הוא קיבל שישייה.
אבל זה כבר לרמות ואין מצב שאני הולך לעשות דבר כזה

ד"א
תקרית מצערת בהחלט, אני הולך לעשות בדיקה היקפית לכל קופסאות השימורים שיש לי בבית
ואולי גם איזו בדיקה יסודית לאיזו קופסת טונה עם לחם ככה

tal_s 25-07-07 11:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
לפני כמה ימים הכנו אצל חבר שלי שקשוקה.... פתאום באחת הביצים היה אפרוח מת כזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עע

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה!!

Ilan-V 25-07-07 12:06

ציטוט:

קודם כל אני משתתף בצערך... ודבר שני אני גם תמיד הייתי קונה את החבר'ה הזאת.. הייתי בטוח שאין איתה בעיות חח בהתחלה חשבתי שתגיד שיצא לך משם איזה ג'וק

Fatty 25-07-07 12:22

אני קונה טונה של שופרסל. גם יותר טעים מסטארקיסט, גם יותר זול וגם יש ידיות בשביל לפתוח שלא נשברות אף פעם.

toxicity 25-07-07 12:24

וואלה לכל אחד נראה לי קרה המקרים האלה
באיזה אורז מוכן במוצאים, מצאתי פעם בורג ענק בגודל של שלט
מצאתי בתוך חלב תנובה נמלים מתות
איזה תענוג :)

Antonator1 25-07-07 12:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
כוסמארט עארס, איך לא פיצצת להם את זה עם מכתב תלונה ? אני זוכר שאני מצאתי חתיכת ברזל שטוחה בתוך שוקולד של עלית ואמא שלי שלחה מכתב תלונה, ושלחו לנו חבילה ע-נ-ק-י-ת של ממתקים ושוקולדים... ובכל זאת תבענו וקיבלנו סכום יפה :jockey:

אני יכול לתבוע אותם מתי שאני רוצה. אני אומר לך, אני אהיה מליונר עד שנת 2009, יש לי כל כך הרבה אנשים לתבוע! מהתנועה המסיונרית אני צריך לגרד איזה חצי מליון שקל, חדר הכושר צריך לשלם על הצלקת 10 ס"מ ועכשיו זה.

Bodybuilder 25-07-07 12:39

ציטוט:

אני יכול לתבוע אותם מתי שאני רוצה. אני אומר לך, אני אהיה מליונר עד שנת 2009, יש לי כל כך הרבה אנשים לתבוע! מהתנועה המסיונרית אני צריך לגרד איזה חצי מליון שקל, חדר הכושר צריך לשלם על הצלקת 10 ס"מ ועכשיו זה.

חדר כושר ? צלקת ?
לא רצו לשלם לי על הניתוח כשקרעתי שריר ! וזה לא שהיתי באיזה מכון מרתף,היתי מנוי בלייף&פיטנס בעל המכון זוגלובק !

Fatty 25-07-07 12:40

חח פעם היה לנו ג/וק מת בתוך קופסת שוקולית

ופעם פשוט היה אקטימלים לא מלאים עד הסוף אז התלוננו וקיבלנו המון המון המון מוצרי חלב ומעדנים של תנובה.

roysht 25-07-07 12:43

לי הדבר הכי נורא שקרה זה כמה פעמים שהקוטג' החמיץ.
מאז יש לי טראומה ועברתי לגבינה לבנה חצי אחוז.

Ilan-V 25-07-07 12:52

אמא שלי פעם אחת קנתה שוקולד.. והיא שברה אותו כזה לשתיים ויצאה משם תולעת.. היא הגישה תלונה.. קיבלה כל כך הרבה ממתקים ומכתבי סליחה וכל מיני כאלה

Dino Psaras 25-07-07 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
חדר כושר ? צלקת ?
לא רצו לשלם לי על הניתוח כשקרעתי שריר ! וזה לא שהיתי באיזה מכון מרתף,היתי מנוי בלייף&פיטנס בעל המכון זוגלובק !

למה שישלמו לך? אף אחד לא אחראי על הפעולות שלך באמצע אימון, אתה צריך לשמור על עצמך. אף אחד לא אחראי גם על שריר דפוק שלך.

Antonator1 25-07-07 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
למה שישלמו לך? אף אחד לא אחראי על הפעולות שלך באמצע אימון, אתה צריך לשמור על עצמך. אף אחד לא אחראי גם על שריר דפוק שלך.

אצלי זה משהו אחר, עשיתי לג פרס עם משקל שהוא לכאורה היה אמור להחזיק והכבל נקרע.

Bodybuilder 25-07-07 13:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba

רגע אז בשביל מה יש ביתוח,בשביל פראירים כמוך ?

Dino Psaras 25-07-07 13:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
רגע אז בשביל מה יש ביתוח,בשביל פראירים כמוך ?

אז תגיד שיש לך ביטוח :boxing:

אצלנו זה מכון, אתה בא מראה אישור רפואי, משלם כמובן וסלאמת'. אף אחד לא צריך להיות אחראי על מה שאני עושה במכון.

אבל אם למשל תבוא לעשות לחיצת חזה ואז המכשיר יתפרק, זה וואחד תביעה לתת על כל מכון!

ביטוח זה טוב אצלנו אין אפשרות כזאת!

Bodybuilder 25-07-07 13:46

[quote=Recoba]אז תגיד שיש לך ביטוח :boxing:

quote]

יש לי ביטוח:jockey:

Antonator1 25-07-07 15:48

המסיונרים הבני זונות האלה עוד יחזירו לי 40000 שקל עם ריבית! הם יתחננו לתת לי חצי מליון שקל רק שאני אעזוב אותם!

Mr.Bazooka 25-07-07 16:58

ציטוט:

המסיונרים הבני זונות האלה עוד יחזירו לי 40000 שקל עם ריבית! הם יתחננו לתת לי חצי מליון שקל רק שאני אעזוב אותם!

מה הקשר אחי?

Kachok 25-07-07 20:57

ציטוט:

מה עניין שמיטה להר סיני?

Antonator1 25-07-07 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
מה הקשר אחי?

אם כבר התחלנו עם התביעות...

פינגווין 25-07-07 21:40

מזה מסיונר אם יורשה לי לשאול

חיים body 25-07-07 23:16

ואללה אחי משתתף בצערך
אבל מן הסתם שזה יקרה לך טונה של פוסידון באמת ...

Night_Wolf 25-07-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חיים body
ואללה אחי משתתף בצערך
אבל מן הסתם שזה יקרה לך טונה של פוסידון באמת ...

התחלתה לטקטק פה בפורום הא?יפה אחינו :boxing:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ