![]() |
ג'וק אחרי חיטוב מאולץ
|
חחחחח בחייאת ג'וק מה זה התספורת הזאת..
החיטוב נראה טוב. |
נראה מצויין!
אבל רבאק - מה נסגר עם השמורת טבע על הראש שלך? |
תאונה קטנה במספרה...
|
אחי גם לי תחתונים כאלו! חח לפי דעתי עשה גלח ותחכה שיצמח כל השיער ביחד....
ד"א נראה מעולה, חזה יפה... |
ציטוט:
מי סיפר אותך הגנן? :laugh: |
שיער יפה דווקא, זה מזכיר לי מטאטא שפעם היה לי.
|
גוף טוב
מויקאן טוב כינוי פחות טוב... |
איזה גלח...מי נפל עליך?
http://img230.imageshack.us/img230/2320/img0484ex9.jpg |
בטן וגב יפים , אחלה חיטוב..
אבל ממה שהתמונות מציגות דרושה עבודה על הזרועות |
ציטוט:
רק בגב ממש חסר לך עובי. :jockey: |
נראה טוב. לדעתי דרושה עבודה על הידיים והכתפיים.
ד"א, תספורת נחמדה אני הייתי מאריך את המוהיקן. |
ציטוט:
|
חיטוב טוב.
חחחחחחח אתה נראה כמו אינדיאני |
ציטוט:
|
ציטוט:
להם אבל הרבה יותר קשה לעלות במסת שריר... |
ציטוט:
מה כלכך קשה? שוב , בנאדם גבוה לא חייב להיות בעובי של בנאדם ממוצע רק יותר ארוך , יכול להיות שהוא כמו כל אחד מבחינת יחס של עובי ואורך - רק בגדול יותר... עריכה : דווקא הם נראים אפילו יותר גדולים בהתחלה , תחשוב על 2 מטר איזה גודל של שריר יכול להיות לך |
ציטוט:
ידוע שלקטנים קל יותר להיראות מאסיבים מלארוכים שאצלהם הנתונים שהם הרבה יותר גבוהים מאצל הנמוכים ועדיין לא נראים מרשימים כמו הנמוכים P: אבל זה לא שקשה יותר פשוט אצלהם יותר עבודה תראו את ארבל וגלעד חיות אדם משומנות הייטב :sbb4: :flowers: |
בטן פ-צ-צ-ה
|
אחלה גב יש לך!
צריך לשפר ידיים וחזה ודפקת תספרות אה.. חחח |
ציטוט:
נמוך - זה אצלכם עבה גבוה - זה אצלכם ארוך לא חשבתם על זה שיש מפלצות שהתברכו בעובי של מקרר וגובה של ארון ביחד?! לא כל הגבוהים הם ארוכים ודקים |
עזוב אליאב הם לא מבינים, קשה להם כנראה..
אם בן אדם נמוך יאכל כמה שהוא צריך ויתאמן כמה שהוא צריך הוא יגדל אם בן אדם גבוה יאכל כמה שהוא צריך ויתאמן כמה שהוא צריך הוא יגדל, אז כן הגדול יאכל יותר באופן טכני, אבל באופן יחסי הוא יאכל אותו הדבר. |
וואלה אחי ניראה פיצוץ!
דבר שני ניראה לי ראיתי אותך ביום שישי אבל בלי התספורת הזאת..אם התספורת הישנה שלך באיזו טרנטה אם עוד אחד שדומה לך ועוד 2 כוסיות מאחורה יש מצב? ומזו התספורת הזאת יא נאצי חחחחח יפה מאוד אחי:sbb4: |
ציטוט:
|
חחח :d
|
ציטוט:
פשוט ניסחתי את זה במילים שונות דיייחייייי אתה עושה ממנינ וב רצח :mellow: :( לא אמרתי שגבוהים הם ארוכיםםם213.!@?#!@?#!@ ידי כבר מה אתה כבר לא מבין אותי אני ברוגז איתך2!3?!@?#!?@# מה בובי לאשלי לא סוס באטיסטה לא סוס גולדנברג לא סוס אנדקטייקר לא סוס ג'ון סינה לא סוסס הם סוסיםםם טוב אל הייתי צריך לשוח הודעה אפילו רצחת לי את האמא עכשיו אני לא מדבר איתך :X התכוונתי שלנמוכים ההיקפים הקטנים עושים רושם גדול כי לנמוכים היקף גבוה של גבוהים יעשה אותם מגודלים ולמגודלים שהם עם היקפים גבוהים אם הם יהיו עם ההיקפים של הנמוכים הם יהיו שחיפים בעצם תיקנתי את הבחור ההוא אבל איזה אתה כבר לא מבין אותי :( וHOMIE יא בוגד בדרום אמריקאיים לא מדבר איתך גם :( |
ספרטני אמיתי חחח
אחלה חיטוב אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה חיטוב חבריקו שיחקת אותה
|
טוב אז 'אמת אני הייתי ארוך וקטן עם מותניים רחבות יותר מהכתפיים...
התספורת יורדת עוד מעט עקב הגיוס.... תודה לכולם על התגובות.... ונייט וולף-לא יום שישי היה בלי כוסיות......=( http://img207.imageshack.us/img207/9546/img0492cf2.jpg |
בונה מסטיק אתה דפוק,
יש פרופורציות מסויימות לגוף האדם, שחיף גובה 170, יהיה נגיד עם יד 30 ושחיף גובה 200 ס"מ יהיה עם יד 38-40 בשביל ששניהם יראו טוב יותר, אומנם כביכול אולי מדוע הגבוה צריך לעלות יותר בס"מ בהיקף, נניח להגיע ל55 ס"מ, בעוד שה170 רק לכ 38-40 אבל הוא יעלה באותו הקצב (נניח שיש להם אותה גנטיקה ב"תחום" של עלייה בשריר וכל הקקי שקשור לזה אין לי כוח לפרט וגם חלק מהדברים אני לא יודע בדיוק איך קוראים להם) כמו הנמוך, אם שניהם יתאמנו באותה עצימות ויאכלו אותה הכמות, הכל באופן יחסי כמובן, ככה שזה לא קשור אם הבן אדם גבוה או נמוך. |
מה אנשים פה נכנסו לסרטים שלגבוהים יותר קשה לצבור מסה ונפח הכל הוא יחסי לעין זה רק תעתוע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח סתם עכשיו ברצינות , למה לא? בהנחה שלשניהם אותו קצב התפתחות מה הבעיה פה? |
כי באופן טכני, נניח הגוף שלו ישתמש ב1000 קלוריות ביום לעלות כמסת שריר,
והשני נניח 500 קלוריות ביום, ושניהם סיפקו את הכמות הנזקקת של קלוריות, אז הם יעלו "אותה כמות" באופן יחסי של שריר. |
כן אבל יש גורם מגביל
הגוף מוגבל לכמה שהוא יכול לגדול בלילה אחד לכן אם הנפח של היד של בחור א 160 הוא 100 (סתם אמרתי נפח בשביל ההדגמא) ובחור ב200 עם נפח יד 200 ובלילה בחור א' וב' עולה 100 נפח שריר אז לבחור א' זה יראה כאילו הוא הכפיל את נפח היד שלו ובחור ב' יגיד שזה רק פי 1.5 |
אני יודע אני התחלתי עם גובה שלי-188ס''מ הייתה לי יד 30 כמו לבן אדם בגובה ממוצע...
אני יודע שנגיד התאמנתי עם ישהו נמוך ממני לשנינו גדלה היד בנגיד 5 ס''מ באותו הזמן אבל עליו זה נראה גדול יותר.....זה ההבדל היחיד ולא משנה מה הגובה העיקר זה התמדה ותזונה מה שאיני עושה... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ