![]() |
מי יותר מושלם ? מהו טעמכם ?
|
ארנולד!
|
פה זה עוד נראה יחסית דומה - במציאות רוני בשיאו כמעט כפול מארנולד - אבל ללא ספק ארנולד הוא שילוב מנצח של אנושיות וגם סוג של מפלצתיות.
|
ללא צל של ספק, ארנולד.
|
|
שאלה רטורית....mr.ar
|
ארנולד בהחלט הרבה יותר פרופרציונלי ואנושי מרוני , זו השאיפה שלי להיות כמו ארנולד למרות שאני יודע שאני לא יגיע לזה בחיים , והגב של ייטס לא מהעולם הזה
|
|
יש כאן בכלל שאלה? ארנולד כמובן.
עם כל הכבוד לדוריאן ורוני שעולים עליו במסת השריר ומיוחדים מאחד לאחד,לבודי בילדרים הישנים יש את הפרופורציות הכי יפות,גם אסטטית זה נראה הרבה יותר טוב. |
ציטוט:
|
זה ערוך
|
בטח שאנולד!!!!!!:wiggle:
|
איזו כותרת, אין כותרת יותר הומואית מזה. מישוה שמסתכל מהצד סגור על זה שמדובר בפורום חובבי זרגים!
ולעניין - ארנולד פשוט נראה יותר אנושי, זה הכל. |
רוני ללא שום ספק.
|
ארנולד!!!!!!!יש לו גוף מושלם לדעתי!!
|
אני לא אוהב לא את החוסר פרופורציה בין הפלג גוף עליון לרגליים של ארנולד וגם את המבנה השמן של רוני עם הרגליים הנפוחות שלו.
|
לדעתי לפרנקו קולומבו, דולף לונדגרן, מאריוש פודזיאנובסקי ואנשים כאלה יש את הגוף האידיאלי - הרמוניה מוחלטת בין פלג הגוף העליון לתחתון. קונוס הפוך כמו פרנק זאיין או ארנולד זה קצת מצחיק. ורגליים גדולות מדי זה גם לא נראה משהו.
|
ארנולד מלך.
|
ציטוט:
מה אתה משחק אותה עם התמונה שמצאתי ואתה לא..חחח.. |
רוני!!!
|
בראשון ארנולד. אבל לדעתי גם דוריאן
|
עם כל הכבוד וההערכה - רוני נראה קצת מגוחך. קצת.
|
לרוני יש גנטיקה מאזה מסריחה בבטן לדעתי (מדבר אחד עם 17 אחוז שומן)
|
ארני ללא ספק...מקווה שקאטלר ינצח מר אולימפיה בקרוב
|
ציטוט:
|
אין צל של ספק שארני שלנו,למרות שלפי התמונות הוא ניראה כמעט אנורקס :))
חוץ מי הכבוד הגדול שאנו נותנים לארנולד, יש יופי משלו לארנולד בגוף שמבדיל אותו מהשאר המתאמנים . |
ציטוט:
לדעתי מבחינת פרופורציות אין על ארנולד. אני לא כ"כ מעריץ של גודל מוטאנטי, יותר של אסתטיקה. |
פרופורציה זה דבר אחד שהיה חסר לארנולד.
|
דוריאן ניראה הכי טוב.
|
לדעתי יותר מושלם זה הבחור שמופיע בשתי התמונות הצבעוניות למטה...
|
ציטוט:
כמובן שארני, כי הוא זה שיש לו לפחות גוף אסטטי ולא מפוצץ מאנבולים. פרנקו קולומבו כמו שהזכירו פה גם סוס, וכמובן שלא נשכח את סרג'יאו אוליבה שאני חושב שיש לו את הגנטיקה בין הטובות בענף. |
בתמונה הראשונה ארני.
בתמונה השנייה דוריאן וארני |
דוריאן ורוני מושלמים !
|
נו שמישהו כבר יגיד משהו על התמונה שטרמינייטור שם...
זה אמיתי??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לדעתי מייקל לואיס נראה הכי טוב :sbb4:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ