![]() |
קצת ת'ראש מטאל ישן להתחיל את השבוע... (רק לאוהבי הז'אנר)
---
נערך, די נמאס כבר... |
אחי מה לעזאזל המוסיקה הזאת אחי..רק רעש הם עושים ...אבל אם אתה אוהב את זה ..סלאמתאק..
|
נו, ידעתי שזה לא יעבוד. אנשים בכל זאת ייכנסו וידברו שטויות בכוונה. סתם כדי לפגוע.
|
מרוב שהם עושים רעש קשה להבין מה הם שרים וחבל כל היופי בשירים זה המילים וגם הם ניראים רע:XDemoticon: :XDemoticon:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אף אחד לא רוצה לפגוע בך! |
אני יכול להשתגע כשאנשים שומעים שתי שניות מהפתיחה של שיר מטאל וישר אומרים שזה רעש... כיף לכם לפגוע, הא? כיף להרוס אשכולות.
|
גלעד אין כמו מזרחית אחויה..חחחחחח זרוק איזה שיר חם..
|
ציטוט:
|
מה נסגר אתכם אנשים!
עשו טובה אנטון לא נכנס לכל הטופיקים של המוזיקה המזרחית וזורק לכם קטעים כמו כמה הזמרים האלה בכיינים, נכון ? אז עזבו לו את הת'רדים בשקט, רבאק... ואנטון, איפה מטאליקה ומגהדת' ? (: |
ציטוט:
14 ביצים מלפפונים חזה הודו חחחחחחחחחח למעשה כבר השתגעתי לולולולולולולולו:boxing: :unsure: :wiggle: |
ציטוט:
WORLD OF WARCRAFT אל תהיה NOOB:) |
ציטוט:
|
אחי תביא דת' מטאל סימפוני סטייל קריידל אוף פילת' :sbb4:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השבוע אני אפתח את אשכול קליפי המטאל האחרון פה - של הבי, לא ת'ראש. ומאז יהיו רק דיונים.
|
ציטוט:
|
אנטון אתה לוקח את זה יותר מידיי קשה, זאת תגובה אופיינית לאנשים ששומעים מזרחית... עוד מעט היו מגיעים כמה שכן אוהבים את הסגנון הזה והיו מגיבים כמו שצריך..
|
ציטוט:
אנשים רעבים למוזיקה קלה קליטה, רגילה, לא מיוחדת, לא מקורית. זוהי תרבות הפלסטיק שלנו. פשוט מגעיל אותי לראות ילדים (במיוחד הצפונבונים שבהם) בגיל בית ספר יסודי מתמכרים לכל החרא שמראים ב - MTV. ביונסה, בלאק איד פיז, קולדפליי, מדונה - כל הזבל המסחרי הזה. אין טכניקה, אין כישרון, אין מהירות וסטייה מהזרם. הכל "רגיל" ועשוי מפלסטיק עם שכבה עבה של נצנצים מעל. |
ציטוט:
ותמיד יש תסטיגמה שמי ששומע מטאל מקריב חתולות לשטן |
http://img403.imageshack.us/img403/3...1qp6xe9kg7.gif
סתם בצחוק אחי גם אני חובב מטאל אבל אל תתרגש מכל תגובת נגד |
ציטוט:
כן כן כן מעולה:) בהחלט זמר אהוב עלי :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ג'ונס - אני אעלה בהמשך השבוע מטאל רגיל (לא ת'ראש), דברים כמו אוזי או מיידן ואני מבטיח שלזה אתה כבר לא תקרא רעש.
אם אתה תשמע Goodbye To Romance של אוזי אוסבורן אתה בכלל לא תדע שאמן מטאל עזה את זה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עושים רעש?גם אני אוהב רעש כל היום אני צועק,מקלל מנפל את הפה בכל מקום שאני נימצא וזה כייף מאוד בעיקר שאתה בדילול מלחים רק יום וחצי ואתה עצבני:) אבל מה שמפריע לי בהם שהם כותבים שירים משקיעים ובסוף שרים את השיר בצורא כזאת מפגרת שלא מבינים כלום קיצור "עדים לנו כוכבי מרוםםםםםםםםםם לאהבה שהיא חלוםםםםםםם" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מטאל אני לא ממש מתחבר,טראש מטאל יש כמה שירים שמצאים אצלי בפלייליסט.
יש שיר אחד בלאק מטאל של בורזום שהוא נחמד ביותר.. חוץ מזה,אני שומע בעיקר פאנק רוק ממוסחר כמו sun41,greenday,blink 182 RIP,plus44,useless ID,Got no shame,Good charlote,Bon Jovi,underoath ובעברית שייגעצ,יוני בלוך,כנסיית השכל,היהודים,מופע הארנבוצת של ד"ר קספר ועוד כמה ששכחתי. ד"א אנטון אתה מבין במטל אז איך הלהקה הישראלית salem? איכשהו שמעתי עליה בעקיפין שסיפרו לי שהמקים של בורזום וארג רצח את סולן להקת מייהם אחרי שהוא הזמין את הלהקה הישראלית להתארח אצלו..שמעתי הם היו חלוצי המטאל בישראל :wiggle: |
אנטון שאלה לי אלייך...למה הם מסובבים את הראש בצורה מוזרה??
|
ציטוט:
למתחילים אני אמליץ על המטאל הקל יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ