![]() |
ערוץ 10...
תראו בערוץ 10 הולכת להיות כתבה ב8 וחצי ככה על החדר כושר חח ואני מצטט אותו" הורים,עזבו את גני השעשועים, הילדים מכורים לחדר כושר"..חחח מראיינים ילד בן 13...הוא רצה להיראות טוב לקראת הבר מיצווה חחחXD אז הוא היה קצת בחדר כושר..:mellow: :boxing: :basketball: :jockey: :helpsmilie:
|
אוי זה כזה מסריח ....
כל הצפונבונים האלו המליינים העצלנים שהולכים לחדר כושר בשביל הפוזה , זה כזה מסריח לא מספיק להם חדר כושר שבו הם לא עושים כלום , הם גם לוקחים מאמן אישי בקיצור המצב מדרדר מרגע לדודלי |
ציטוט:
|
הכתבה היתה כבר?
:mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עדיין לא
|
הם מרגישים גברים לזה שהם הולכים חודשיים לחדר כושר ומרימים 6 קילו בכל תרגיל
|
ציטוט:
|
הינה מתחיל!
|
זה זה עם הילדה שאמרה קוטג' 5 אחוז?
|
כן....
|
צרות של עשירים
|
ילד בן 10 יש לו מאמן כושר פרטי
:ohmy: |
זה רק אני או שהוא אמר חדר העיצוב?! -_-"
|
רק 5 דקות עברו וכבר בא לי להקיא
|
ציטוט:
|
הם אשכרה לא יודעים מה זה עמודו
|
וואי!
אם מראיינים את הילד ההוא שתמיד מראים פה! שמתאמן כמו עקום! אני נגנב! |
חחחחחחחחחחח היה חלק צילומים במכון שלי שמראים את כל הילדי מכון הכוסיות שבאים להתאמן בספיניג להיות שורים חחחחחחחחחח והראו את אחד המאמנים במכון שלי שהוא דווקא בנאדם סבבה
|
ציטוט:
חחח הילדה צריכה להיתחטב לקראת הבת מיצווה בעוד חודש..XD |
הראו את עמרי??
|
בידיוק ראיתי את זה, זה בדיחה
מוכרים להם את כל הבולשיט ה"כושר" הזה הייתי מתחיל לפחד אם היו נותנים להם משהו באמת יעיל אה ואני לא סובל צפונבונים או את התרבות שלהם , אבל הארכיטקטורה הזאת שלהם ראוייה עדיין ככה שאין טעם להשמיד אותם עדיין , הם גזע שיכול ללמוד תרבות. |
היה שם את עומרי?!! שיט איך פספתי
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. הרגת אותי אחי , קבל מוניטין |
איזה עצוב זה היה שיאללה. זה סתם עוד דרך להוציא כסף מאנשים עשירים שנהנים לזרוק אותו.
|
^ שמע אפשר לעשות עליהם וואחד קופה
|
ציטוט:
הייתי יודע לתכנת בפלאש הייתי עושה משחק "עצב חדר כושר" יאואו איזה הצלחה זה יכל להיות רק שאני בקושי יודע להשתמש במשתנים שמה :\ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ