![]() |
סקר: באיזה שעה בזמן החופש אתם קמים בשביל לאכול
אממ מן סקר קטן כזה;]
אני מנסה לקום כמה שיותר מוקדם חח אבל בעקרון 10-11 בשביל ארוחת בוקר וב1-2 ארוחת צהריים מה איתכם? |
שמונה.
|
אני קם בשמונה וחצי ככה שעד 9 ארוחת הבוקר תיהיה מוכנה ואז ארוחה הבאה ב11 1 3 5 7 9 ורבע שעה ליפני השינה...
ובכל זאת עליתי בקושי 2 קילו ב3 חודשים האחרונים אני כזה לא יוצלח!!! |
אם אתה קם מאוחר יותר אתה הולך לישון מאוחר יותר, אז כל הארוחות פשוט זזות קדימה. אין סיבה לקום מוקדם רק בשביל לאכול.
|
9~, לא שאני לא רוצה לישון יותר.. פשוט לא מסוגל :\
|
חופש?:unsure:
|
רבע ל6.
עבודה =\ |
איך אפשר לקום בשעות כאלה חח
|
4 אחר הצהריים או משהו...
|
על איזה חופש אתם מדברים? קם כול יום ב-7 ואוכל ב-7 ארוחת בוקר.
|
ציטוט:
|
זה לא ממש בעיה להזיז את השעון הביולוגי קדימה אצל רוב האנשים. אצל אנשים שהשעון "נוקשה" אצלם, זה משהו אחר.
|
12 עד 15
|
12 עד 15
|
אהה מעתיקן!!
|
11:00-15:00
תלוי אם מתקשרים להעיר אותי בבוקר או לא |
משתדל לישון בערך ב12-1 , ואז אני קם ב8-9, כמה שיותר מוקדם יותר טוב =] אוכל ארוחות בוקר, ואחרי איזה שעה ורבע זז למכון :][
הכי כיף בבוקר אין! תמיד הלכתי או בצהרים אחרי הבצפר או בבוקר בחופש ואין תאמינו לי בערב אני כולי מבועס להתאמן לא יודע למה בערב לא הולך לי האימונים |
3-4 אחרה"צ :)
אלא אם כן אני מחליט לענות לטלפון שלי לפני חחח.. זה מחרפן תמיד בשעות שאתה ישן יהיו לך 9123 שיחות ו- 1231 הודעות שכל אחד מהם "תחזור אליי דחוף" חחחחח.. ו90% מהתחזור אליי דחוף זה "משעמם אחי.. מה עושים ?" |
לי יש ארוחה ב:10,00 13:30, 16:00, (ביום של אימון גם ב7) 20:30, 24:00, לפני השינה..
|
7 בבוקר, עבודה =\
|
החלתי מהיום לקום ב 8 ולאכול ב 8.זה מעפן לישון הרבה גם מבזבז זמן וגם אם אני ישן הרבה אז קשה אחר כך לקום וכל היום אני עייף..
|
כגכדג
טעותת
|
חחח אני אמור לקום ב 9 כל יום אבל אני תמיד לא מצליח וקם באיזה 10 11....
|
אני פריק חזק של שינה. הולך לישון ב6-7 בבוקר וקם 3-4 אחה"צ (עם שעון מעורר ולא בקלות). ארוחה ב5-5 וחצי ואז למכון בדר"כ. אצלי לצערי השעון הביולוגי מותאם לשעות האלה.
|
ציטוט:
|
מנסה לשמור על 8 שעות שינה , אלה אם אחרי שישי שחוזרים ב 6 ואתה מסטול מת ולא יכול לישון וקם ב10 יוצא 4 שעות
|
6.....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ