![]() |
חשיפת המיסיונר פיטר פופוף
http://youtube.com/watch?v=q7BQKu0YP8Y
עד אז הוא היה מליונר - אחרי זה הוא פשט רגל. תאמינו או לא, גם אחרי זה (וגם עכשיו) יש לו עוד אנשים תחת השליטה. |
|
חח אנטון - אתה לא רוצה לארגן איזה 30-40 חברים שלך או משהו וללכת לשכונה הזאת שלהם לשבור לשמוקים האלה את הפנים?
|
תראה את הסרט השני - נראה לי שאחרי זה גם אתה תרצה להצטרף.
|
ראיתי...
יש מלא חארות כאלו. מה שמדהים אותי זה שאנשים מאמינים להם... (אורי גלר חחחח) |
משפחות אשכרה שילמו לו כסף שהיה אמור ללכת על המסים והחשבונות...
|
קח את איגור וצאו למסע א-לה רמבו (ואולי גם את נרזנוי :XDemoticon: )
|
ציטוט:
|
אז תתחרע על המקום האחד הזה..
דבר עם חוג אוהדי בית"ר אחי! תאמין לי שיהיה טוב! איזה 2,000 ערסוואטים יבואו עליהם! :wiggle: |
אנטון אתה יהודי?
|
כן. ועוד לא ראית אמא שלי ואת דוד שלי - בבריה"מ אי אפשר היה להסתיר יהדות של אנשים שנראים כמו אמא שלי ואח שלה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמא של אבא שלי פרובוסלאבית, אבל החרא הזה זה לא כמו הכנסייה הפרובוסלבית - הנצרות זה לא העיקר שם. העיקר שם זה לספר שקרים ולאסוף תרומות. תמיד שכנעתי את עצמי שזה מעניין אותי מה שמספרים שם כשבאמת לא ממש הבנתי משהו בגילאים האלה... הקשבתי לקלטות שהגיעו לבית שלי אז לפני איזה חודש - פשוט לא האמנתי איך פעם הייתי מאמין לחרא הזה. |
יש איזה בחור צעיר דתי כזה בישראל איפשהו... יש פרסומות שלו בעיתונים כל הזמן- "מרפא ניסי", "הכאבים בגב שלא נפסקו כבר 5 שנים ורופאים לא עזרו נעלמו לאחר רפואה במגע שלו", "בעל ברכת הרב עובדיה יוסף"... אחד שיש אותו בכל העיתונים, אם הייתי זוכר איך קוראים לו הייתי אומר...
|
ציטוט:
|
בסרטון השני מדובר על משפחה עם בעל נכה שהלוותה המון כסף מקרובי משפחה וחברים בטענה שהם צריכים לשלם מסים. מה הם עשו? נתנו את כל הכסף לפופוף! אני נשבע לכם, אם הייתי פוגש את הבן אדם הזה, העולם היה רואה מכות רצח שהוא לא ראה קודם. פשוט כך.
|
ציטוט:
אגב, אין על ג'יימס רנדי. בנאדם מדהים. |
למי אכפת מהאידיוטים האלה....................
לדעתי אם בן אדם טיפש מספיק כדי ליפול לזה זה בעייה שלו , ואין הבדל בין מסיונרים לתאגידים אחרים שעבדים על אנשים בעיניים (מה זה כבר חבורה של מסיונרים שקרנים מול בעל זכיונות מקדונלדס מקומי) רק צריך לדאוג שהילדים לא יפגעו מזה.. איך? לא יודע זה לא תופעה רצינית כ"כ בארץ (ומילא צריך להעיף את כל מה שיש בארץ כי אנחנו יהודים) שמי שזה רלוונטי אליו שיחשוב על זה. |
ציטוט:
ת'אמת, עדיף לי כבר ללכת להופעה של מישהו שטוען שיש לו כוחות על-טבעיים ולהסתלבט עליו, מאשר להאמין במישהו שירפא מחלה שהרופאים לא הצליחו לרפא... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני לא מבין איזה בן אדם מאמין לדברים האלה ... אני בן אדם מאמין ומסורתי אבל כל המסיונרים האלה עושים כתות ואומרים כאלה שטויות שקשה אפילו לחשוב שזה שטיפת מוח כי צריך להיות דיי שטוף מלחתכילה כדי לקחת את זה ברצינות... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא עושה מאנשים בדיחות,עובד עליהם בעיניים,משחק אותה איזה שליח קדוש וכל הפראיירים זורקים לו ימבה כסף וואלה אחלה עבודה יש לו חחחחח:sbb4:
בולשיט! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מגנא את האיש המפגר הזה אבל הטימטום של האהבלים שעוקבים אחריו די מצחיק אותי כאילו סתכל בסרטונים שהעלתה בוא אני אדחוף לך את היד שלי לפרצוף שלך ויגיד אני אושיע אותך אני יציל אותך ויקבל על זה ימבה כסף זה לא נישמע פטתי?והעובדה שמצחיקה פה שזה עובד! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לשכוח מכל העסק הזה! חלאס בן אדם אתה חי בישראל! אתה יהודי! תהנה מהעובדה הזאת תיתעסק בדברים שמענינים אותך כמו רוק,פאוורליפטינג ושאר הדבריםש אתה אוהב לעשות ואל תיתעסק בחרא הזה הרי זה כל הזמן מזכיר לך את הבאסה שעברתה שהייתה ילד קטן וואלה אתה יודע מה אני עברתי שהייתי ילד?אין לך מושג ...ואני מודה לאלוהים שנכנסתי לבודיבילדינג כי זה הוציא אותי מהרבה חרא ואני בטוח שהייתי גומר במצב לא טוב אם לא הייתה מתענין כלכך בבודיבילדינג ובתעופה שזה עוד דבר שמושך אותי מאוד. אל תעלה שום לינקים של זה אחי אנחנו יודעים מי אלה הנוצרים הפאנטים האלו והם מענינים לנו את הביצים:boxing: |
אני לא מבין אנטון, איפה ההורים שלך היו בכל העסק?? איך אפשר להיות כאלה עיוורים ולהאמין לדבר כזה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
они прикрываюца верай чтоб сасать бабки גם אני היתי יוצא עליהם בכיף ! דרך אגב זה רעיון טוב לעסוף חברים וללכת לפרק אותם ! אני אישית רוצה גם ללפרק (ספסוג קוראים לזה ?) сутинёр זה אנשים שאני שונא בדם,ואני מוכן ל.. אותם בלי רחמים !:mad: |
ציטוט:
שלא תחשוב שאני יורד עליך, פשוט יש (היו...) מלא "רוסים" שדיברו רוסית בדיוק כמו שכתבת בשכבה שלי... |
בודיבילדר זה גרוזיני ביז'ו רציני אף אחד לא ידבר איתו! :)
הבן אדם מדבר אחי אולי 50 שפות לפחות :):):):) חולה עלייך אח שלי! תהיה בקשר:sbb4: |
זה רק מוכיח דבר אחד ברור -
אמריקאים זה עם דפוק! |
ציטוט:
בחור מתחיל עם בחורה באמריקה,היא יכולה לתת תלונה במשטרה,ויעשו לבחור כזה בלאגן,יתבעו אותו,וכול החיים שלו הוא יעבוד רק כדי לשלם לה כול חודש כנס חחחחחחחחחחחחחחח גם אני חולה אליך אחי,תאמין לי אתה אחד הגברים !:sbb4: ועדון פרדי קריוגר,יש לי שגיאות בכול הספות שאני מדבר ! ומי עמר ששגיות זה לו תוב ? |
ובארץ זה שונה עם הפמינאציות?
אותו דבר יש את הקיצוניות קוראים להם מרקסיסט-פמיניסיטות והם בעד לשעבד את הגברים בחברה קומוניסטית... |
ציטוט:
ויש עוד מלא דברים ע"ע אחזקת נשק חם בארה"ב (אם לא ראית את באולוניג לקולוביין שווה צפיה) |
LEO מה אתה רוצה ? מה אתה מביא לי מוניטין שלילי ושולח לח סימנים מוזרים ? מזה אמור להיות ? מה אתה מנסה להגיד ? דבר ספה פשוטה אני לא פרופסור..:dry:
|
בודיבילדר מה נסגר עם רמת ה-IQ שלך? :mellow:
|
ציטוט:
וגם היא בעיקר " מאפיונרים הורגים מאפיונרים" ואנשים ישרים לא מתערבים זה לפי מה ששמעתי יש שמה עיר אחת שחובה על פי תקנה מקומית להחזיק נשק , ו20 שנים שלא היה שמה פשע רציני. @בודיבילדר , רציתי לשלוח למישהו מוניטין רע עם סימנים מוזרים חחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ