![]() |
כמו שהבטחתי..תמונות מהחיטוב הנוכחי
בנתיים אני מעלה רק 2 תמונות אבל אני אעלה עוד..כי זה לא מספיק
1.http://img112.imageshack.us/img112/6...56largejt5.jpg 2.http://img239.imageshack.us/img239/5...55largeif7.jpg התמונות האלה אחרי חודש חיטוב(מתוך 3 חודשיים) לפני התחרות.. |
הו פאק.
אני מבין למה אתה נקרא ביגביט. + הכול גדול, הכול יפה, השריר נראה בוגר ובאמת שיש מאסה, אבל מה שלוקח את הכול בהליכה, זה הכתפיים שלך. עצומות. + אתה הרבה יותר מדי חטוב בשביל חודשיים לפני תחרות. |
איזו כתף יש לך בבק דאבל בייספס.
|
בנאדם אתה ענקי!!!
יש לך ידיים פשוט מטורפות והכתפיים שלך ברמה של אולימפיה! התלהבתי רצח שפוך קצת נתונים(גיל,גובה,משקל והיקפים)וכמובן עוד תמונות |
ידיים וכתפיים ענקיות!!!!!!!! גם רגליים די גדולות!!
|
כתפיים\בייספס\טרייספס מעולים!
חיטוב מצוין גם גב לא חסר לך בהצלחה בתחרות נאבא או IFBB או שניהן?:sbb4: |
כתפיים מרשימות מאוד
הבייספס לא רע למרות שהוא קצר קצת טרייספס עגול ויפה ,קבל ח"ח הרגליים לא רעות למרות שהחבליים שלך (האמסטרינגס בלשון העם ) לוקים בחסר חיטוב מרשים ,מקווה שילך לך טוב בתחרות |
ציטוט:
אני אתחרה רק בנאבא.. |
אחלה חיטוב ואחלה מאסה.
כתפיים וזרועות מרשימים מאוד. בהצלחה בתחרות! |
ציטוט:
הבעיה שהאמסטרינג נובעת מזה שאני מתאמן במכון בלי כפיפת ברכיים..אז אני נאלץ לעבוד על האמסטרינג בפשיטת ברכיים ודד ליפט אני לא ממש אוהב לעשות..רק עכשיו התחלתי עם זה..אז באמת האמסטרינגס שלי חלש..אבל אני עובד על זה.. בכל מקרה תודה אחי על הפרגון (= |
ססססססססוווווווווווססססססססססססס הלוואי עליי כזה טרייסיפ וכתף אחוריתת כל הכבוד אחי פשוט כל כבוד!
|
נראה מעולה!
בהצלחה בתחרות |
נראה מעולה.
שייפ יפה מאוד ביחס לתקופה, אתה תוכל להגיע מוכן ליום הקובע. בהצלחה. |
ציטוט:
בכיף אני אוהב לפרגן למי שמגיע לו אני הייתי מציע לך לשקול להחליף מכון למקום קצת יותר מקצועי איכות המקום שאתה מתאמן בוא משפיעה ביחס ישיר על ההישגים שלך אני ידוע שאני עליתי במסה קרוב ל11 קילו אחרי שהחלפתי מכון לפני שנה וחצי ,ובמכון החדש עשיתי את המעבר מ90 קילו פלוס ל100 קילו פלוס ,ללא שינוי מהותי בתזונה או באימונים ,פשוט הגישה לציוד איכותי יותר ,משקלים כבדים יותר ,ואווירת אימונים אינטנסיבית יותר ,תורם רבות לאימונים דרך צלחה ,ואני בטוח שאתה תעשה לנו המון כבוד בתחרות :) |
אחי אתה לא מבין כמה מוטיבציה נתת לי עכשיו...
אתה נראה מדהים! |
אור אתה נראה מצויין!!
הכתפיים והידיים שלך זה משהו נדיר. רק עכשיו אני מבין כמה תמונות מורידות מהמאסה של מישהו לעומת המציאות. ד"א אם אתה שואל מאיפה אני מכיר אותך אז התאמנתי 3 חודשים במכון בכרכור, אבל הפסקתי בגלל בגרויות, דיברתי איתך פעם על התחרות וזה, שהיית באימון יתר ובדיוק התחלת חיטוב אאל"ט. |
וואו בנאדם נראה מעולה
כל הכבוד הרבה בהצלחה בתחרות!! |
קבל ח"ח!
נראה מצויין, אתה עושדה דיאטה סטנדרטית או קארב סייקלינג? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל עכשיו אני מתאמן במכון מסויים שאני עובד בו..אז זה יותר נוח להכניס אימון באמצע משמרת של 8 שעות מאשר לפני משמרת או אחרי משמרת..מותר לי שם לצאת לכל הארוחות שלי ולהתאמן בזמן משמרת..וזה יתרון..החסרון באמת הוא במחסור ב2-3 מכשירים משמעותיים..אבל בקרוב פותחים shape בחדרה לייד הבית שלי אז אני אנסה להתקבל לעבוד שם חח (= |
ציטוט:
ביגביט, נראה די טוב, באיזו קטגורייה אתה מתחרה? החזה והגב נראים חלשים ביחס לידיים ולכתפיים אני מציע שעד התחרות לא תפרסם עוד תמונות תן קצת הפתעה לתחרות. |
נראה מעולה , בהצלחה בתחרות .
|
עצה קטנה
להלן שני תרגילים שהייתי משלב בתוכנית האימונים שלך -דד ליפט מגובה ברך : הזוקפי גב שלך זקוקים לעוד עבודה ,חסרה שם מסה ,וזאת מסה שנותנת הרבה מהמראה ה"מפלצתי" של פריסת גב טובה , אין פריסת גב שלמה (או כל פוזה אחרת שכוללת גב ) ללא זוקפי גב טובים ,הייתי עושה את הדד ליפט מגובה ברך כדי למזער את השיתוף של הרגליים ולהיתמקד בזוקפי הגב והטרפזים פולי עליון עם המוט המשולש (d-bar ) , יעזור להוסיף מסה הכרחית מאוד בחלקים התחתונים יותר של הרחב גבי שלך ,שלוקים בחסר ,תתרכז במתיחה טובה ,תשען מעט אחורה ,ותמשיך עד שהמוט מגיע לחזה בכדי להגיע לכיווץ מקסימלי בסך הכל אתה נראה לא רע בכלל ,אבל יש לך שיפורים לעשות ,ואני בטוח שעד התחרות תעשה את חלקם ,ולשאר צריך לדאוג באוף סיזן :) |
חיה ביותר.....
אהבתי אחי תמשיך ככה |
איזה חיה אתה אחי! אתה מביא מוטיבציה!!! בהצלחה בתחרות! כמה זמן אתה מתאמן? היקפים? גיל? משקל?
|
בן כמה אתה?
...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מוניטין. |
אחלה כתפיים יש לך ע-נ-ק-י-ו-ת.
ד"א בהצלחה בתחרות אחי |
כתפיים מטורפותתת אחלה טרייספס
בהצלחה בתחרות! |
נראה חבל"ז!
כתפיים טובות מאוד כנ"ל ידיים, גב דרוש שיפור.. בהצלחה! |
גוף מעוצב בהחלט כמו פסל!!!! אחי כל הכבוד אהבתי את הידיים!
כמה זמן אתה מתאמן? |
ציטוט:
וזהו זה הפרטים העיקריים.. |
זרועות מעולות, גם כתפיים. מאוד הרשמת בפלג גוף עליון. נראה שהגב והחזה לא פרופורציונאלים כלפי הידיים והכתפיים, אולי בעיקר כי הידיים והכתפיים ממש גדולות
מה הגובה שלך? את זה לא אמרת לנו בהצלחה בתחרות! |
Bigbit-אתה טבעי, נכון?
|
אחלה גופה
ציטוט:
|
ציטוט:
היידיים שלי דיי דומות לשלך רק ששלי קטנות באיזה 10 ס"מ :] תגיד יש מצב אתה מעלה תמונות מלפני איזה 5 שנים.... אני רוצה לראות אותך בשנה הראשונה אם אפשר... |
הכתפיים שלו באמת מרשימות מאוד
אפשר לבנות קריירה על כתפיים וטרייספס טובים ,רק תשאלו את קווין לברון |
ציטוט:
דיי להיכנס לוורידים של אנשים! לך תבקש מאיזה אתיופי שיזריק לך חלבון לתחת! |
נראה מעולה אחי...בהצלחה בתחרות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ