ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מיסיונרים מטיפים נגד פיתוח גוף, ג'ו ויידד וארנולד (https://israelbody.com/showthread.php?t=13352)

Antonator1 02-07-07 01:03

מיסיונרים מטיפים נגד פיתוח גוף, ג'ו ויידד וארנולד

http://youtube.com/watch?v=zlfbVnaVGmk

http://youtube.com/watch?v=MEOnRRUNrr0

http://youtube.com/watch?v=g9UlHZnmZ2E

http://youtube.com/watch?v=DElVVYFDsck

http://youtube.com/watch?v=gr-vwhnih_Q

http://youtube.com/watch?v=hIgk0q4e9FY

הסרטון השני מעלה בי זעם טהור. ככה זה לגבי הכל - מוזיקה, טלוויזיה וכו...

Night_Wolf 02-07-07 01:07

מזה הטימטום הזה?לאנשים ממש משעמם!:diractor:

Antonator1 02-07-07 01:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
מזה הטימטום הזה?לאנשים ממש משעמם!:diractor:

עוד לא ראית כלום - תאמין לי... ממש כלום אבל. אני מבטיח להילחם בדת ובפנאטיות הדתית עד סוף החיים שלי.

Mad_dog 02-07-07 01:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1

http://youtube.com/watch?v=lZj7xB9KyTo

אותו בן אדם העלה את הסירטון הזה גם

Night_Wolf 02-07-07 01:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog

צריך לשרוף את הבן אדם הזה פשוט נאצי! הסרטון הזה באמת מוגזם!

Antonator1 02-07-07 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog

נו? המפגר הזה (שאגב אמרתי לו ביוטיוב שיתאבד ויהרוג כמה שיותר מהפנאטים הנוצרים שלו) אומר שכולם מעורבים ב"פולחן" הבודיבילדינג (במקום להשתחוות לאלהים וישו) ומתים בגלל זה. זה עוד כלום לעומת שאר הסרטונים.

Mad_dog 02-07-07 01:18

ציטוט:

נו? המפגר הזה (שאגב אמרתי לו ביוטיוב שיתאבד ויהרוג כמה שיותר מהפנאטים הנוצרים שלו) אומר שכולם מעורבים ב"פולחן" הבודיבילדינג (במקום להשתחוות לאלהים וישו) ומתים בגלל זה. זה עוד כלום לעומת שאר הסרטונים.

לטמבל יש מאלה סרטים כאלו חחח חסר חיים

Antonator1 02-07-07 01:18

http://84.94.225.95/~atraf/or/showth...E5%F0%F8%E9%FA

IRON-MASS 02-07-07 01:23

מפגרים נאצים.

Night_Wolf 02-07-07 01:24

ציטוט:

אני פה קורא את ההודעות שלך,מה שלמעשה קרה לך זה שהמשפחה שלך הייתה תחת הטפה דתית! החבר'ה האלו שאתה מדבר עליהם נוצרים נכון?

IRON-MASS 02-07-07 01:26

בואנה בא לי לפרק אותם אחרי ההודעה של אנטון.

Bullet 02-07-07 01:26

סבבה, שיתפללו לישו כשירצו לגדול

Night_Wolf 02-07-07 01:30

מזה החרא הזה מי אלה הפסיכים האלה אנטון קראתי את כל ההודעות שלך ויש לי כמה שאלות

1.אתה נוצרי ?כי החבר'ה האלה בני הין בני האורקים בני הבמבה האלה נישמעים לי נוצרים הדוקים מאוד!
2.מזתומרת איבדתה את המשפחה שלך שם?כאילו הם חזקים בדת הזו אז הם ניתקו איתכם קשר בגלל שיצאתם מזה?
ו3 וואלה זאת לא שאלה זה מה שאני אומר לך יש משפט שאומר "איש איש באמונתו יחייה" ולהטיף לבן אדם שאם הוא לא יעשה "ככה וככה" זה חטא! וזה פשע!

Antonator1 02-07-07 01:37

ציטוט:

מזה החרא הזה מי אלה הפסיכים האלה אנטון קראתי את כל ההודעות שלך ויש לי כמה שאלות

1.אתה נוצרי ?כי החבר'ה האלה בני הין בני האורקים בני הבמבה האלה נישמעים לי נוצרים הדוקים מאוד!
2.מזתומרת איבדתה את המשפחה שלך שם?כאילו הם חזקים בדת הזו אז הם ניתקו איתכם קשר בגלל שיצאתם מזה?
ו3 וואלה זאת לא שאלה זה מה שאני אומר לך יש משפט שאומר "איש איש באמונתו יחייה" ולהטיף לבן אדם שאם הוא לא יעשה "ככה וככה" זה חטא! וזה פשע!

בעיקרון רוב החיים חייתי רק עם אמא שלי. דוד שלי (שאני כבר לא יודע אם הוא חי או מת) בחר להתנחל אצלנו כשהוא היה צריך לנצל את שירותי הרפואה הישראליים ואז התחמק בחזרה לרוסיה בטענה ש"אלהים קורא לו לשם". הוא כבר יותר זומבי מאשר בן אדם, אני אומר לך.

ובני הין זה בן אדם אחד חחח - הכוונה היא לא לבנים כלשהם.

וכמובן שהזכרונות זה משהו שאני אגרור איתי כל החיים. אחרי שאני רואה דברים כאלה אני רואה תמונות מסוימות עוברות לי מול העיניים. בא לי לאסוף כמה חברה' ופשוט להיכנס באנשים האלה בירושלים, ביורמלה, בנובוסיבירסק, באילת, בפראג - בכל המקומות שלהם שהייתי בהם.

Mikeo 02-07-07 01:39

ציטוט:

הסרטון השני מעלה בי זעם טהור. ככה זה לגבי הכל - מוזיקה, טלוויזיה וכו...

האדם שעשה את הסרטון השני מטומטם לאללה. למי אכפת אם יש בבודיבילדינג סמלים של הבונים החופשיים?
מה אנחנו, בימי הביניים? כשראו את הבונים החופשיים כמסדר שטניסטי? זה מזכיר לי סרטון רוסי שראיתי ביוטיוב, עם הכותרת "פוטין הוא בוגד שאוהב יהודונים", ובו מי שעשה אותו הראה תמונות של פוטין מבקר ביד ושם, לובש כיפה, מדליק מנורה... עם הערות כמו "תראו איך הנשיא שלנו מתחנף אל היהודונים. זה נשיא זה?" ומסתיים במילים של פוטין "אסור לשכוח את התרומה האדירה שנתן העם הרוסי להצלת היהודים בשואה".
צריך להעיף את האנשים האלה מהאינטרנט :angry:

Night_Wolf 02-07-07 01:40

ציטוט:

בעיקרון רוב החיים חייתי רק עם אמא שלי. דוד שלי (שאני כבר לא יודע אם הוא חי או מת) בחר להתנחל אצלנו כשהוא היה צריך לנצל את שירותי הרפואה הישראליים ואז התחמק בחזרה לרוסיה בטענה ש"אלהים קורא לו לשם". הוא כבר יותר זומבי מאשר בן אדם, אני אומר לך.

ובני הין זה בן אדם אחד חחח - הכוונה היא לא לבנים כלשהם.

וכמובן שהזכרונות זה משהו שאני אגרור איתי כל החיים. אחרי שאני רואה דברים כאלה אני רואה תמונות מסוימות עוברות לי מול העיניים. בא לי לאסוף כמה חברה' ופשוט להיכנס באנשים האלה בירושלים, ביורמלה, בנובוסיבירסק, באילת, בפראג - בכל המקומות שלהם שהייתי בהם.

שמע שאלתי את אבא שלי עכשיו על המיסיונרים האלה:happy: והערתי אותו משינה אז הוא ענה לי ככה

"חבורה של מטומטמים שמנסים להפוך אותך לנוצרי בכוח בעזרת המצאת שקרים והטפות דתיות הם מענינים לי את התחת כמו כל המטיפים הדתיים עכשיו כבה את האור עוף מפה ותן לי לישון"

Antonator1 02-07-07 01:45

ציטוט:

שמע שאלתי את אבא שלי עכשיו על המיסיונרים האלה:happy: והערתי אותו משינה אז הוא ענה לי ככה

"חבורה של מטומטמים שמנסים להפוך אותך לנוצרי בכוח בעזרת המצאת שקרים והטפות דתיות הם מענינים לי את התחת כמו כל המטיפים הדתיים עכשיו כבה את האור עוף מפה ותן לי לישון"

ולא לשכוח את הפרט החשוב ביותר - המטרה העיקרות של המסיונרים כיום היא - כסף.

כל כך עיצבן הקטע הזה:
תמיד כל המבוגרים (דוד ודודה שלי בעיקר) אמרו לי שיש בי שדים ושצריך להתפלל עליי. כל הזמן ראו בי בעיות. פאק, שיחקתי פעם קומנדוס - דודה שלי נכנסת לחדר (שלי, בדירה שלי ושל אמא שלי) ואומרת - מה עובר לך בראש כשאתה הורג אנשים ככה?

Night_Wolf 02-07-07 01:49

ציטוט:

ולא לשכוח את הפרט החשוב ביותר - המטרה העיקרות של המסיונרים כיום היא - כסף.

כל כך עיצבן הקטע הזה:
תמיד כל המבוגרים (דוד ודודה שלי בעיקר) אמרו לי שיש בי שדים ושצריך להתפלל עליי. כל הזמן ראו בי בעיות. פאק, שיחקתי פעם קומנדוס - דודה שלי נכנסת לחדר (שלי, בדירה שלי ושל אמא שלי) ואומרת - מה עובר לך בראש כשאתה הורג אנשים ככה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
איזה אוסף כבד של בולשיט בן אדם :laugh:
אצלי במשפחה יש אנשים מאוד דתיים אבל אין אצלנו כזה דבר הטפה דתית!למעשה אין את זה אצל אנשים שבאמת מאמינים וכן כל מי שעושה בד"כ הטפה דתית מקבל על זה כסף.
חחחחחחחחח בני דודים שלי דתיים כל היום משחקים GTA אתה מדבר על קומנדוס קיצור טוב שיצאתה מזה אחי ותמסור לכל אלו שמטיפים לך ככה על שדים ובולשיט שWORLD OF WARCRAFT זה משחק קטלני ביותר ואפילו ממכר אבל זה לא אומר שצריך לפתוח שער לכל היצורים והסיפורי סבתא שקיימים שם לעולם האמיתי שלנו:laugh:

Antonator1 02-07-07 01:54

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
איזה אוסף כבד של בולשיט בן אדם :laugh:
אצלי במשפחה יש אנשים מאוד דתיים אבל אין אצלנו כזה דבר הטפה דתית!למעשה אין את זה אצל אנשים שבאמת מאמינים וכן כל מי שעושה בד"כ הטפה דתית מקבל על זה כסף.
חחחחחחחחח בני דודים שלי דתיים כל היום משחקים GTA אתה מדבר על קומנדוס קיצור טוב שיצאתה מזה אחי ותמסור לכל אלו שמטיפים לך ככה על שדים ובולשיט שWORLD OF WARCRAFT זה משחק קטלני ביותר ואפילו ממכר אבל זה לא אומר שצריך לפתוח שער לכל היצורים והסיפורי סבתא שקיימים שם לעולם האמיתי שלנו:laugh:

הייתי בן איזה 12 ורציתי לקנות וורקראפט 2 (שהיה שיא הקידמה אז) ולא הסכימו לי בגלל שיש שם את הפרצוף של האורק... עזוב, אם דוד שלי או החברה'ס מהקהילה הזאת שהכירו אותי היו שומעים לאיזו מוזיקה אני מקשיב הם היו נכנסים לשוק טוטאלי.

שומר החומות 02-07-07 01:55

ציטוט:

אנטונייטור, אני רק עכשיו קראתי את מה שכתבת על הארגונים המסיונרים, ואני מבין אותך טוב מאוד.
אומנם לי אישית לא קרה כלום, אבל בגללם איבדתי את החבר הכי טוב שלי שהכרתי קרוב ל-15 שנים.

לפני שנה הוא ניתק איתי קשר לחלוטין בלי שום סיבה שנראית לעין, ולא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום.
לפני כמה חודשים גיליתי שהוא הולך באופן קבוע למפגשים של היהודים המשיחיסטים.
הלכתי לאחת הפגישות שלהם שבמקרה גיליתי איפה ומתי היא, ומצאתי אותו שם.
כשהוא ראה אותי הוא קרא לעוד 5 חבר'ה שהיו איתו שם והם התחילו להרביץ לי, במזל הצלחתי לברוח בעור שיניי, ותבין שזה בנאדם שמגיל שנתיים בערך אני מכיר והיינו שכנים וחברים מאוד טובים, למדנו ביחד ביסודי ובחטיבה והיינו נפגשים כמעט כל יום.
המשפחה שלו התחננה בפני שאני ידבר איתו וינסה להוציא אותו משם, אבל עד עכשיו לא הצלחתי...
מאז יצא לי להיות בקשר עם יד לאחים שבאמת היחידים שאכפת להם, וכבר יצא לי לצאת עם כמה מהאנשים שם למפגשים מסיונריים ברחבי הארץ ולסכל הסתה של יהודים לכתות מעין אלו.

אני מקווה שתצליח להתגבר על כל מה שעברת בילדותך, ומאחל לך רק טוב.

Night_Wolf 02-07-07 01:56

ציטוט:

הייתי בן איזה 12 ורציתי לקנות וורקראפט 2 (שהיה שיא הקידמה אז) ולא הסכימו לי בגלל שיש שם את הפרצוף של האורק... עזוב, אם דוד שלי או החברה'ס מהקהילה הזאת שהכירו אותי היו שומעים לאיזו מוזיקה אני מקשיב הם היו נכנסים לשוק טוטאלי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laug h:
דוד שלי היה אומר לי להפסיק לשחק WARCRAFT (ולא משנה איזה שחקתי בכולם) הייתי פשוט מכניס לו בוקס מעיף לו תשיניים :nonono:

toxicity 02-07-07 01:56

אלה ששיחקו Cs אי פעם יבינו אותי
Care#

Antonator1 02-07-07 01:57

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laug h:
דוד שלי היה אומר לי להפסיק לשחק WARCRAFT (ולא משנה איזה שחקתי בכולם) הייתי פשוט מכניס לו בוקס מעיף לו תשיניים :nonono:

אתה יודע מה הקטע - שאני האמנתי לכל מה שאמרו לי ופחדתי לערער על כל העניין הזה. אתה לא מתאר לעצמך כמה פחדתי להתנגד לזה.

Night_Wolf 02-07-07 02:01

ציטוט:

אתה יודע מה הקטע - שאני האמנתי לכל מה שאמרו לי ופחדתי לערער על כל העניין הזה. אתה לא מתאר לעצמך כמה פחדתי להתנגד לזה.

שמע שמרגילים אותך מאז שאתה ילד לקטן למשהו ואתה עדין תמים וחסר ידע (כמו כל ילד בגיל הזה שציינתה שהייתה) אז אין סיבה שלא להבין אותך טוב שיצאתה מזה סתם הייתה הופך להיות מושפע ובן אדם דפוק תחייה חיים רק פעם אחת גבר מזה כל השטויות האלה שהם מכניסים לאנשים לראש זה מפחיד ומזעזע!

וד"א בקשר לWARCRAFT הינה הטפה דתית אני פוקד עלייך לשחק בזה! והינה תמונה יפה שתעזור לך! :laugh:

http://www.blizzard.fr/images/war3/w...al-preview.jpg

Leo 02-07-07 02:01

זה כמו אחד שחטף מכות מניגרים והוא מצתרף לkkk
תגדל קצת , תעשה טובה

זה שיש חבורה של מיסיונרים פנאטים נוצרים \ מוסלמים לא אומר כלום

יש שתי חדרי כושר באזורים החרדיים בירושליים לאחד מהם יש אתר והם גדולים מאוד ופופולאריים...

Antonator1 02-07-07 02:02

אני כרגע מתקדם במקביל בוורקראפט 2 ו - 3, אל דאגה. למרות שזנחתי קצת לטובת קול אוף דיוטי 2.

Night_Wolf 02-07-07 02:04

ציטוט:

אני כרגע מתקדם במקביל בוורקראפט 2 ו - 3, אל דאגה. למרות שזנחתי קצת לטובת קול אוף דיוטי 2.

סיימתי אותם 6000 פעם ללא קודים:whistle: הכייף האמיתי מתגלה בהשקעה במשחק!:bot:

Leo 02-07-07 02:07

ציטוט:

שיחקת במשחקים אחרים של בליזרד?

Antonator1 02-07-07 02:10

ציטוט:

ספר לי על זה... שנים (אבל שנים) הייתי עובר את אייג' אוף אמפיירס 2 עם קודים וזה משך אותי לחשוב שזה משחק יחסית מעפן. לא מזמן התחלתי לעבור את כל המשחק בלי קודים. אני אומר לך - זה פשוט נראה משחק אחר. וזה מתייחס במיוחד למשחקי אסטרטגיה. משחקי אסטרטגיה עם ובלי קודים אלה שני דברים שונים לחלוטין. עם קודים אתה פשוט בונה איזה רובוט, מוביל אותו בדרך הקצרה ביותר למטרה - ובום! בלי קודים אתה מגלה ומגיע למקומות שלא ידעת שיש במשחק ומגלה טכניקות וטקטיקות שלא היית מודע להן.

toxicity 02-07-07 02:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
שיחקת במשחקים אחרים של בליזרד?

אין על starcraft
:)

Antonator1 02-07-07 02:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אין על starcraft
:)

בחופש הגדול חרשתי על זה ברמות שגובלות בחולניות.

Leo 02-07-07 02:13

היה זמן שחרשתי על זה , פשוט עוד מעט יוצא Sc2!!!!

(ואגב הוא נראה לא מבטיח לדעתי אבל נראה...)

toxicity 02-07-07 02:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
היה זמן שחרשתי על זה , פשוט עוד מעט יוצא Sc2!!!!

(ואגב הוא נראה לא מבטיח לדעתי אבל נראה...)

sc2 יצא כבר מלפני איזה 6 שנים..

Antonator1 02-07-07 02:14

מישהו פה שיחק גראונד קונטרול 2? אם כן, תסבירו לי את העיקר של המשחק הזה כי לא הבנתי ולה הצלחתי שם כלום.

Leo 02-07-07 02:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
sc2 יצא כבר מלפני איזה 6 שנים..

תצא מהסרט שאתה חיי בו אתה לא נמצא ב2013
www.starcraft2.com

toxicity 02-07-07 02:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
תצא מהסרט שאתה חיי בו אתה לא נמצא ב2013
www.starcraft2.com

ואי מוזר טיליםםםםםםםםם
אני אומר לך תריץ אפילו חיפוש בגוגל על זה תראה

Leo 02-07-07 02:28

אתה מתכוון לghost או Bw?

SuzukiR 02-07-07 10:28

אין לי מחשב עכשיו גילתי שאני לא צריך ממש מחשב אז נתתי תמחשב לילדים של בין דוד שלי ואני כותב פה מהמחשב של אח שלי

אנטון אני חוזר ואומר לך אני מבין אותך ראיתי איך המסיונרים בארץ פועלים אחד המקומות שלהם זה חיפה ששמה הם מיתכנסים וכו
לצערי המשטרה והממשלה המושחטת לא עושים כלום בנידון ולהפך א ם כבר עוזרים להם

יש מספר אירגונים כמו יד לאחים

שעוזרים לאנשים לצאת משמה ועוד עושים המון צדקה אני אישית תורם להם ואני מקווה שעוד כמה שנים אני יוכל להיתדנב שמה

שומר החומות 02-07-07 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אין לי מחשב עכשיו גילתי שאני לא צריך ממש מחשב אז נתתי תמחשב לילדים של בין דוד שלי ואני כותב פה מהמחשב של אח שלי

אנטון אני חוזר ואומר לך אני מבין אותך ראיתי איך המסיונרים בארץ פועלים אחד המקומות שלהם זה חיפה ששמה הם מיתכנסים וכו
לצערי המשטרה והממשלה המושחטת לא עושים כלום בנידון ולהפך א ם כבר עוזרים להם

יש מספר אירגונים כמו יד לאחים

שעוזרים לאנשים לצאת משמה ועוד עושים המון צדקה אני אישית תורם להם ואני מקווה שעוד כמה שנים אני יוכל להיתדנב שמה

בן כמה אתה אחי?
הרבה מהאנשים שם עובדים בשכר, ומתנדבים עוזרים בעיקר בעניינים האדמיניסטרטיביים.
לי יצא כבר להיות שם אבל זה רק בזכות מישהו שאני מכיר שנמצא שם, וגם לחצתי עליהם בגלל מה שעשו לחבר שלי, אז יצא לי להיות איתם בכמה פעמים.
החבר'ה שם מדהימים ובאמת התקשורת הרבה פעמים מנסה להוציא אותם ככאלה שפועלים נגד "נוצרים תמימים", כשלמעשה הם מונעים התעללות מנטלית ביהודים.

גוליבר 02-07-07 16:22

לאו אתה דפוק צריך לרצוח אותך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ