![]() |
בלעדי תמונה של המתלוננת א' נגד קצב מחוף גורדון
תמונת פפארצי נדירה של המתלוננת -
http://img115.imageshack.us/img115/3998/29740060sn0.gif *אי מבקש לא להדליף זה בלעדי לפורום! ואללה יש לו טעם לזקן עריכה: שחכתי לציין כול מי שלא רואה זה בגלל שאפילו שהוא הגיב זה לא תגובה כדי לבטל את הכתבל המוסתר תרשמו ככה: "ביטול מוסתר" רק בלי הגרשיים |
עריכה:
חח הנה רואים את זה חחח (מקודם ראו את הלוגו של rotter.net) |
יש לי כבר את התמונה שלה(יורת נכון ראיתי לא שמרתי , עריכה) , היא וכל הפמיניסטיות שלא יודעות מה זה בכלל
שבכיכר המלכים יכולות למצוץ לי.. (ולא אתן לא יכולות לתבוע אותי על מה שאמרתי הרגע) |
דרך אגב היא אחות של חיים רביבו
|
חחח מצחיק אתה
|
למה זה מוסתר?
|
חח מגניב יש מוסתר בפורום
עריכה: או שלא? :):):):) |
:1eye:
|
לא רואים
|
אחי ממתי נהיית כזה מצחיק?
|
מה הקטע
|
לא עשו לא משפט כבר התקשרות שפטה אותו
|
:wacko:
:nono: |
מי שרוצה לראות תמונות שלה שיחפש ת'שם שלה באימיול... יש איזה 4-5 תמונות.
|
ציטוט:
|
שחכתי לציין
כול מי שלא רואה זה בגלל שאפילו שהוא הגיב זה לא תגובה כדי לבטל את הכתבל המוסתר תרשמו ככה: "ביטול מוסתר" רק בלי הגרשיים |
לא עובד
|
ציטוט:
חושב אנשים פה מפגרים, עלק ביטול מוסתר. ותתחיל להירגע לפני שאני מחזיר אותך למקום שממנו יצאת אה? |
סבבה נראה,למרות שכבר ראיתי...
|
ביטול מוסתר
ברביעי ביולי גאנג באנג על א' וכל החברות שלה בשגרירות האמריקאית לקראת חגיגת יום העצמאות שלהם. עריכה : מה נסגר עם הבדיחות שלכם בזמן האחרון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה נעלב? אל תכח קשה נשמה כולה קצת צחוקים לא מתאים לך זדיין מפה ממורמר אש אתה אה? מה קרה החברה לא משחררת? |
:sleep:
|
ציטוט:
אחי,הוא לקח תמונה של מוסתר מאיזה פורום,העלה לאימג'שאק ושם את זה פה.. |
ציטוט:
ועכשיו לנושא, תקשיב לי יחתכת מוטנט, אין לי שום בעיה איתך, אתה מביא איזה דיון מפגר מנסה פה לעבוד על אנשים, לעשות צחוק מהטמטום שלהם (ליאו אל תעלב חשבתי שאתה חכם), לא נעלבתי, כולה אמרתי שזה לא מצחיק ואתה נפתחת עליי......... יאחים קובקובה |
מגזנזיום אתה בסך הכל העתקת תמונה רגילה (שבמקרה הזה זה הלוגו של התגובה הנסתרת), זה לא יגרום לפונקציה של תגובה נסתרת לעבוד גם פה. Lol.
אם ככה האשכול מיותר, נעול. :bye1: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ