![]() |
מר ישראל 2007
מה הציפיות של חברי הפורום לגבי המתחרים ומי לדעתכם יקח אלוף האלופים?
|
כל כך קשה להגיד השנה
יש המון המון מתחרים איכותיים ,ולכל אחד יתרונות וחסרונות משל עצמו , אבל בהחלט יהיו כרישים אמיתיים השנה ותהיה תחרות מאוד מרשימה הפיתוח גוף בארץ תופס תאוצה ממשית ,וזה תענוג מבחינתי להיות כאן כדי לראות את זה קורה :) |
האם נראה את ארבל שמה או שארבל תקוע בניקוי אסלות בצבא?
|
ציטוט:
|
תגידו גם בארץ ענף פיתוח הגוף גדוש בסטראואידים כמו במקומות אחרים בעולם?
|
ציטוט:
א' : אני לא עובד רס"ר ואני לא מנקה אסלות וכן אני יהיה שם לעודד את המתחרים של ישראלבודי ולפגוש חברים שלי מהפורום |
לפי דעתי מאור זרדז ייתן בראש אם הוא יתחרה.
|
כיוון שאני לא מתחרה השנה, אני אגיע ממש בכיף ליהנות, לפגוש את הח'ברה ולתמוך בידידי הטוב אופיר בכר הלא הוא האדמור שייתחרה בעד 70 ובמידה גדולה של וודאות יגן על התואר שלו משנה שעברה - ויוכתר שוב כמנצח הקטגוריה.
באופן כללי אני מצפה לראות הרבה מתחרים חדשים, חלקם חברים בפורום - וכולם גולשים בו (בוודאות). כמו שאמרתי בעבר, אני מהר על מאור זרזד כאלוף האלופים. אגב אני אגיע לצפות גם בתחרות של אי אף בי בי - מי שבאמת אוהב את הספורט הזה לא מחמיץ תחרות של מר ישראל. |
ציטוט:
|
גלעד מה קורה אחשלימה התאריך המדוייק של מר ישראל שאני ידע מתי לקחת רגילה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגיד, ארבל, יש לך קעקוע באחת הידיים במקרה?!
|
אלוף האלופים השנה יהיה מישהו בשם ליאור שנהב בחור כמוהו אף אחד פה לא ראה אני מבטיח לכם :sbb4:
|
קשה מאוד לנחש מה יקרה השנה , אני מאמין שיהיו הרבה הפתעות השנה והרבה פנים חדשות .
אם השמות הנ"ל יעלו השנה על הבמה אז באמת יהיה מעניין . ליאור גייניש , נאור זיו , מאור זרזד , אופיר בכר , אלו הם הכוכבים של האיגוד Nabba בנוסף יש את חוסאם מצרי , ועוד רבים וטובים . כל שנה מבטיחים לנו שהשנה זה יהיה אחרת גדול יותר ונוצץ יותר כולנו תקוה שהשנה אכן יתגשמו הדברים . באיגוד ה- Ifbb יש כמה תותחים אך ממה שנאמר לי דוקא הם לא יעלו השנה , ואולי מוקדם לנבא נבואות . בכל מקרה השנה תהיה הפתעה בשתי האיגודים לטוב ולרע . |
ציטוט:
|
תספקו קצת תמונות מעודכנות של המתחרים אני לא מעודכן
אליאב,גיימר מה איתכם מה חדש?מה עם צבא? |
ציטוט:
נאור לא מתחרה. מאוד הייתי רוצה לראות את גניש אחרי האוף סיזן שהוא לקח. מדובר במתחרה מדהים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהחלט צריך לקחת גם את חוסאם בחשבון, מדובר אגב בבחור נחמד באופן בלתי רגיל.
הוא חש שנעשה לו עוול בתחרות האחרונה והבטיח להגיע הפעם בשיאו - כך שיש למה לצפות. אני מניח שתהייה גם רמה מעולה בעד 21, לפי הח'ברה שניגשים מהאתר שלנו. לגבי עד 80, מכיוון שאני אבי פלדמן וליאור מרמלשטיין לא מתחרים השנה - ללבנה כנראה לא תהייה תחרות רצינית והוא ייקח את הקטגוריה. מה עם המייל גלעד. |
אני כנראה לא יכול לבוא אבל כולכם מוזמנים לבית שלי
|
ציטוט:
מה אתה אומר עדיף לי לנסות את מזלי על חיטוב מטורף (מה שאני מאמין שהגנטיקה שלי תאפשר לי בקלות אני יורד באחוזי שומן בשניות..) ולנסות להגיע לקטגוריות של משקל נמוך? או ללכת לקטגוריית הנוער? |
אין קטגוריית נוער יותר ידידי, אלא קטגוריה אחת של צעירים "עד 21".
כן, אני חושב שאתה צריך ללכת לכיוון הקטגוריה הזאת, גם אם תהייה הכי צעיר, כי אחרת זה אומר שאתה בעד 80 נגד אנשים מאוד מנוסים ובשלים, כמוני למשל - ואתה עוד תוכל להתמודד שם בעתיד - אבל עדיף שתתבשל קודם מול ח'ברה צעירים כמוך. ותמיד צריך להגיע הכי חטוב והכי יבש - גם אם זה אומר שתראה פחות מאסיבי, וזה כואב אני יודע - אבל אלה החוקים. למה בדיוק את חושב שהויקינג ניצח את חוסאם, הרי במאסה אין מקום להשוות ביניהם בכלל? יובש וחיטוב הם הגורמים המשפיעים ביותר בתחרות. |
ציטוט:
כן למה? |
ציטוט:
|
אפש ר תמונה של הקעקוע ארבל או תיאור שלו ?
|
ציטוט:
דרקון סיני |
ציטוט:
:):):):) מצטער אחי פשוט הלכתי לסים ביצים על האש ולהכין חזה עוף לארוחות הבאות שלי:) |
ציטוט:
באי אף בי בי, עד כמה שזכור לי זה מתחיל מעד 21. תעשה את השיקול שלך, אולי כדאי שתמשיך להתחזק ולגדול ותתחרה עוד שנתיים, הכל תלוי במה השגת וכמה מזה נשאר אחרי ייבוש. אתה צריך להכיר את הגוף שלך. כל הקטע של אין לי סיכוי הוא לא לעניין. אולי בתחרות הראשונה שלך אתה לא תהייה ראשון בעד 21 אבל תצבור ניסיון, תלמד, וחוץ מזה גם מקום שלישי ואפילו רביעי יכול להיות מכובד בשביל פעם ראשונה. כל החיים עוד לפניך. ובלי קשר, אתה נראה נהדר בכל התמונות שראיתי, אבל מה עם רגליים? עד עכשיו לא ראינו תמונות של רגליים. קח בחשבון שזה 50 אחוז מהניקוד. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו, עשית קורס בבה"ד 7 בצריפין במקרה? כי אם כן, נראה לי שאני יודע מי אתה. אם אתה מי שאני חושב שאתה, אז עשינו שם קורס באותו זמן. |
ציטוט:
וואי ,זה כל כך עתיק ,זאת הייתה תקופה שחורה בשביל,ירדתי שם 10 קילו (שדרך אגב עליתי בחזרה !) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה גדול ואיזה נעליים ,הייתי פיצי שם לעומת עכשיו סעמק הרגו אותי שם ,3 חודשים כמעט בלי אימונים ובקושי היה לי אוכל ,רציתי להרוג את העולם שם חוץ מזה שעשו לי קטעים מסריחים כדי לנסות שאני אסיים את הקורס,עיכבו לי קבנ"ים,עשו לי בעיות על יציאות לאירועים משפחתיים...סיפור מהתחת היה לי שם |
ארבל, בואנה, זה קטע מוזר כי אני לא ממש הכרתי אותך שם אבל אני זוכר אותך בברור, כי לא כול יום רואים בחור כזה גדול. אם אתה אומר שהעלת עוד 10 קילו מאז הקורס אז בכלל מפחיד לחשוב איך אתה נראה היום. ואני ממש מזדהה איתך, כי גם לי היתה אותה בעיה בתקופה הזאת. לא התאמנתי בשלושה החודשים הראשונים של הצבא, לא שמרתי על תזונה ובכלל איבדתי הרבה מסה. אבל ברוך השם אחרי שהקורס המזדיין שלי נגמר חזרתי לשיגרה, קיבלתי תפקיד של יומיות ליד הבית והיום המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה באותה תקופה : )
תביא איסי או מסנג'ר אחי, אני צריך לדבר איתך על כמה דברים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ