![]() |
השיטה להלעת הטסטוסטרון
אם מישהו זוכר היה פה פעם חולה נפש שהעלה שיטה להלעת הטסטוסטרון בגוף בזמן האימון בעזרת אוננות לפני האימון ללא גמירה מישהו ניסה את זה פעם?
|
הא?????????.
|
:mellow:
|
אני זוכר את זה.... נראה לך שמישהו יביא ביד ולא יגמור ? מה ההגיון ?! חחחח
|
חחחחש שנייה אני ינסה לארגן קישור אבל בעיקרון הוא אמר שלפני אימון אם אתה מגיע למצב שאתה מפסיק ממש לפני שתגומר ואז יוצא לאימון הרמות טסט שלך גבוהות בהרבה ומאפשרות לך להתאמן יותר חזק
|
זה הגיוני בתאוריה אבל אז אתה לא יכול להתרכז באימון כי אתה חם על הכוסית עם הציצים הגדולים משמאלך
|
נראה לי הבן אדם נפל על האשך כי זה הרעיון הכי מפגר ששמעתי
|
זה לא רק לפני אימון זה בכללי אמור להיות
|
אה???
|
ציטוט:
אבל מה מפגר בזה?? זה נכון אתה מעלה את רמת ההורמונים שלך בגוף. דווקא רעיון טוב למושפעים חזק |
ציטוט:
|
נראה אותך מתאמן עם כאב ביצים
|
ציטוט:
קיימות אצלנו דווקא. במיוחד בזמן האחרון לא חסר. |
אז רגע זה באמת עובד ?
כי זה נישמע שטותי.. |
חשבתי על זה כמה פעמים.. לא ניסתי חחחחחח פאמפ בבולבול
|
הדרך בין הבית שלי למכון זה 20-30 דקות... אז גם אני אהיה מספיק מושפע כדי לעסוק את זה אני חושב שהאפקט ירד.
אלא אם כן אני אאונן במכון :ooo חחח סתם בחיים לא.. |
זה כמו שמישהו יגמור לך לתוך הפה אחרי אימון... - חלבון משובח :)..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלנו המצב יחסית יבש נראה איך יהיה היום |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אחינו זה יכול להטריף אותך כי אז כל האימון אתה לא תהיה מרוכז...
רוצה שיטה להעלאת טסטוסטרון? 2-3 זריקות בשבוע יעשו את העבודה :sbb4: |
עדיף להזריק כבר מאשר להביא ביד ככה..
|
ציטוט:
לדעתי כבר לשנן מנטרות יהיה יותר יעיל מזה בשביל לחזק את האימון (אם כבר זה יכול להיות יעיל , לא ככה? ) אתה יודע מה קורה כשאתה מאונן ולא גומר? אין כמעט שנייה שאתה לא תרצה להמשיך באימון פחות , אולי אם זה מכון של כוסיות ותרצה להרשים אחת זה יגרום לך להכנס כ"כ לעסק שתעשה PR אין לי מושג |
איך אפשר לאונן מבלי לגמור? פעם אני זוכר הבאתי ביד כמעט גמרתי אבל אז בדיוק חבר דפק בדלת אז הפסקתי ואני חצי שעה מנסה להתפאק לא להשפיך, עד שבטעות חיכתי את הבולבול שלי עם השולחן והשפכתי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בהחלט עבר מהר יותר |
ציטוט:
בונ'ה שיש כאב ביצים אני מנסה כמה שפחות ללכת... איך אפשר להרים משהו? שקמתי ממיטה עם כאב ביצים חשבתי שאני עומד להתעלף :helpsmilie: |
ציטוט:
חחחחחח |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! |
ציטוט:
ספרטן איטינה אכסברק חיי דיאלי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מילים כדרבנות:closedeyes: |
ציטוט:
|
תאכלס זה הגיוני כי רמת הטסטוסטרון עולה, אבל אז אתה תקבל כאב ביצים של החיים, וביצוע קבוע של הפועלה הזו יגרום לך לסרטן האשכים.
|
ציטוט:
|
לא הבנתי, אם עומד לך הזין הרבה זמן ואתה לא גומר זה גורם לך לכאבים בביצים?
|
ציטוט:
אתה תרגיש כאילו אתה סוחב 2 רוני קולמן ולא 2 ביצים! |
ציטוט:
|
אתה לא יכול להיות רציני,לא ציפיתי ממך לזה...
אחי אל תהיה רציני בחרא הזה נו ברצינות,אתה רוצה לעלות את רמת הטסטוסטרון תעתדפוק סטרואידים וזהו :blush: |
ציטוט:
פשוט פעם אחת הגיעו הביתה אורחים בלתי צפויים כשהייתי ממש לקראת סוף האוננות, ואז איבדתי ריכוז ולא הייתי שואב הנאה מהגמירה, אז הפסקתי.. אבל אחרי זה הרגשתי כאילו חמולה של רוני קולמנים עושים לי אומגות בין הביצים! :mellow: :( |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ