![]() |
דברים שלא ידעתם על המגן דוד שלנו!
http://img46.imageshack.us/img46/2496/86196002nu9.png
שימו לב איך כל אותיות האלף בית` צפונות ונסתרות בתוך המגן דוד המפורסם שכולנו מכירים למי שיגיד שאפשר לשים שם גם אותיות בשפה אחרת , שינסה.... בזמן האחרון יש תועלת מהאינטרנט המתועב הזה... |
קיבלתי את זה כבר במייל , חוץ מא' מעניין מאוד
סימן כ"כ פשוט (שתי משולשים שווי צלעות אחד על השני) ומכיל את כל האותיות. |
פשש מגניב חחח
|
איזה חזק
|
תנסה לעשות את זה על פנטגרם אתה גם תצליח...
|
חביב. למרות שה-א' היא לא באמת א', ה-ט' היא לא באמת ט' (חסר הצ'פצ'יק הקטן הזה בסוף) וה-ס' היא לא באמת ס'.
והצלחתי לשים כמה אותיות אנגליות שם כמו: A, D, T, L, V, C, X, Z, I, S, Y, U, K ולא היה לי כח לחפש עוד... |
ציטוט:
|
אי אפשר לעשות את "ש" בפנטוגרם. ועוד כמה אותיות ניסיתי בצייר.
אולי אפשר אבל חלק יהיו הפוכות לגמריי יחסית לאותיות האחרות וחלק יקחו נגיד רק חלק מהצלעות הקטנות |
|
ציטוט:
|
אם כבר כמעט כל אות שנייה אי אפשר לשמור בפרופורציה , צריך להפוך ולטלטל את הפנטוגרם כדי להצליח ליצור משהו , וגם הזוויות אינן תואמות , ועדיין אי אפשר לשים שמה את כל האותיות.
|
גם זה סמל יהודי כך שזה לא משנה..
|
אז מה קשור ? פתאום צריכים להיות בסהר של המוסלמים כל האותיות שלהם?
ובצלב כל האותיול של הנוצרים? ובחנוכיה כל הניקודים??? אין את זה בפנטוגרם יש אולי חצי וקצת אותיות , וגם הרבה מהאותיות צריכות להיות הפוכות או לא בפרופורציה אחת לשנייה. לא אמור להיות את זה לא שמה , ויש את זה בצורה יחסית מובנת ופרופורציונלית במגן דווד , אולי עשו את זה מהאותיות מלחתכילה זה לא אמור להיות הוחכה לכלום אז אל תתחילו לפחד. |
ואוו יפה
|
|
קטלני אחי תודה
|
ציטוט:
וזה לא נאמר בהקשר של יהדות או לא. אגב ליאו, הצלחתי לעשות ש' |
|
בכל אופן זה בלתי אפשרי בפנטוגרם , במחשבון מדעי אפשר לכתוב בצורה מובנת יותר מזה.
ולא יודע למה לפחד , פשוט יש דבר שנקרא rude awakening שנגיד פורצים לך לכספת ואתה מגלה שאין כלום ולוקח לך יום לעכל את זה בכלל ,(לא בערך זה אבל התחושה) או אלמנט בספרות שאתה מגלה שכל מה שידעת שגוי (או דמות עזבו אין לי כוח להסתבך עם מילים עכשיו) |
ציטוט:
אני מקווה שזה לא 3 קווים שנפקשים בנק1 אחת או משהו עריכה : ניסיתי את הכל לגמרי עכשיו , היתן לעשות את ש בצורה מסויימת שזה ידמה לש' איכשהוא מעין שתי צלעות שמאמצע אחת מהן יוצאת עוד צלע , אבל עדיין רוב האותיות שמה מאוד מעוותות לעומת מגן דווד וקרובות יותר לאותיות אחרות , זוויות , היפוכים וכו' |
נחמד ביותר, אהבתי. קבל ח"ח על המציאה. =]
|
רגע...
זה רק נדמה לי ואני לא רואה טוב או שחסרה שם האות ף ( פ סופית)... ובכל מצב, זה יפה...:wiggle: |
פפפפפפפפש יפה מאוד תודה עוז
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מוכר ונחמד!..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ