![]() |
עומרי קטלני
|
יאלה נמאס לי לראות את הפרצוץ זין הזה
|
ציטוט:
עומרי ללא ספק האיש החזק בעולם |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקק!!!!!!!!!!!
נ.ב איזה מכוער העומרי הזה.. |
חחחחחחחח האהבל הזה רשם כליפ במקום קליפ :helpsmilie:
|
ציטוט:
|
הוא גרם לי לבכות גם מהצער כלפיו כי זה הדבר הכי מטומתם שראיתי וגם מצחוק כי אני מרחם עליו
קוקסינל |
עזוב אותך תראה איזה סוסס:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1532342 |
איזה מכוער ניראה לי ההורים שלו יושנים עד היום במיטת קומותיים אחרי שהוא יצא לעולם :/
|
זונה רצינית..
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח החלום שלי שהוא יבוא לכאן הוא בדוק יודע מה חושבים עליו פה ובגלל זה הוא מפחד לבוא חחחחחח כנ"ל על מייקל לואיס:sbb4:
דבר היחידי שיתרוני בקליפים שלו זה שהוא יודע לבחור מוסיקה יפה זה הכל. |
חחחחחחחחחח עושה פשיטות ברכיים וכפיפות מרפק ביחד...
שמעו בוא נגדיר אותו כ"לא רע"... אבל יש לו אגו של אלוהים... מתנהג כאילו הוא היקף 45 מינימום.. ד"א... ראיתם איזה חצ'קון יפה צמח לו ליד האף? |
דאבל
|
ציטוט:
|
אני מעוד מרחם על הילד,חבל שיש כאלה שיורדים עליו פה וצוחקים עליו ! תאכלס הוא מסכן,ואין מי שישגיח עליו כניראה ....:dry: בסוף יקבל פציעה (חס וחלילה,שיהיה בריא) וכאן יגמר הסיפור....:(
|
נמאס. אחד שאכפת לו.
טוב, לא אכפת לי שאני אחד ויחיד כנגד קהילה שלמה אבל נמאס לי, נמאס לי מהביקורת השוצפת-קוצפת נגד כל אחד , אני בטוח שלא כל אחד מהמבקרים נראה יותר טוב ממנו, במיוחד כשהוא היה בגילו, תראו איך הוא נראה יחסית לגילו , זה הישג! מה אכפת לכם שהוא מעלה סרטונים ונותנים לו מילים טובות, מה אכפת לכם ריבון העולמים, תפסיקו לרדת על כל אחד ולהעליב, אף אחד כאן לא קטף את תואר מר אולימפיה. מה גם שעומרי הוא לא בעל ידע או בעל נסיון רב באימונים , הוא לא משתחצן ולא שום דבר, הוא בסך הכל ילד שמתאמן בשביל ההנאה ומפרסם בשביל האגו, דבר שכולנו שואפים לפתח , אל תגידו שלא.
לגביי מייקל לואיס, הסוגייה הישנה נושנה, חלאס, מיצינו, שחיף או לא, הוא נראה גדול בהרבה לפחות מ80% מהפורום. יש לו ידיים בהיקף 40-43, חטוב מאוד, חזה חלק חלש אצלו, בטן טובה מאוד. הכל גנטיקה סך הכל. ואל תשכחו דבר אחד מייקל לואיס הוא לא באדי בילדר. |
ציטוט:
מייקל לואיס שיראה איך שיראה, אבל תראה איך הוא מתנהג! מוציא לאבקות חלבון שם של סטרואיד. חוץ מזה, הוא כן מנסה ליצור שם של בודיבילדר, פותח תוכנית אימונים ותזונה, כל מקום שמארחים אותו מדברים איתו על הגוף ועל הכוח שלו(מועדון לילה לדוגמא, ראש גדול והאלופה יש לו שם לא קצת סצינות בלי חולצה והוא נחשב שם ה"סוס") |
ציטוט:
לגבייך שמתי לב שהתגובה מתונה. עומרי עושה טעויות והוא ישלם עליהם. לגביי מייקל, הוא עושה מה שרשום לו בחוזה, עם השנים, עם המחמאות וההצלחה התפתח לו האגו אבל מה זה משנה, הוא לא מתחרה או משהו כזה, שיעשה מה שבא לו מה זה מפריע לחבריי הפורום היקרים?! שידבר איך שבא לו, יש למישהו בעיות- שיתבע אותו!:closedeyes: |
ציטוט:
שילכו הוא ומייקל לואיס כוס עמק למי מענין את הביצים? פשוט שהם מוזכרים קצת יוצאים עליהם כי הם 2 מפגרים שעושים שטויות והרבה רעש |
ציטוט:
מייקל לואיס יותר "בעייתי" מהבחינה שאתה אומר כי הוא מפורסם ומתפרסם. כל אחד מתבונן על זה אחרת. אני שמח שהבנת את הגישה שלי.:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מחכה לתחרות , מחזיק לך אצבעות. רק בגלל הדרך שעברת, מקצה לקצה, שרוי במוטיבציה ומשרה אוירה טובה על הסביבה. מזכיר לי את הדרך שאני עברתי רק שאני עוד לא קררוב לסוף השינוי ונק' ההתחלה הייתה הרבה פחות קיצונית. |
מה שכן... מייקל לואיס לפחות מנצל את המצב שבו הוא עומד כדי לגרום לילדים לאכול נכון ולהתאמן...
ילד קטן רואה אותו עושה תרגילים כלשהם, והוא רוצה להראות כמוהו, אז הוא מחקה אותו. אז לדוגמא מייקל לואיס אומר בתוכנית להמנע מאכילת שוקולדים, ככה הוא גורם לילדים לשמור על תזונה נכונה ועל עיסוק באימונים... |
אני מבולבל...
אני מתלבט בין אם לצחוק, או לבכות? |
לבכות לבכות
|
כולו פג רציני,אל תשכח שגם אנחנו שהיינו בהתחלה עשינו פלוורות על בחורות במכון עם 0 מאסה
פרגנו לו,אני בטוח שהוא לא מהווה לאף אחד כאן בפורום "איום" וב' קבלו איזה ציוד אולי הוא יתרום איזה מניאק |
מאריוש פודזיאנובסקי, ראה הוזהרת!
|
Mehoar
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עוד פעם הנטחן הזה-_-
|
יש לו גוף של ערס מכון ממוצע עם יד שלא עוברת 30
לזכותו יאמר שהוא בן 13 ומשהו. יש פה עוד אחד בן 13 שהוא יותר גדול ממנו פה בפורום שפרסם תמונות |
חחחחחחחחחח כנסו לאתר שלו אתם מתים מצחוק..או מבכי
|
חחח יש פה משהו שהרג אותי בפורום - איזה מישהו בא ורשם לו:
"בן אדם עשה טובה לך תסתפר תהפוך את הגבה שלך לשתי גבות ולך לקוסמטיקאית שתוריד לך את הפצעונים (קוסמטיקאיות זה לא רק לבנות ובמקרה שלך זה יכול רק להואיל) לפחות ככה יהיה טעם לכל השרירים שאתה עובד עליהם ובנות גם יתחילו להסתכל עליך. לא בקטע של להעליב אני פשוט בן אדם לא נחמד מטיבעו ואין לי מושג איך אומרים דברים בעדינות." ועומרי ענה לו: "אני גם לא יודע להגיד דברים בעדינות אמא שלך מתה יבן שרמוטה לך תיזדיין יפרסי הומו בן שרמוטה סבתא ניחנקה מתירס ומתה אבלה סתם וניחנקה מהחרצן יבן שרמוטה יקבוק מגעילל הומו!!!!" |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :wiggle: |
|
חחחחחחחחחח כן
הורג אותי הגרשגורן הזה אוכל סרטים שיש לעומרי פוטנציאל |
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ