![]() |
מי ניגש לבגרות בספרות :\ ?
ועל כמה אתם מוגשים?..
התחלתם ללמוד? אני לא לומד ת'שירים :closedeyes: |
אני סעמק:helpsmilie:
|
אני ולא נגעתי בחומר...חחח וואי עכשיו רק הזכרת לי..
|
אני ניגש..
תגיד יש למישהו אתר אים הסיכומים של השירים לבגרות? למה כולם אומרים שזה קל ולא דע אולי באמת שווה ללמוד את זה.. |
אם מלמדים את זה כמו שצריך, השירים זה הכי קל. כל הרומנים הקצרים האלה של עגנון זה יותר קשה.
|
אני ניגש!
מגישים אותי על 65 חחחחחח |
אני
הגשה לאדע.. בין 95 ל98 גם אני לא לומד שירים |
אני לומד את הכל כבר מ12 נרדמתי וחלמתי שיש שוב מלחמה סאמק ההזעקה שלה שיגעה אותי כל שניה לרוץ למקלט....
|
אני ניגש ספרות ב' מחר בגרות אחרונה...
מתכונת ראשונה 85 מתכונת שניה לא יודע כמה ציון מאמין מגן סביבות ה90. :) פעם ראשונה מגן טוב... למדתי לילה אחד מ10 בלילה עד 5 בבוקר בלי ללמוד בשיעורים (לא באתי לשיעורים אפילו פעם 1) והוצאתי 85 בקלות במתכונת.. מקצוע קל. יום שלישי ב11 ספרות ב ספרות א יום שלישי ב9 .. את א סיימתי עם ציום 60 :( |
אחחח בגרות בספרות, שנה שעברה עשיתי.
היה לי מגן 98, ממש גבוה. אבל אליה וקוץ בה: המורה הזקנה שלנו לא למדה את כל החומר (בדומה למקרה שקרה לי בכיתה י' עם המחנך שלי לשעבר, שלא לימד את כל החומר בהיסטוריה א', וכל הכיתה הוציא לא יותר מ-70), ובבגרות הגענו למצב שדווקא מה שהיא לא לימדה היה חובה לבחור. זה התבטא בבחירת שיר שלא למדנו כלל וסיפור קצר... סתם הלכו 25-30 נק' לקבר, והוצאתי 70 בגרות עצמה. סופי 84 השנה לא היה לי כוח בגרוש להשלים ת'חומר ולשפר, בניגוד להיסטוריה א' ששיפרתי בחורף י"א... כל כך אסון המקצוע המעצבן הזה, שוויתרתי.... |
סופי 84 זה בסדר גמור ובשבילי מעולההההה.. הלוואי עליי
|
אני מעריך שיש לי בסביבות ה75 סופי, זה קל..
זה רק לחפור על הסיפורים, יש מספיק זמן בשביל זה :) |
סיפורים קצרים ( קל.. ) רומאנים ( לא קראתי את חצורה בואדי ואני עונה על זה בכל מבחן ) ומחזה ( חפץ, שזה דיי פשוט.. )
צריך ללמוד היום קצת את הסיפורים, מחר רומאנים + חפץ, מגן 85 ( קיבלתי 86 במתכונת מורה זונה ), ונקווה ל85 + בבגרות.. |
רק שאני לא ישכח להביא איתי עת(?) חפירה...
|
*את
חח |
בסוף אני ניגש על 98 :sbb4:
|
אני אני אני בוא :unsure:
מוגש על 60 כפרה עליי סתם לא הולך לי עם ספרות מה לעשות :( |
מגן 70, המגן ההכי גרוע שלי מבין כל המקצועות אי פעם.
עכשיו אני מתחיל ללמוד. |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
אני לא מבין, אתה כמו כל המושלמים האלה שיש לי בשכבה שמסיימים עם 95-100 בהכל? איזה כיף לך... אתה לומד הרבה בבית ? אני באופן אישי מוגש תמיד בין 80-90.חוץ ממתמטיקה שכבר שנתיים 76[אני 5 יחידות בהכל ובחרתי פיזיקה כימיה]. סופיים של 85+-...גם טוב, לא צריך מעבר, אלא אם כן אני בכיוון של רפואה אבל אני ממש ממש לא. |
|
מוגש על 95 לא סובל תחומר בדם ..
מקווה שיהיה טוב בבגרות בכל מקרה כל הרעיון זה להבין את הרעיון המרכזי בכל יצירה ובתשובה פשוט ל-ח-פ-ו-ר עם שפה כמה שיותר גבוהה |
ציטוט:
|
|
מישהו יכול לענות לי על השאלה הזאת,על ביבר הזכוכית:
אי אפשר לשכוח או להסתיר את העבר. הסבר והדגם קביעה זו על פי מחזה מודרני |
חחחחחחחח זה היה לנו במתכונת,למשל כמו אמנדה שכל הזמן נאחזת בעבר,דמות האב שמשפיע על כל המשפחה האומללה וכו'
|
ציטוט:
נו ומה אפשר להגיד על תום? על לורה?על ג'ים? |
|
איזה תמונה אחרונה כשהם רוקדים שם?
|
|
ציטוט:
אני מחפש עכשיו באינטרנט איזה סיכום או משהו.. |
אההה חחחחחחחחחחחח אז אל תלמד ביבר הזכוכית..מי לומד בשעות כאלה בכלל??
|
ציטוט:
|
גם אני לא..חפש איפשהו אנאערף..
|
חצוצרה בואדי חרא
|
ציטוט:
מרי הזאת כל הזמן עם וואחיד וואדגיד מחמוד אבו זעתר פיזדייט |
ציטוט:
|
יאללה בגרות הנה אני בא :d
|
בואנה איזה צחוקים בחרתי בשירים ולא למדתי בכלל שירים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ