ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   הכוח הטמון בבני האדם (https://israelbody.com/showthread.php?t=11761)

zidan 08-06-07 10:50

הכוח הטמון בבני האדם

קראתי איזה ספר והיה ציטוט של Pavel Tsatsouline (זה למי שלא מכיר)
והוא אמר,שלשרירים שלנו כבר יש את הכוח להרים מכונית,הם פשוט לא יודעים את זה עדיין..
ואז הכותב מרחיב שזה תלוי במערכת העצבים וכל זה.
ואז הוא מדבר על מקרים שנשים הרימו דברים שלא יאומנו,רק בגלל שהילד שלהם היה תקוע מתחת או משהו כזה,הוא מספר על אחת שהרימה מכונית כדי להוציא תילד(לא הרימה אותה ממש,הכוונה רק כדי להוציא תילד,אבל עדיין בשביל בחורה זה לא יאומן,וכל זה בגלל המצב שהיה)הוא מנסה להגיד שיש לנו את הכוח אבל אנחנו לא יודעים איך להשתמש בו.

מה אתם אומרים על זה?
ברגע שמישהו יצליח לשלוט במערכת העצבים או משהו כזה נוכל להרים משקלים עצומים..

ThaiB0X 08-06-07 10:52

אני בהחלט שלא הולך לנסות להרים מכונית עכשיו, מחשש לפגיעה בגב :)

PcGunMan 08-06-07 10:56

יש משהו במה שאתה אומר
כי פעם שמו סרטון שאנשים שוברים קירות ,אבנים וכו' ואפילו לא כואב להם

007 08-06-07 11:01

אני מאמין בזה..

MagneZium 08-06-07 11:01

הסיפור נכון וזה הסיפור הראשון שמספרים בקורס בווינגייט
זה קרא בארצות הברית עם אני לא טועה אישה אחת התהפכה עם המכונית בנסיעה הילד הקטן שלה הי בפנים היא פשוט שאבה כוחות מהשערות שלה מהציפורניים היא הביאה כוחות להרמה הזאת היא הרימה תמכונית והילד זחל בחוץ אחרי זה היא התעלפה ומתה
זה המדריך סיפר לי מהמכון זה נכון הגוף יכול לגייס כוחות רק במצבי לחץ הוא נתן לי דוגמא הוא אמר עם הוא לוקח שטגן ומתחיל לרדוף אחרי הגוף נכנס למנגנון של "הגנה" ואני יתן ריצה שבחיים לא הייתי חולם זה רק במצבים שאנחנו בסכנת חיים
בחייים לא נוכל לגייס כאלו כוחות ללחיצת חזה או לאיזה סט סקוואט

DropDead 08-06-07 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
זה קרא בארצות הברית עם אני לא טועה אישה אחת התהפכה עם המכונית בנסיעה הילד הקטן שלה הי בפנים היא פשוט שאבה כוחות מהשערות שלה מהציפורניים היא הביאה כוחות להרמה הזאת היא הרימה תמכונית והילד זחל בחוץ אחרי זה היא התעלפה ומתה
זה המדריך סיפר לי מהמכון זה נכון הגוף יכול לגייס כוחות רק במצבי לחץ הוא נתן לי דוגמא הוא אמר עם הוא לוקח שטגן ומתחיל לרדוף אחרי הגוף נכנס למנגנון של "הגנה" ואני יתן ריצה שבחיים לא הייתי חולם זה רק במצבים שאנחנו בסכנת חיים

תבקש ממישהו לכון אקדח לראש שלך ואם אתה לא עושה אתה כל החזרות .. כבום !

zidan 08-06-07 11:07

שאני חושב על זה שמעתי סיפור פעם על בנאדם שהיה באפריקה,ורדפה אחריו איזה חיה,והוא קפץ מעל גדר של 2 מטר+ .
בהמשך הספר הוא אומר שהוא יתן כמה שיטות לשיפור הכוח,אז אני ימשיך לקרוא..

PcGunMan 08-06-07 11:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium

זה נכון מאוד מה שאתה אומר...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
תבקש ממישהו לכון אקדח לראש שלך ואם אתה לא עושה אתה כל החזרות .. כבום !

חחחחח כן אההה..אבל בסקווט אני מפחד ליפול עם כל המשקל:ohmy:

Dino Psaras 08-06-07 11:13

לכל בנאדם יש כוחות פיזיים שהוא לא יודע עליהם..
שתהיה במצב מצוקה אתה תשתמש בהם.

PcGunMan 08-06-07 11:16

אז אני לא רוצה לדעת מה הכוחות המצוקה של קולמן :):):):):laugh:

אבל ככל שאתה חזק יותר גם "כוחות המצוקה" שלך מתחזקים?:whistle::blink:

zidan 08-06-07 11:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
אז אני לא רוצה לדעת מה הכוחות המצוקה של קולמן :):):):):laugh:

אבל ככל שאתה חזק יותר גם "כוחות המצוקה" שלך מתחזקים?:whistle::blink:

מין הסתם..

m0she 08-06-07 11:39

יש לנו כל מיני יכולות שלא מגיעות לידי ביטוי בגלל מערכת העצבים. למשל, אנחנו יכולים ברמת העקרון לעשות כל מיני תנועות עם האצבעות בכף הרגל אבל אנחנו לא מצליחים כי אנחנו לא עושים את התנועות האלה ביום יום ומערכת העצבים שלנו לא "מורגלת" בזה. דבר דומה קורה גם בשבועות הראשונים לאימון, המשקלים עולים מהר מאוד בין היתר כי בעקרון יש לנו יכולת אבל מערכת העצבים צריכה להתרגל.
אבל, מכאן ועד להרים מכוניות [בלי להתאמן].. נשמע לי קצת מופלג וחריג. אני לא יודע אם יש מישהו שבדק את זה בצורה רצינית, יהיה מעניין לקרוא בנושא [סיפורים של אנשים אינם אמינים, עם כל הכבוד..]. צריכים להתחשב גם בעובדה שהשרירים מחוברים לעצמות בגידים. עצם וגיד שלא הורגלו בעומסים גבוהים פשוט יקרעו/ישברו לפי דעתי כאשר שריר יפעיל עליהם כח עצום בבת אחת כמו בהרמת מכונית. כך שכנראה יש אותות עצביים אחרים שגם מגבילים את הכח של השרירים.

NadavCo 08-06-07 11:42

מה שם הספר?

Bullet 08-06-07 11:47

זה קורה רק כי מערכת העצבים מבטלת את פעולת של האנטגוניסטים וככה האגוניסטים פועלים ב100%, זה מאוד מסוכן ואפשר לשבור משהו רק מההפעלה של הכוח, כי הרקמות המחברות לא רגילות לדברים כאלה. שים בן אדם על סמי מרץ חזקים במיוחד והוא גם יהיה חזק.

ahtung 08-06-07 11:48

יש כבר אנשים שיכולים להפוך מכוניות קטנות,אז זה בהחלט אפשרי,אבל כמובן זה אימון פריקי של שנים רבות.
יאללה ראיתם יותר מדי הירוס :)

LoveStone 08-06-07 11:50

פעם כשהייתי ממש עצבני על איזה מישהו שדחף את אחותי הקטנה והוא היה גדול בן איזה 30
הבאתי לו אגרוף לפרצוף ופוצצתי לו אותו (הייתי בן 10 ככה)
פשוט התמלא דם הזמינו אמבולנס והיה בלאגן

ולמשל כשאבא שלי מתעצבן הוא לא רואה בעיניים הוא קורע את מי שמתעסק איתו

Coleman 08-06-07 11:59

שם הספר? לינק אולי ? :)

zidan 08-06-07 11:59

סתם בשביל הנושא,זה מה שהוא כתב..

Oftentimes the nervous system, not the muscular apparatus is the limiting factor in force
production. Tsatsouline stated that “Your muscles already have the strength to lift a car,
they just don’t know it yet” (Tsatsouline, 2000). I agree with that statement and feel that
it’s a good image to help understand the potential improvement in force production by
developing the nervous system.

Let us use Tsatsouline’s example. Feats of strength by apparent weaklings are common.
Just think of the frail middle-aged women who suddenly possess superhuman strength
when her child gets trapped under an automobile or another heavy apparatus. There are
many documented cases in which the woman was actually able to lift the car off the
ground to free her child. A feat that she could not repeat in a million years under normal
circumstances. Sure her strength was potentiated by adrenaline and other hormones, but
the muscles that lifted the car were the same she already had, new muscles didn’t
blossom out of nowhere to help her lift the car! The stress and extreme stimulation from
the situation simply improved her capacity to produce force with the muscles she already
had! Neurotransmission was improved, protective mechanisms were shutdown, sensory
feedback was ignored … All of this made her able to work to her full potential,
something that we don’t come remotely close to doing under regular circumstances.

By now it should be clear to you that the limit in force production lies in the nervous
system. The greater the proportion of his strength potential an athlete can use is, the
better he’ll be. The difference between absolute strength (the full potential for strength
production) and limit strength (the actual maximum strength that an individual can
voluntarily produce) is termed the strength deficit.

IGOR 08-06-07 12:02

אחי,למה באנגלית אבל למה?:wacko:

zidan 08-06-07 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
שם הספר? לינק אולי ? :)

black book of training secrets

זה ספר על אימוני כוח+פיתוח גוף+אימוני פוטבול,אבל בעיקרון הוא יותר על אימוני בכוח,למרות שהוא משלב הכל..ויש גם פרק על הרמות אולימפיות,ועוד הרבה דברים טובים!
ספר טוב,אני יעלה אותו מתישהו.
ולפני שאנשים יגידו שזה חרטא בגלל השם של הספר אז כולם יודעים שהשם שלו זה רק בשביל המכירות.

zidan 08-06-07 12:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR
אחי,למה באנגלית אבל למה?:wacko:

אם היית חושב קצת,אז היית שם לב שבהודעה הראשונה שלי כתבתי מה שהוא אמר בקצרה,והקטע שהוספתי עכשיו באנגלית זה רק הקטע המלא מתוך הספר.

IGOR 08-06-07 12:05

סליחה.פשוט עברתי חפיף על הנושא ולא שמתי לב.

zidan 08-06-07 12:10

ובמקום לפתוח נושא חדש אני יכתוב את זה פה,הוא אומר שפאמפ חשוב לגדילה,מה אתם אומרים?
אם אתם רוצים אני יביא תהסבר שהוא כותב לזה.

IGOR 08-06-07 12:18

אתה מתכוון שפאמפ מעיד על גדילה?

Coleman 08-06-07 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
black book of training secrets

זה ספר על אימוני כוח+פיתוח גוף+אימוני פוטבול,אבל בעיקרון הוא יותר על אימוני בכוח,למרות שהוא משלב הכל..ויש גם פרק על הרמות אולימפיות,ועוד הרבה דברים טובים!
ספר טוב,אני יעלה אותו מתישהו.
ולפני שאנשים יגידו שזה חרטא בגלל השם של הספר אז כולם יודעים שהשם שלו זה רק בשביל המכירות.

אל תגיד שתעלה מתישהו תגיד שתעלה עכשיו :) :)

zidan 08-06-07 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR
אתה מתכוון שפאמפ מעיד על גדילה?

לא.
פאמפ עוזר במידה מסויימת לגדילה.

THE_JUGGERNAUT 08-06-07 12:41

כל הספרים שלו באימיול אם אני זוכר נכון

AB6Killer 08-06-07 13:08

צודק ב 100 אחוז ^^^ התחלתי להוריד :)

Mazoz3 08-06-07 13:24

יש לי כמה ספרים שלו...

zidan 08-06-07 13:28

הספר הוא לא של פאבל,למרות שגם לו יש ספרים ברמה,אבל הספר שאני קורא הוא של Christian Thibaudeau ,גם הוא מאמן בעל שם עולמי

AB6Killer 08-06-07 13:35

כמה ספרים יש אותם באימיול:
Cristhian Thibaudeau - Black Book Of Training Secrets
Pavel Tsatsouline - Enter The Kettlebell
Bodybuilding - Tsatsouline, Pavel - Relax Into Stretching
יהיה לי הרבה זמן ליקראו בשמירות :))))))
יש עוד כמה ...

פינגווין 08-06-07 13:37

הספרים באנגלית נכון?
יש להם פירושים פה בישראל?

zidan 08-06-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer
כמה ספרים יש אותם באימיול:
Cristhian Thibaudeau - Black Book Of Training Secrets
Pavel Tsatsouline - Enter The Kettlebell
Bodybuilding - Tsatsouline, Pavel - Relax Into Stretching
יהיה לי הרבה זמן ליקראו בשמירות :))))))
יש עוד כמה ...

תתחיל בספר הראשון אחי,זה מה שאני קורא עכשיו,אהבתי תספר..
הוא לא מחרטט כמו בספרים של אנשים אחרים,וגם יש לו ניסיון עם הרבה מתאמנים.

ושכחתי לציין משהו שהוא אמר,הוא טוען שמי שמגיע מאימון כוח לאימון היפרטרופיה(הכוונה אחרי כמה זמן של אימוני כוח) אז הגדילה שלו תהיה יותר מהירה מאנשים שמתאמנים כל הזמן בשביל היפרטרופיה,הוא מציע להתאמן בבלוקים של 4 שבועות,והבלוק הראשון נגיד אימוני כוח,אחרי זה 2 בלוקים אימונים רגילים,אחרי זה שוב כוח,ואחרי זה רגיל,ככה לעשות 6 פעמים.כוח/רגיל,רגיל/כוח/רגיל/רגיל

AB6Killer 08-06-07 13:55

תודה.

כן ריפרפתי עכשיו בקטנה ניראה מעניין ...ניקרא נשכיל וניראה מה שאפשר לישם בצבא ומחוצה לו.

AB6Killer 08-06-07 13:56

בלאט דבל פוסט מה קורה לי ?!
:)

Mazoz3 08-06-07 14:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer
בלאט דבל פוסט מה קורה לי ?!
:)

אהבתי את החתימה שלך אחי !
זאת גם אחת התמונות היחידות של ארנולד שהוא מכווץ את הבטן...

AB6Killer 08-06-07 14:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אהבתי את החתימה שלך אחי !
זאת גם אחת התמונות היחידות של ארנולד שהוא מכווץ את הבטן...

חחח כן תודה .
זאת גם אחת הסיבות ששמתי אותה!!!!!!!!!!

jonathan 08-06-07 15:17

זה קרה לי פעם מה שאמרת..
רדף אחרי כלב ענק פחדתי ונלחצתי בצורה עצבנית,שמתי ריצה בעוד הוא רודף אחרי
כמו מטורף,הבאתי ניתור לאיזה חומה של 2 מטר
אני חזרתי הבייתה עם פיק ברכיים עצבני.
גם תמיד בסט כזה שהרבה אנשים סביבי בלחיצת חזה,תיודע מביטים סתם לראות איך אני עושה
פתאום בא לי יותר כח..כי אני לחוץ כזה
זה מקל!

עלוש 08-06-07 16:00

יפה מאוד

roysht 08-06-07 16:11

קוראים לזה אדרנלין. :)
ויש לו את מצב "הילחם או ברח" של האדם הקדמון.
אם הגוף לדוגמא (פעם) היה רואה חיה וחשב שהוא מסוגל להתמודד איתה, אז היה מתרכז לו הכוח בידיים והוא היה יכול להיאבק איתה, ואם הוא היה מפחד, היה עובר לו האדרנלין לרגליים והוא היה יכול לברוח ממנה.
מה גם שאם לדוגמא תלכו למכשיר הזה בלונה-פארק שנותנים מכה וזה מראה את העוצמה של האגרוף שלך, ותתנו מכה, ואחרי זה תלכו לרכבת הרים, זה יעלה לכם את רמת האדנרלין ברמות, וכשתרדו ותלכו עוד פעם למכשיר הזה ותתנו אגרוף, עוצמת האגרוף תהיה גבוהה הרבה יותר. (סתם דוגמא)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ