ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כולם נאצים (https://israelbody.com/showthread.php?t=11748)

Mr.Bazooka 07-06-07 23:42

כולם נאצים

כן!! גם הדמויות שעליהם גדלתם
דיסני נאצים!

להלן הפרק האחרון של וולט דיסני שחושף את האמת המרה מאחורי דונאלד דאק וחבורתו:
http://www.bradmesser.com/images2004/DonaldDuckNazi.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=WhW5F...related&search=

לידיעתכם גם המומינים היו נאצים וגם שאלתיאל קוואק :nonono:

moshebe 07-06-07 23:44

איכס איזה חולירות כל הנאצים האלה

Danielllo 07-06-07 23:51

תגידו לי שאני מדמיין... תגידו לי שזה לא נכון שהתוכניות שגדלתי עליהם כל הילדות, שודר פרק כזה?? זהה אמיתי??!??!?! Wtffffffffffffff????

Night_Wolf 08-06-07 00:00

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרס אותי :laugh:
אני זוכר שהיה סרטון בחדשות שהראו את הלוחמים של אל קעידה סוחבים על הגב שלהם את הבובות של רחוב סומסום באימונים שלהם כדי לנסות "לשכנע" את ילדי העולם להאמין שהמטרה שלהם קדושה מוצדקת ומטונפת:laugh:

- Idan - 08-06-07 00:13

אני חושב שהמרחק בין הפרק הזה של וולט דיסני, עד למסקנה שוולט דיסני נאצים - הוא דיי רחוק. דבר ראשון, אל תשכחו שהסרטים הללו נוצרו בתקופה אחרת לגמרי, אולי אפילו בזמן מלחמת העולם השניה (ראיתי שם באחת התגובות שמישהו כתב שהסרט נעשה ב-1941, שזה בדיוק בזמן מלחמת העולם השניה). על מחנות ההשמדה גילו רק לקראת סוף המלחמה. דבר שני, לי זה נראה יותר כמו פארודיה על הנאצים מאשר הזדהות איתם. תשימו לב שבסוף דונאלד דאק מתעורר מחלום ומגלה שהוא עדיין אמריקאי כשפסל חירות קטן מונח על עדן חלונו.

Der Metzgermeister 08-06-07 00:16

נו באמת =\

סרט תעמולה אמריקאי נגד הנאצים..זה ברור. במיוחד בשנה שהוא נעשה 1941

Antonator1 08-06-07 00:39

ודולף לונדגרן הוא קומוניסט רשע...

סוליקו 08-06-07 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרס אותי :laugh:
אני זוכר שהיה סרטון בחדשות שהראו את הלוחמים של אל קעידה סוחבים על הגב שלהם את הבובות של רחוב סומסום באימונים שלהם כדי לנסות "לשכנע" את ילדי העולם להאמין שהמטרה שלהם קדושה מוצדקת ומטונפת:laugh:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רצינייי ???

ונראה לי עידן פה צודק ..שזה מתקופה שונה לגמרי ובקשר להסבר גם נכון

DMX 08-06-07 01:30

זה ברור שזה לא משהו לטובת הנאצים...במיוחד אחרי שבסוף רואים שזורקים על היטלר מין עגבנייה כזאת וזה יוצר את ה-the end

Night_Wolf 08-06-07 02:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רצינייי ???

ונראה לי עידן פה צודק ..שזה מתקופה שונה לגמרי ובקשר להסבר גם נכון

חחחחחחחח כן זה היה בחדשות אחי הם פרסמו את זה..:laugh:

רק שלצערם המחנה של אותם "מפרסמים" הופצץ על ידי חיל האויר האמריקאי יום לאחר מכן וכולם נהרגו ואני בטוח שהבובות שלהם הפכו לגוש פרווה שרוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת קרה לשמחתי:)

PoweRule 08-06-07 06:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אני חושב שהמרחק בין הפרק הזה של וולט דיסני, עד למסקנה שוולט דיסני נאצים - הוא דיי רחוק. דבר ראשון, אל תשכחו שהסרטים הללו נוצרו בתקופה אחרת לגמרי, אולי אפילו בזמן מלחמת העולם השניה (ראיתי שם באחת התגובות שמישהו כתב שהסרט נעשה ב-1941, שזה בדיוק בזמן מלחמת העולם השניה). על מחנות ההשמדה גילו רק לקראת סוף המלחמה. דבר שני, לי זה נראה יותר כמו פארודיה על הנאצים מאשר הזדהות איתם. תשימו לב שבסוף דונאלד דאק מתעורר מחלום ומגלה שהוא עדיין אמריקאי כשפסל חירות קטן מונח על עדן חלונו.

היוצר של דיסני הוא באמת היה נאצי.

Sugarzaza 08-06-07 07:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
היוצר של דיסני הוא באמת היה נאצי.

בFamily Guy עשו גאג שמוציאים את וולט דיסני מההקפאה, והוא כזה "Are the jews gone yet?"

P:

IRON-MASS 08-06-07 08:38

היוצר מוקפא נכון?זאת אומרת שהוא יכול לחזור לחיים?

Mad_dog 08-06-07 08:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
כן!! גם הדמויות שעליהם גדלתם
דיסני נאצים!

http://www.bradmesser.com/images2004/DonaldDuckNazi.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=WhW5F...related&search=

מה אתה בשוק רוב הסיפורים והאגדות הם אנטישימים

THE_JUGGERNAUT 08-06-07 09:19

ציטוט:

כ

אפשר לשאול איך אתה כל כך בטוח בעצמך?

ציטוט:

תגיד, ראית בכלל את הסרטון?!?!?! ראית מה קורה בסוף??

Danielllo 08-06-07 09:49

אין ספק שזה נאצי נגד היהודים, שימו לב במהלך הסרטון רואים את דונאלד דאלק אם בגדים סמרטוטיים בכלא קשור לשרשרת ומאחורי סורגים, ועוד תמונות של אנשים עצובים, אם אף גדול - רמיזה ליהודים בגטו.

בקיצור אני בהלם.

benwin21 08-06-07 11:58

לשתיאל היה יהודי. דולף היה נאצי (א)דולף

Antonator1 08-06-07 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
אין ספק שזה נאצי נגד היהודים, שימו לב במהלך הסרטון רואים את דונאלד דאלק אם בגדים סמרטוטיים בכלא קשור לשרשרת ומאחורי סורגים, ועוד תמונות של אנשים עצובים, אם אף גדול - רמיזה ליהודים בגטו.

אולי תצאו כבר מהבועה של יום השואה? לא כל אסיר בזמן מלחמת העולם השנייה היה יהודי בגטו... חוץ מזה, גטו זה אזור מגורים, מה קשור מאחורי סורגים?

Leo 08-06-07 12:43

זה סרט פרופוגנדה אנטי נאצי.

THE_JUGGERNAUT 08-06-07 13:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
זה סרט פרופוגנדה אנטי נאצי.

סוף סוף מישהו שקצת מבין מה קורה מסביבו

מר בזוקה תפסיק להפיץ שטויות

angrymofo 08-06-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

על מחנות ההשדמה ידעו הרבה לפני סוף המלחמה.
כשארגונים יהודיים בארה"ב דרשו להפציץ את אושוויץ, הצבא סרב בתענה שהם מפחדים שבהפצצות הם יפגעו ב"אסירים".

הסרטון הוא אנטי נאצי. זה כאילו סיוט של דונאלד דאק. כבר בהתחלה כתוב פניו של הפיהרר, כשמן הסתם בהמשך יראו את פרצופו האמיתי ואיך הכל באירופה חרא בגלל הנאציזם. זה מתבקש. אחרי זה כל הסרט מתעללים בו מכריחים אותו להגיד הייל היטלר ולעבוד... זה כאילו בנאדם גרמני בגרמניה של הרייך השלישי. תכלס אבל גם הסיום לא מי יודע מה מעודד, זה בדיוק כמו תעמולה נאצית, רק אמריקנית, כשבמקום היטלר יש את הסמל שהוא פסל החירות.
אבל עזבו תשטויות האלה.
אתם יודעים שהדרדסים זה סדרת תעמולה אנטישמית? גרגמל מסמל את היהודים עם האף הארוך הגיבנת וכל שאר השיט. לחתחתול בגרסא המקורית קוראים ישמעל. הדרדסים הם הארים כחולי הדם.

אותו דבר טוב טוב ושינשן, כשהטרולים זה היהודים.
בקשר למומינים שמעתי על זה משהו פעם, שהשמנטפים זה היהודים, אבל במקרה הזה אני לא בטוח.

שלתיאל קוואק זה בכלל ההפך הגמור. שם יש את דולף שהוא הרע בסדרה והפרקים שהוא עלה לשלטון היו פרקים עצובים ואפלים. הם באים להראות שם שצריך ללכת נגד זה.

slim shady 08-06-07 14:44

חח ומה עם דולף.??
http://img292.imageshack.us/img292/5596/18554964rc6.jpg

ודרך אגב משהו פה ראה את הפרק האחרון של המומינים אומרים שמגלים שהכל חלום של סנופקין והוא באיזה מוסד גמילה... =S חברים שלו ראו... מישהו ראה פה?

Leo 08-06-07 14:47

חחחחחחחחחחחחחחחחחח למישהו יש פרקים של שאלתיאל קווק?

איזה נוסטלגיה חחחח

slim shady 08-06-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
חחחחחחחחחחחחחחחחחח למישהו יש פרקים של שאלתיאל קווק?

איזה נוסטלגיה :):):):)

יש לפעמים בערוץ 1... סידרה הזויה משו...
נראה לי שבסידרה הזאת נולד המרגל האטומי המצויר הראשון...דיונון... חחח:clap:

Mazoz3 08-06-07 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
חח ומה עם דולף.??
http://img292.imageshack.us/img292/5596/18554964rc6.jpg

ודרך אגב משהו פה ראה את הפרק האחרון של המומינים אומרים שמגלים שהכל חלום של סנופקין והוא באיזה מוסד גמילה... =S חברים שלו ראו... מישהו ראה פה?

שמעתי את הסיפור שיש פרק שבו מגלים שסנופקין חולה נפש במוסד גמילה וכל זה היה חלום... אבל נראה לי שזאת המצאה כי כולם יודעים על זה ואפחד לא ראה את זה אף פעם...

keen12 08-06-07 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
שמעתי את הסיפור שיש פרק שבו מגלים שסנופקין חולה נפש במוסד גמילה וכל זה היה חלום... אבל נראה לי שזאת המצאה כי כולם יודעים על זה ואפחד לא ראה את זה אף פעם...

המצאה בוודאות אחי..
בדקתי את הנושא מכל הכיוונים, כל האתרים האפשריים, כל מקור מידע, אפילו הורדתי את הפרק האחרון למחשב-זו סתם המצאה של מישהו שניסה להרוס לי את הילדות:angry:

Danielllo 08-06-07 17:02

חחחחחחחחחחחח זה שמועה שהלכה והתגברה אם השנים, כבר אבל כולם כבר יודעים שהכל המצאה אחת גדולה הקטע אם המומינים!

Antonator1 08-06-07 17:18

אני מתנצל מקרב לב על היחס השלילי, אבל הרשו לי להגיד לכם כי בקקה הנכם מתעסקים.

dror 08-06-07 17:43

אשכרה לא ידעתם שוולט דיסני היה אנטשמי ?

Antonator1 08-06-07 17:48

אני מתנצל מקרב לב על היחס השלילי, אבל הרשו לי להגיד לכם כי בקקה הנכם מתעסקים.

Mr.Bazooka 08-06-07 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THE_JUGGERNAUT
אפשר לשאול איך אתה כל כך בטוח בעצמך?

חבר שלי סיפר לי שהוא ראה תפרק שהצייד במומינים חלם על הכל בעצם וישלו בחדר כל מיני פוסטרים של הנאצים וכאלה :|

בקשר לשאלתיאל קוואק שכחתי מה הסיפור.

וחבר'ה תפסיקו לקחת הכל ללב כאילו יש לכם הכל מוקלט בבית בDVD ואתם מראים את זה לאחים הקטנים שלכם את זה כל לילה לפני השינה.

סתם נתתי לכם את זה שתראו מה מצאתי ברשת לא שתתעצבנו עליי.

תודה באמת :thumbdown:

סוליקו 08-06-07 19:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחח כן זה היה בחדשות אחי הם פרסמו את זה..:laugh:

רק שלצערם המחנה של אותם "מפרסמים" הופצץ על ידי חיל האויר האמריקאי יום לאחר מכן וכולם נהרגו ואני בטוח שהבובות שלהם הפכו לגוש פרווה שרוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת קרה לשמחתי:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ענקק זה

slim shady 08-06-07 21:20

ציטוט:

חבר שלי סיפר לי שהוא ראה תפרק שהצייד במומינים חלם על הכל בעצם וישלו בחדר כל מיני פוסטרים של הנאצים וכאלה :|

בקשר לשאלתיאל קוואק שכחתי מה הסיפור.

וחבר'ה תפסיקו לקחת הכל ללב כאילו יש לכם הכל מוקלט בבית בDVD ואתם מראים את זה לאחים הקטנים שלכם את זה כל לילה לפני השינה.

סתם נתתי לכם את זה שתראו מה מצאתי ברשת לא שתתעצבנו עליי.

תודה באמת :thumbdown:

חח איך שחכת את הסיפור דולף העורב הזה שקיבל כסף ירושה מאיזה דוד עשיר והחליט שהעורבים הם גזע הארי ועשה נאומים ומפלגת העורבים... רק לפני כמה זמן שמתי לב שהוא היה פאקינג היטלר!!!!!
אה והססימא שכולם צעקו זה "דולף הוא הצדק"...חחח:thumbdown:

F][_aMe 08-06-07 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
חח איך שחכת את הסיפור דולף העורב הזה שקיבל כסף ירושה מאיזה דוד עשיר והחליט שהעורבים הם גזע הארי ועשה נאומים ומפלגת העורבים... רק לפני כמה זמן שמתי לב שהוא היה פאקינג היטלר!!!!!
אה והססימא שכולם צעקו זה "דולף הוא הצדק"...חחח:thumbdown:

איפה שמעת שמעת\קראת על זה?!
יש מצב אתה שם לינק או מפרסם איפה זה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ