![]() |
קליבלנד-סן אנטוניו
מי הולך לקום ב4 ולראות את המשחק?
|
הולך לקום ב-6 למחצית השנייה, למרות מגן בהיסטוריה מחר ב-8 בבוקר.
אחוזי ההימורים נראה לי עומדים על 90-10 לטובת ס"א :sleep: |
קליבלנד משחקים טוב מאוד בזמן האחרון אפילו שking james לא הכי משתתף ובכל זאת הם מפציצים אז אם יהיה ללברון יום טוב האחוזים רחוקים מליהיות 90:10
|
אחי מי לא הולך לקום לראות את לברון!!
יאללה קליבלנד אליפות לברון גיימס Mvp אני כל כך מחכה לרגע שיגידו רשמית שהוא היורש של ג'ורדן. טוב אני לא כל כך אובייקטיבי מהשנה הראשונה שלו אהבתי את לברון יותר מכל שחקן אחר, אני ממש מקווה שינצחו את סאן אנטוניו.. יהיה קשה. |
אתה
|
נרדמתי לפני משהו כמו שעתיים עכשיו קמתי..
בטח נשאר ער עד 6-7 בבוקר. סן אנטוניו יאכלו את קליבלנד במשחק הראשון. הם בעצם ישימו להם תמרור אזהרה מההתחלה "שלום חבר'ה, עם כל הכבוד, לא באנו לשחק איתכם משחקי ילדים, אתם לא ברמה שלנו. 107-68 סטאגדיש" |
פאניק אתה קוץ עמוק עמוק בתחת
|
עריכה:
לא חשוב.. לילה טוב |
כסיל מי שאומר שיש הבדלי רמות גדולים בין שתי הקבוצות.
קליבלנד קבוצה מסויימת ועצם הגעתה לגמר היא בזכות ולא בחסד ומסמלת שהיא ראוייה לסדרת הגמר ולדעתי היא עוד תיקח את האליפות. הוזה?נחייה ונראה! |
ציטוט:
סן אנטוניו היא הקבוצה הטובה בליגה, החיבור שלהם הוא מטורף. הקבוצה הזאת מסוגלת לשחק ראן אנד גאן, ובאמצע המשחק לעבור להגנת לארי בראון. החיבור שלהם הוא כל כך טוב, וזה נדיר מאוד. לא כל קבוצה מצליחה להתחבר ככה למספר שנים טובות ולשלוט בליגה. מה גם, שהם כבר היו במעמד הזה, וזה יתרון בשבילם. לעומת זאת, קליבלנד היא חתיכת קבוצה מעפנה. הקבוצה הזאת תקום ותיפול על לברון. ביום טוב של לברון- יש לה סיכוי, ביום לא טוב של לברון- אין לה סיכוי. וגם ביום טוב של לברון, הוא לא תמיד מספיק. ועכשיו כשיש מולם את הספרס.. ובכלל לא דיברנו על האידיוט שעומד שם על הקווים- מייק בראון (שהוא גם תלמיד של גרג פופוביץ'). קליבלנד יגנבו 2 נצחונות במקרה הטוב. |
קליבנלנד ינצחו
לברון הוא מנהיג |
ציטוט:
יש הבדלי רמות עצומים בין הקבוצות, לא גדולים. תראה מה יש מסביב לדאנקן (פארקר, ג'ינובילי, פינלי, בוואן, הורי, בארי, אוברטו) ומה יש ללברון? דניאל גיבסון שהביא איזה משחק אחד טוב? אנדרסון ורז'או? לארי יוז? תעשה לי טובה... גם אני רוצה שלברון ייקח אליפות בשביל להגיד לנכדים "אני גדלתי איתו וראיתי כל משחק שלו" כאשר הוא יעקוף במאבק את ג'ורדן (ימים יגידו), אבל בוא נהיה ריאלים, הסיכוי לזה הוא נמוך. |
קליבלנד הפסידו לצערנו הרב =\
הספארס פשוט שיתקו את לברון שקלע 14 בלבד!!!!! מי שאחראי על החיסול הממוקד של קינג ג'יימס היה ברוס בואן, שניצח על ההגנה של הספרס, שבאה לדאבל-טים בכל פעם שלברון עשה תנועה מאיימת (כן אותו ברוס בואן ששבר לנאש את האף) 85:76 בסיום. 1-0 בסדרה.. Go Cavs |
חזרתי מיומולדת של חבר ב-3 וחצי, והיה לי כוח לראות כולה רבע וקצת...
על הבוקר אני רואה שסן אנטוניו נצחה... היה צפוי אגב, אני בעד קליבלנד. |
איחחחחססס סן אנטוניו!!! הקבוצה הכי מגעילה בהיסטוריה של ה Nba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס מהם כבר!!!!!!!!!
|
ציטוט:
נתראה בסוף הסדרה חברים. האנדרדוג תמיד יודע להפתיע.:sbb3: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע מה? קליבלנד לא ינצחו גם יותר מ-2 משחקים |
לא רוצה להגיד "אמרתי לכם" או משהו כזה, אבל, אמרתי לכם!!!
3-0 לס"א באחת מסדרות הגמר המשעממות אי פעם. |
משחק מגעיל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ