![]() |
אימון היום?? צריכה תשובה עכשיו
אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע
ראשון-חמישי. אז זהו שהיום לא אכלתי כלום, משום מה יש בחילות... אז אני לא יודעת אםם ללכת לאימון על קיבה ריקה, או לדחוף לתוך עצמי משהו, או בכלל לוותר על האימון הזה?? מה הייתם עושים? |
איזה אימון זה?
|
ציטוט:
3 תרגילי חזה 3 תרגילי גב 1-2 תרגילי בטן |
תדחפי לפה איזה פרי וקוטג' ולכי להתאמן.
רגע, אבל את מאמנת את כל הגוף היום, אז איך את מתאמנת 5 פעמים בשבוע? |
ציטוט:
היום בתוכנית אין בטן, אני סתם עושה תרגיל לא קשה בשביל לגרות את השריר. בדרך כלל יש אימון A כתפיים יד קידמית יד אחורית ובטן(4 תרגילים של בטן) ארובי ואימון B רגליים חזה וגב (בטן לא תמיד) |
החלוקה שלך זוועתית ביותר.
|
ציטוט:
|
טוב אני מוותרת היום על האימון...
יש לי הרגשה שאם אגיע לשם, אני סתם אמרח את הזמן |
ציטוט:
יש לך תוכניות של מדריכים בחדר כושר:whistle: |
ציטוט:
|
את יכולה אולי לפרט לאיזה מטרות את מתאמנת? וכמה זמן אירובי ואימון כוח?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל זה אני עובדת עכשיו. כבר ביררתי קבלתי כל מיני עלונים טפסים וכו'... העלות שלו זה 5000 שקל+ 1000 שקל לפנימיה בנתניה. בגלל שזה מגיל 16, אני צריכה לחכות שנה |
טוב מאוד. תעשי את הקורס אפילו מתוך עניין את תביני הרבה יותר דברים אחרי זה.
|
ציטוט:
איך אני רוצה להראות?? אמרו לך לחפש פה באשכולות... אבל רק להמחשה: http://www.oxygenmag.com/content/oxy94/j_eason.jpg |
אוקיי... כמו שאת בטח כבר יודעת לבנות מאוד קשה להראות "שריריות" לעומת גברים בגלל דבר אחד פשוט- חוסר בהורמונים מתאימים. חוץ מזה אני מקווה שאת אוכלת המון כי בחורה בגילך גם עדיין גדלה וגם את מתאמנת.. תעשי חישובים של כמות חלבון אחרת את עובדת פול גז בניוטרל.
|
ציטוט:
כל שאר הזמן שהתאמנתי אכלתי ממש מעט |
ציטוט:
את נראית עכשיו מצויין... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני שוקלת 58 |
ציטוט:
בכל מקרה הסיבה היחידה שהגברים פה חושבים שבנות לא צריכות להיראות כמו שהבנות שסנדרה מביאה זה כי הרמה בארץ על הפנים , יודע מה? ג'יימי אייסון נראית בערך כמו חלק גדול מהפורום בגלל זה היא נראית לכם גדולה... באמריקה כולם גדולים , אז בנות כאלה נחשבות לרזות וחטובות לא יותר.. |
ציטוט:
תסתכל איזה יופייייייייי http://www.myspace.com/jamieeason אני חייבת ליצור איתה קשר איכשהו, מי יודע איך אפשר לפתוח מאיספייס? אני חייבת להגיב לההההההה |
ציטוט:
הסיבה היחידה שהגברים פה חושבים שבנות לא צריכות להיראות כמו שהבנות שסנדרה מביאה זה כי הרמה בארץ על הפנים , יודע מה? ג'יימי אייסון נראית בערך כמו חלק גדול מהפורום בגלל זה היא נראית לכם גדולה... באמריקה כולם גדולים , אז בנות כאלה נחשבות לרזות וחטובות לא יותר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובטוח לקחה שורפי שומן וכו' כי לא נראה לי שהיא הגיע לאחזו שומן כזה באופן טבעי. בכל מקרה, אני יודעת שאפילו קרוב לזה לא אראה בשנים הקרובות, אבל אחרי הצבא כנראה כבר אלך לייעוץ מקצועי, אם עדיין ארצה להמשיך בתחום- ואני מקווה שכן |
קחי בחשבון שיכול מאוד להיות שהיא גם לקחה איזשהם הורמונים או משהו דומה... למרות שסביר להניח שלא יכתבו על זה איפה שקראת. אבל זאת אפשרות מאוד סבירה.
חוץ מזה שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא תודה. עדיף אחכה כמה שנים:11: |
ציטוט:
|
תשני חלוקה לab,או לפחות Fbw.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אימון A יד קידמית אחורית כתפים ובטן ואימון B רגליים חזה וגב |
ציטוט:
מי חילק לך את זה ככה?! לא שמים ביום אחד רק שרירים קטנים וביום אחר שרירים גדולים, זה לא חכם. אם כבר: A: חזה, יד אחורית, כתפיים, ירך קדמית + תאומים B: גב, יד קדמית, טרפזים, ירך אחורית + ישבנים |
ציטוט:
אני לבד עשיתי אותה ,משום מה היה לי נח לעבוד ככה |
עזבי את המאמן שלך אם הוא מביא לך לעבוד בתוכנית כזאת הוא לא מאמן טוב.
תביני, אין טעם לעבוד על אותו שריר יום אחרי יום (אלא אם זה בעצימות ממש נמוכה-לא אימון לדעתי). כשאת מאמנת חזה גם היד האחורית והכתפיים שלך משתתפות בתנועה. וכשאת מאמנת גב גם היד הקדמית משתתפת ומקבלת גירוי. ברגליים גם הבטן עובדת, למה את מאמנת את הבטן יום לאחר מכן? שריר אחרי אימון נמצא במצב של פיצוי-היסף, וכשאת מאמנת אותו עוד הוא לא הספיק להתאושש ואת בעצם יכולה לפגוע בגדילה שלו, או אפילו לגרום לפירוק שריר מיותר |
אז אולי אני יעשה חלוקה כזו:
אימון A רגליים גב ובטן אימון B כתפיים יד קידמית אחורית וחזה. וסתם יעני בשביל שתדעו, אני לא מנסה לפתח את הגב שלי, אני מתתאמנת עליו רק כי יש לי בו בעיות תורשתיות, ותמיד הוא כואב לי, אז הגב זה רק בשביל החלק הבריאותי בנתיים. |
סנדרה... איזה חלק מ"לא לעבוד על שריר יומיים רצוף" לא הבנת?
|
אני הייתי בוחר אופציה אחת מתוך השתיים במקומך:
A- פלג גוף עליון B- פלג גוף תחתון (רגליים גב תחתון ובטן) או A- חזה כתפיים יד אחורית, B- רגליים, גב יד קדמית ובטן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ