ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סוף סוף הח"כים עושים משהו חיובי! - חוק נגד מצעד הגאווה (https://israelbody.com/showthread.php?t=11610)

P-a-n-1-c 06-06-07 14:08

סוף סוף הח"כים עושים משהו חיובי! - חוק נגד מצעד הגאווה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409480,00.html

אומנם זו הצבעה טרומית אבל נקווה לטוב

Bullet 06-06-07 14:09

הם מתעסקים בזוטות.
במקום זה שיעשו חוק שהמפלגה של בשארה תצא מחוץ לחוק, לא ייתכן שראש מפלגה בגד במדינה, ברח, ואנחנו עדיין משלמים לו פנסיה+פיצויים של התפטרות, והמפלגה שלו עדיין קיימת

keen12 06-06-07 14:10

מה בדיוק טוב בזה?, הם חלק מהחברה הישראלית וזכותם להפגין את זה, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מעודד הומואים וכל היוצא מזה, אבל גם אין לי ממש בעיה איתם, ואני מכיר שתי הומואים(מהשכבה) ששתיהם אחלה ילדים..

slim shady 06-06-07 14:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
הם מתעסקים בזוטות.
במקום זה שיעשו חוק שהמפלגה של בשארה תצא מחוץ לחוק, לא ייתכן שראש מפלגה בגד במדינה, ברח, ואנחנו עדיין משלמים לו פנסיה+פיצויים של התפטרות, והמפלגה שלו עדיין קיימת

יש עונש במדינת ישראל על בגידה... אמממ.. מוות..:crazy:

אחלה חוק..

P-a-n-1-c 06-06-07 14:11

ציטוט:

הם מתעסקים בזוטות.

מה הקשר בין מחט לתחת? (:):):):) בפורום הזה קצת אירוני להגיד את זה)
מדברים על הומואים אתה דוחף לי את בשארה? זה נכון שגם זה חשוב אבל מה הקשר של זה לפוסט?

keen12 06-06-07 14:11

ציטוט:

הם מתעסקים בזוטות.

+1
מוניטיו:diractor:

P-a-n-1-c 06-06-07 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
מה בדיוק טוב בזה?, הם חלק מהחברה הישראלית וזכותם להפגין את זה, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מעודד הומואים וכל היוצא מזה, אבל גם אין לי ממש בעיה איתם, ואני מכיר שתי הומואים(מהשכבה) ששתיהם אחלה ילדים..

להפגין בירושלים?
זה מה שנקרא "לעשות דווקא". סתם הם רוצים לעשות רעש וצלצולים. שיעשו את זה בנגב או משהו כזה..

Bullet 06-06-07 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
יש עונש במדינת ישראל על בגידה... אמממ.. מוות..:crazy:

אחלה חוק..

כן, אבל אי אפשר לשפוט בן אדם שברח מהמדינה. ואין חוק מוות על בגידה. יש חוק מוות רק לפושעי מלחמה נאצים ועוזריהם

SuzukiR 06-06-07 14:12

ציטוט:

גם אני אין לי בעיה אם הומאים אבל זה מוגזם מצעד הגוואה בירושלים שילכו לתל אביב חסר להם קום למה לעשות דווקא בעיר הקודש?

אבל זה מיבחנתי כבר צומת לב יותר מדי הם סתם מנסים לעורר פרובוקציות בירושלים

וחוץ מזה ירושלים עיר הקודש שלנו אסור לטמע אותה
החוק הזה לא מונע מהם להפגין בכלליות אלה רק בירושלים בעיקרון

slim shady 06-06-07 14:13

ציטוט:

1. אם הם דורשים שיוויון למה הם צריכים לעשות מצעד?
2. למה הם צריכים להתנהג בצורה פרובוקטיבית ולכפות את עצמם על אנשים שלא מקובל אצלם דבר כזה של התערטלות בציבור.. ?? ד"א לא מכיר שזה כן מקובל...

keen12 06-06-07 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
להפגין בירושלים?
זה מה שנקרא "לעשות דווקא". סתם הם רוצים לעשות רעש וצלצולים. שיעשו את זה בנגב או משהו כזה..

בסדר, לא אמרתי שהמצעד צריך להיות דווקא בירושליים!..
אבל לאסור את המצעד לגמרי זה לא נכון.
(לא קראתי את הכתבה, אז מצטער אם אני אומר משהו מטומטם, והאיסור מכוון רק לירושליים)

slim shady 06-06-07 14:14

ציטוט:

כן, אבל אי אפשר לשפוט בן אדם שברח מהמדינה. ואין חוק מוות על בגידה. יש חוק מוות רק לפושעי מלחמה נאצים ועוזריהם

לא בקיא בזה אבל אם אני לא טועה הוא ברח ומסר סודות מודיעיניים...
וככה שמעתי מכמה מקורות שהעונש על בגידה הוא מוות.. :glare:

P-a-n-1-c 06-06-07 14:14

ציטוט:

בסדר, לא אמרתי שהמצעד צריך להיות דווקא בירושליים!..
אבל לאסור את המצעד לגמרי זה לא נכון.
(לא קראתי את הכתבה, אז מצטער אם אני אומר משהו מטומטם, והאיסור מכוון רק לירושליים)

האיסור מכוון לשאר הארץ גם. האמת שיש לי בעיה בכלל עם קיום המצעד, מה זה הדבר הזה?? למה הם צריכים לעשות את זה ברחוב?? שיעשו את זה בבית שלהם וזהו.

Bullet 06-06-07 14:15

בוא'נה יש לך חוצפה, מה אתה אומר שיעשו את זה בנגב?! :mad:

- Idan - 06-06-07 14:15

ציטוט:

מדברים על הומואים אתה דוחף לי את בשארה? זה נכון שגם זה חשוב אבל מה הקשר של זה לפוסט?

כן, "גם" זה חשוב. איפה ההשוואה פה בכלל?

אשכרה להתעסק בקקה.

Bodybuilder 06-06-07 14:17

ציטוט:

פאניק אתה אחלה בחור http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon14.gifhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gifhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/idea1.gif

מצעד גאווה עלק:crazy: שישבו בשקת בפינה,אף אחד לא יגיד להם כלום ! אבל מה מצעד גאווה ? אני לא מבין את זה ! אני לא רוצה להבין את זה !

אבל אם הזמן אני בחרתי לעצור על הפוזיציה של (תחיה ותן לחיות)
אבל מצעד גאווה בירושליים וכו' זה באמת באמת מוגזם ! בתל אביב שיעשו מה שבראש שלהם חצי תל אביב הומואים ולסביות (אוהב לסביות דרך אגב) ...

blinki 06-06-07 14:17

האמת אני גם לא כ"כ בעד המצעד בירושלים, אבל למה לחרדים כן מותר לצעוד? אולי גם זה מגעיל אותי? שיעשו את זה בבית שלהם סבבה אבל למה בת"א?
כמובן שזה לא דעתי אבל גם להומואים(שהאמת אני טיפה סולד מהם) מגיע לעומת החרדים הם משלמים מיסים וכן עושים צבא וזאת גם הבירה שלהם

SuzukiR 06-06-07 14:18

זה כמו נגיד שאני אתה ועוד כמה נחליט לעשות מצעד הסטרייטים

זה סתם צומת לב

shikoLM 06-06-07 14:19

שוב הכנסת מבזה את עצמה (בלי קשר לאם יש לקיים את מצעד הגאווה או לא) בחקיקה פופליסטית,
בשורה התחתונה - לא יעבור את מבחן בג"ץ.

slim shady 06-06-07 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
האמת אני גם לא כ"כ בעד המצעד בירושלים, אבל למה לחרדים כן מותר לצעוד? אולי גם זה מגעיל אותי? שיעשו את זה בבית שלהם סבבה אבל למה בת"א?
כמובן שזה לא דעתי אבל גם להומואים(שהאמת אני טיפה סולד מהם) מגיע לעומת החרדים םה משלמים מיסים וכן עושים צבא

הומואים עושים צבא???
רובם בורגנים פלצנים שיושבים בבית וטוחנים את החבר שלהם..
ותעשה לי טובה ואל תתחיל עם "החרדים לא עושים צבא" היה על זה פווווולל דיונים...

חרדים לא עושים מצעד דווקא במקום שההתנהגות שלהם פוגעת בתושביו אם כבר..:disgust:

P-a-n-1-c 06-06-07 14:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
כן, "גם" זה חשוב. איפה ההשוואה פה בכלל?

אשכרה להתעסק בקקה.

מה הקשר אבל??? צריך להתעסק בשני המקרים. לא אמרתי שלא צריך להביא איזה עונש מוות לבשארה, לצערנו הח"כים שלנו עובדים שעתיים ביום וגם זה כטובה לציבור.

P-a-n-1-c 06-06-07 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
כמובן שזה לא דעתי אבל גם להומואים(שהאמת אני טיפה סולד מהם) מגיע לעומת החרדים הם משלמים מיסים וכן עושים צבא וזאת גם הבירה שלהם

אתה צודק. גם חרדים לא חסר להם.
אבל למה הם צריכים לעשות את זה בירושלים בידיעה שהם יגרמו לכ"כ הרבה רעש ובלאגן? מה הקטע לעשות את זה בנגב באיזה חור שאף אחד לא רואה אותם??

Mad_dog 06-06-07 14:24

עם להומאים יש ביצים שיעשו את המצעד ביום שבת בבני ברק :)

Bodybuilder 06-06-07 14:24

ציטוט:

מה הקשר אבל??? צריך להתעסק בשני המקרים. לא אמרתי שלא צריך להביא איזה עונש מוות לבשארה, לצערנו הח"כים שלנו עובדים שעתיים ביום וגם זה כטובה לציבור.

בדיוק ! אין פה יותר חשוב,פחות חשוב !

ודרך אגב הומואים זה כן בעיה מאוד רצינית שצריך לתפל בה ! לא להרוג,לא כלא,שהחיו בשקט ! אבל לצאת לרחוב ולעשות רעש = מוגזם !

אה ועוד משהו : אם מותר להומואים לעשות מצעד גאווה,אז למה לי עסור לעשות מצעד אנטי גאווה+מצעד סטריתים ?

P-a-n-1-c 06-06-07 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
בדיוק ! אין פה יותר חשוב,פחות חשוב !

ודרך אגב הומואים זה כן בעיה מאוד רצינית שצריך לתפל בה ! לא להרוג,לא כלא,שהחיו בשקט ! אבל לצאת לרחוב ולעשות רעש = מוגזם !

אה ועוד משהו : אם מותר להומואים לעשות מצעד גאווה,אז למה לי עסור לעשות מצעד אנטי גאווה+מצעד סטריתים ?

שמע אני שונא את הבן אדם הזה, אבל פעם הייתה לו הברקה גאונית:

"הומואים ולסביות הם אנשים חולים ואני מאחל להם רפואה שלמה" (אלי ישי).

keen12 06-06-07 14:35

ציטוט:

אתה צודק. גם חרדים לא חסר להם.
אבל למה הם צריכים לעשות את זה בירושלים בידיעה שהם יגרמו לכ"כ הרבה רעש ובלאגן? מה הקטע לעשות את זה בנגב באיזה חור שאף אחד לא רואה אותם??

שיעשו את זה בעזה:whistle:

- Idan - 06-06-07 14:39

אוקיי, אני צריך לתקן את ההודעה הקודמת שלי. חשבתי שמדובר בביטול מצעד הגאווה לגמרי, לא ביטול מצעד הגאווה דווקא בירושלים. אם ככה - שיבטלו את זה באמת.

Bodybuilder 06-06-07 14:40

חוץ מזה למה ילדים אחים,אחיות וכול החברה הקטנים שלנו צריכים לראות את הזבל הזה באמצע העיר ? איך הם אמורים להבין את זה ?
עסור לתת דוגמא כזאת לקטנים.
זאת עוד סיבה למה עסור לעשות מצעד גאווה !

slim shady 06-06-07 14:42

ציטוט:

חוץ מזה למה ילדים אחים,אחיות וכול החברה הקטנים שלנו צריכים לראות את הזבל הזה באמצע העיר ? איך הם אמורים להבין את זה ?

מחזק... שיעשו מצעד בלי פורובוקטיביות... בשביל מה??
אנשים היו עושים את זה ברחוב סתם ככה היו מביאים להם כנס על התערטלות בציבור...!!!!

*אסור... ד"א..:blush:

franz ferdinand 06-06-07 14:43

ציטוט:

אני מניח שלמדת אזרחות? חוק כזה הוא סתירה של כמה מהעקרונות החשובים ביותר בדמוקרטייה (חופש הביטוי וההפגנה, פלורליזם)....

ShaySE 06-06-07 14:43

ציטוט:

שמע, אתה לא יכול למנוע מאנשים את חופש הביטוי שלהם...
איך שהם מרגישים ככה הם פועלים.
אתה לא יכול לאסור עליהם לא לעשות מצעד..
נכון שגם לדעתי וגם לדעת הרבה אחרים זה מיותר! אם אתה שונה מאחרים, מרגיש לסבי / הומו , שמור את זה לעצמך ואל תראה את זה לכל הציבור...
חוץ מזה, אני לא חושב שילדים ואחים ואחיות יבינו את זה לא נכון...
אפשר להסביר להם, שאלה אנשים שונים, מה שנקרא: strangers . וזה הכל..
זה לא שהם ייפגעו מזה במידה מסויימת...

Bodybuilder 06-06-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
שמע, אתה לא יכול למנוע מאנשים את חופש הביטוי שלהם...
איך שהם מרגישים ככה הם פועלים.
אתה לא יכול לאסור עליהם לא לעשות מצעד..
נכון שגם לדעתי וגם לדעת הרבה אחרים זה מיותר! אם אתה שונה מאחרים, מרגיש לסבי / הומו , שמור את זה לעצמך ואל תראה את זה לכל הציבור...
חוץ מזה, אני לא חושב שילדים ואחים ואחיות יבינו את זה לא נכון...
אפשר להסביר להם, שאלה אנשים שונים, מה שנקרא: strangers . וזה הכל..
זה לא שהם ייפגעו מזה במידה מסויימת...

לא לא לא לא לא לא ! מצטער !
אנשים "שונים" זה ממש אבל ממש לא הסבר !
צריך מהילדות להסביר להם עד כמה זה רע ומגעיל !

Night_Wolf 06-06-07 14:51

חוק נגד המצעד הדוחה הזה מעולה :)

עכשיו כל מה שצריך זה לראות אם החכמולוגים האלה יצעדו בכוח ואז לתת למג"ב "לטפל" בהם

slim shady 06-06-07 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חוק נגד המצעד הדוחה הזה מעולה :)

עכשיו כל מה שצריך זה לראות אם החכמולוגים האלה יצעדו בכוח ואז לתת למג"ב "לטפל" בהם

נראה לי שלחץ פיזי מתון של המגבנ"יקים לא מה שיעזור לך לפנות את כל הקופסינלים האלה.. :clap: :thumbdown: חחח

Night_Wolf 06-06-07 14:55

ציטוט:

נראה לי שלחץ פיזי מתון לא מה שיעזור לך פנות את כל הקופסינלים האלה.. :clap: :thumbdown: חחח

בישביל זה מג"ב יכו אותם בכוח אם האלות שלהם :laugh:

ShaySE 06-06-07 14:56

ציטוט:

לא לא לא לא לא לא ! מצטער !
אנשים "שונים" זה ממש אבל ממש לא הסבר !
צריך מהילדות להסביר להם עד כמה זה רע ומגעיל !

שמע, מסכים איתך שזה מגעיל ...

נכון שאין הסבר כל כך טוב לזה..
אתה לא יכול להגיד לילד בן 5, ששואל אותך מה זה, להגיד לו "אלה אנשים ששונים מינית מאתנו"...
אבל אני מניח.. שתמצא לו איזה שקר... (לא נכון?! ככה אנחנו עושים לא?) כשהוא יגדל, הוא יבין....
זאת לא סיבה לא לקיים את המצעד!
הסיבה לא לקיים את המצעד, היא חד משמעית: לא צריכים לתת לאנשים שמגדירים את עצמם עם זהות מינית אחרת, להתערטל ככה בציבור, ושכל העולם ישמע שהוא כזה... זה שגוי, עצם התפיסה הזאת היא שגוייה ולכן המצעד הזה הוא מיותר לגמרי!:angry:

slim shady 06-06-07 14:57

ציטוט:

בישביל זה מג"ב יכו אותם בכוח אם האלות שלהם :laugh:

זה רק ידליק את כל ה- FFFים האלה...

Bodybuilder 06-06-07 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
שמע, מסכים איתך שזה מגעיל ...

נכון שאין הסבר כל כך טוב לזה..
אתה לא יכול להגיד לילד בן 5, ששואל אותך מה זה, להגיד לו "אלה אנשים ששונים מינית מאתנו"...
אבל אני מניח.. שתמצא לו איזה שקר... (לא נכון?! ככה אנחנו עושים לא?) כשהוא יגדל, הוא יבין....
זאת לא סיבה לא לקיים את המצעד!
הסיבה לא לקיים את המצעד, היא חד משמעית: לא צריכים לתת לאנשים שמגדירים את עצמם עם זהות מינית אחרת, להתערטל ככה בציבור, ושכל העולם ישמע שהוא כזה... זה שגוי, עצם התפיסה הזאת היא שגוייה ולכן המצעד הזה הוא מיותר לגמרי!:angry:

:clap: צודק !

Night_Wolf 06-06-07 15:07

ציטוט:

זה רק ידליק את כל ה- FFFים האלה...

אז שירו בהם הכי טוב:bye1:

slim shady 06-06-07 15:10

ציטוט:

אז שירו בהם הכי טוב:bye1:

עכשיו אתה גיזעני... מה להומואים אסור לחיות??????? זהו דחקתי אותך לפינה חחחחחחח :bot:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ