![]() |
ירידות על מכוערות
*אם היו שמים את המוח שלך בבת יענה,
היא היתה דוחפת את הראש שלה לתחת! *תגידי רוצה לבוא אלי הביתה. האחיין שלי בבית ביקש שאני יביא לו קוף שאני אחזור *וואלה חמודה מרחוק את נראת מיליון דולר! אבל מקרוב את חייבת לי 200 שקל *יש לך יופי מסתורי. לא רואים אותו * אתה יפה מרחוק... ורחוק מלהיות יפה *אם פיגור היה משבצת, את היית מחברת חשבון *יש לך יופי פנימי, את יכולה לדגמן רנטגן *אבא שלך סנדלר? למה את נראית כמו נעל 40 שנה אני חשמלאי ולא ראיתי כבל מאריך כמוך... *אף פעם לא נתקלתי בבחורה מיוחדת כמוך, מחוץ לקרקס *כבר 20 שנה אני וטרינר, אבל כלבה כמוך לא ראיתי *את יפה כמו הים, אבל האף שובר גלים *את יפה כמו הטבע, רק חבל שהטבע אכזר *יש לך יופי מתמטי את דומה לנעלם *אתה: בטח כואבות לך הרגליים היא: ממה? אתה: מלסחוב כזה משקל כל היום... *אתה: סליחה מה התאריך היום? היא: 2.6.2002 ,למה? אתה: רציתי לזכור תאריך של תופעת טבע כמוך *שלושים שנה אני חוקר ולא ראיתי מקרה כמוך. *חמש עשרה שנה אני מחבל ולא ראיתי מטען חבלה כמוך. [איך אפשר להיות מחבל 15 שנה?! נו,טוב..כנראה לא הלך לו]. *שאת הולכת אחורה אל תשכחי להפעיל את הצפצוף. *יש לך יופי מפוצץ,רק תיזהרי שמי שרואה אותו לא יתפוצץ מבהלה. *יש לך יופי עוצר נשימה, תזמיני לי אמבולנס.. *יש לך יופי גזעי, כל רגל - גזע! *יש לך יופי מסתורי, חבל שלא רואים אותו. *היופי שלך כל-כך עמוק שאני צריך צוללן כדי למצוא אותו. *שקלת לשחק בסרט? מחפשים קוף משנה,בערוץ המדע! |
למה על לרדת על בנות? זה לא נחמד. :XDemoticon:
|
חח נחמד אחי!
|
חחחחח. שובר גלים.
|
חחחחח חזקק !
* יש לך יופי כפרי את דומה לפרה |
20 שנה אני עובד בסופרמארקט עוד לא ראיתי עגלה כמוך
|
זה לא נחמד לרדת על בנות, אבל... יש ירידה שמיועדת לבנות "שטוחות".
אתה: "תגידי סיוון, אם לא היו לך רגליים, היית קונה נעליים?" היא: "לא נראה לי..." (מן הסתם). אתה: "אז למה את קונה חזייה?!" חעחע. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקטע אם האחיין חזק מוניטין אח שלי הרסתה אותי:laugh:
|
חחחח ענק... תהיה בטוח שאני הולך להשתמש בזה על כמה מהפקאצות בכיתה שלי.... אוי הם עוד יבכו...
|
הכי חזק מכל אלה זה משהו שדווקא אין פה:
תגידי אבא שלך גנן? היא:לא וואלה,את דומה לגנן שלנו. |
חח נחמד
|
ציטוט:
|
את כל-כך מכוערת שאת גורמת לבצל לבכות.
את כל-כך מכוערת שאת שוכבת על חוף הים, אנשים מכסים אותך בחול. את כל-כך מכוערת, שאבא שלך לוקח אותך לעבודה כדי שהוא לא יצטרך לנשק אותך לשלום. את כל-כך מכוערת, שאת מופיעה לפרדי קרוגר בסיוטים. את כל-כך מכוערת, אם תזרקי בומרנג הוא לא יחזור אליך. את כל-כך מכוערת, שאפילו הצל שלך בורח ממך. |
ציטוט:
פשש ישחקת אותה ! קבל מוני.. |
ציטוט:
|
אחי איזה ענק אתה,סוף סוף גרמת לי לצחוק חחחחחחחח קבל במוניטין גבר.
|
פחח
זה מהירודות האלה שמביאים סתם ככה לפני שמתכיל וויכוח עם אחת והולכים. משאירים אותה עם פה פעור |
ציטוט:
:):):):) ת'אמת אין לי ביצים להגיד ככה לבחורה. |
חחחחח חזק אחי אהבתי
|
*יש לך יופי מתמטי
את דומה לנעלם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודע למה אבל זה הרג אותי |
הנה כמה שאני משתמש בהם, על אחת שאני לא סובל והיא דומה לזין שלי.
יא מסריחה את יודעת מה את צריכה לעשות? להשים שקית זבל שחורה על הראש ולסגור חזק עד שתמותי. יא גועל נפש את דומה, לפילסברי של הגבינות. את דומה לשיערות ביצים שלי. צריך לתבוע אותך על עוגמת נפש. סבא שלך דומה להוא מהפרינגלס... חחחח זה חלק מהדברים ככה זה נשמע מכוער אתם צריכים לראות אותי יוצא על מישהו ירידות או על אחת שאני שונא.. |
את כל-כך מכוערת, שאבא שלך לוקח אותך לעבודה כדי שהוא לא יצטרך לנשק אותך לשלום.
אני מת!@#! |
לאלו שה' נתן גוף ובעט בפרצוף. שמים עיתון דבר, ואומרים "אין דבר".
|
גוף פצצה ,פנים אחרי הפצצה
|
תביאו ירידה על אחת עם פנים אבל שמנה.
|
YOUR MAMA IS SO UGLY THAT EVEN Ripley NOT BELIVE IT
זה המשפט הכי חזק ששמעתי קצת שגיאות כתיב ודקדוק אבל למי שהבין זה אמור להיות מצחיק ^^ הכוונה לתוכנית אתמינו או לא :D |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אניי מתתתתתתתתתתתתתת:king: |
את כל כך מכוערת שכשה את מוציאה את הראש מהחלון נותנים לך דוח :blink:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
את כל כך שמנה שאת משתמשת בכבשה בתור טמפון חחחחחח
|
:mushy:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
את כל כך מכוערת שגרמת לבצל ליבכות
|
ציטוט:
יש מלאאאא ! אני הופך אותם ,זה אמור להיות ירידה על האמא |
ציטוט:
|
:):):):) חזק עוז שיחקת אותה, חלק אני מכיר חלק לא...
שימושי, אני אגיד את זה לכמה בנות.. חחח |
אותו דבר רק על אימהות: גם מצחיק.
אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא עולה על המשקל יוצא פתק "המשך יבוא" אמא שלך כל כך שמנה, ה` לא יכל להגיד "ויהי אור" עד שהיא לא זזה אמא שלך כל כך שמנה, הייתי צריך לקחת שני אוטובוסים כדי להגיע לצד הטוב שלה אמא שלך כל כך שמנה, היא מתעוררת בהמשכים אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא עושה בנגי היא הולכת ישר לגיהנום . אמא שלך כל כך שמנה, אנשים עושים גוגינג מסביבה אמא שלך כל כך שמנה, היא הלכה לסרט וישבה ליד כולם אמא שלך כל כך שמנה, צריך מפה כדי להזדיין איתה אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא הולכת למסעדה ומסתכלת על התפריט היא אומרת בסדר . אמא שלך כל כך שמנה, היא מגהצת את המכנסיים שלה על הכביש המהיר . אמא שלך כל כך שמנה, היא עשתה בנגי והגשר טבע אמא שלך כל כך שמנה...שהחייט לוקח את המידות שלה בשנות אור אמא שלך כל כך שמנה...שאופנוע מקיף אותה נגמר הדלק באמצע הדרך אמא שלך כל כך שמנה...שהיא לובשת ירוק חושבים שהיא אגד אמא שלך כל כך שמנה...שהיא לובשת חום חושבים שהיא הר אמא שלך כל כך טיפשה...שהיא משחקת FIFA והיא מקבלת כרטיס אדום היא יוצאת מהחדר אמא שלך כל כך נמוכה...שהיא יושבת על המדרכה היא יכולה לנפנף ברגליים אמא שלך מצילה...בבריכת כדורים אמא ש'ך כ"כ שמנה שהיא עומדת בדלת - השבת לא נכנסת אמא שלך כול כך מפגרת שהיא רואה שלט עצור היא נותנת לו כיף אמא שלך כל כך שעירה כשהיא נולדה שמו עליה פתק 100% כותנה זהוא ין לי כוח יותר..:flowers: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי Slim Shady!!!!!
ענק אתה........... (מהקטין....)... חחחחחחח:clap: :clap: :clap: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ