![]() |
12.6 => יום הבאדיבילדינג!!...כנסו!!!!
חח אף אחד לא יודע בטח על מה אני מדבר ולמה דווקא התאריך הזה ומאיפה הוא צץ...
זה עוד שבוע , חח אז קבלו את הסיבה 12.6.88 - יום הולדתו של הענק - האחד והיחיד חביב הפורום גלעד NIGHT WOLF בן יעקב http://img372.imageshack.us/img372/1363/photo042207003hk3.jpg קפצנו שנה - 12.6.89 - יום הולדתו של הענק חח שלא שמענו ממנו הרבה זמן , מקום 3 מר צפון 2006 - שי ברקוביץ'! http://img96.imageshack.us/my.php?image=img13179mw.jpg קפצנו עוד שנה-12.6.90- יום ההולדת של מישהו...מי זה?... מיזה?!...מיזהה... אני!!!:king: חח אני מאמין שכולם פה מכירים אותי ואם לא אז יש תמונה בצד ימין באווטר :bye1: חח עוד שבוע לשלושתנו יום הולדת , אז סתם היום גיליתי את כל זה חח ישר מההתלהבות באתי לפתוח פוסט... מעניין מי הבאדיבילדר של שנת 91 :king: חח לילה טוב |
חחח נחמד... איזה צירוף מקרים מוזר. חחח גם שנה אחרי שנה :|
מזל טוב לשלושתכם ! |
חחחחחחחחחח איזה ענק !! בהחלט זהיום הבודיבלדינג ...
|
חחחחחחח תודה אנשים מה שקרייזלר שכח לציין זה ששלושתינו אני הוא ושי חברים מאוד טובים שי כרגע לקראת גיוס אז קצת ירד לו מהפיתוח גוף אבל הוא עדין מפלצת והוא עוד יחזור ובגדול!
|
אני זוכר איך שי נראה שנה שעברה חח ראיתי אותו בסיטי הול כמעט נדפק לי השכל
אני והוא עושים סיבוב ואני מרגיש כמו נמלה אגב תהפוך את הספרות 12->21 ותקבל אותי חח 21.6.91 |
ציטוט:
איזה באסה לשי .. מזכיר לי את המצב שלי כרגע ,אני רואה שב18.11 כל החלום שלי הולך לגמר ואין לי מה לעשות חוץ מלהסתכל על הירידה שהולכת להיות לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב היומולדת שלי זה בסוף החודש , 29.6 אז אליאב אם כבר זה לא יום הבודיבלדינג ,זה חודש הבודיבלדינג חחח סתם אחי היום הזה בהחלט שלכם |
מישהו יכול להעלות את הסרטון של שי, אימפרזה ורוג'ה?
|
מזל טוב יא תותחים
|
ציטוט:
קבלתה http://www.youtube.com/watch?v=vuRe_9_loAM סרטון יפה גם אני אוהב אותו! |
גם אנה פרנק וג'ורג' בוש האב נולדו בתאריך הזה...
|
ציטוט:
|
איזה קטלני :)
עוד מעט אשכול משולש ל"מזל טוב" |
ציטוט:
|
me too
:] 12/6 1989 |
קודם כל המון מזל טוב!
עכשיו שאלה בקשר לסרטון - מי אלה שם, וחשוב מכך - האם האימונים האלה נעשו בשביל המצלמה או שאכן אלה משקלי העבודה? בחלק מהתרגילים נראה שהבחורים ממש מזייפים - אני מנסה להבין האם זאת שיטה אידיאלית לעבוד במשקלים גבוהים, או שפשוט זה היה נראה טוב למצלמה. |
ציטוט:
|
גלעד ואליאב מזל טוב אחים שלי מת עליכםם :sbb4:
|
ציטוט:
והשניים האחרים זה אימפרזה מנהל פורום שרירים ושי ברקוביץ שהתחרה במר צפון בנוער לפני שנה זה היה?ולקח מקום שלישי ומן הסתם זה ניראה די טוב להפציץ במצלמה אחי:1: |
חחח מזל טוב משולש :) עוד מאט
והמוזיקה בסרטון קצת לא קשורה חחח אהה הנה היא השתנתה חח |
ועוד אומרים שאין לנו מועדים חשובים בשנה..
|
סתם הזכרת ל משהו...
אתם יודעים היום בשעה 12:34(היום ה5.6.07) היה זמן בסדר עולה מ1 עד 7? |
חחחחחחחחחחח
|
חח מגניב באמת שזה יום הבאדיבילדינג מזל טוב יתותחים
|
לאמא שלי יש ב13 E:
|
ציטוט:
|
נחמד!
|
מזל טוב לשלושתכם. עד 50 סנטימטר בייספס
|
אחלה סרטון, אבל הבחור שעושה את הבנט אובר רו פשוט הורס לעצמו את הגב!
|
ציטוט:
רציתי להביא לו כאפת שטות אבל המסך שלי שטוח.. |
תהפוך את התאריך ואתה מקבל אותי - 6.12.89
אבל אני במועדון החיטוב לא המסה :) |
ציטוט:
|
יש 2 מפתחי גוף, אחד מהארץ ואחד מהעולם שממש הביאו לי מוטיבציה ואהבתי את המראה שלהם- רוז'ה וארנולד.
|
ציטוט:
|
מזל טוב יא מלכים
|
קליפ מגניב, אני עוד זוכר ששי העלה אותו.
מישהו יודע של מי השיר השני שמשמיעים שם? |
ציטוט:
חחחחחחחחחחח רק 50 אחי?:whistle: |
מזל טוב!!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ