ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מתכונת בספרות (https://israelbody.com/showthread.php?t=11451)

מתן18 04-06-07 16:32

מתכונת בספרות

יש לי בב12 לחודש מתכונת בספרות ואין לי בכלל חומר..לא הייתי רוב השנה בשיעורים והמחברת שלי ריקה(אלא עם כן זה שכותב בטושים בעמוד הראשון "ספרות" זה נחשב..:XDemoticon: )

בקיצור למישהו יש איזשהו אתר או סיכומים להורדה או משהו

החומר הוא שירת ביאלק/ימי הביניים/המאה ה20
"ביבר הזכוכית"
סיפורים קצרים פרנהיים,תהילה,תפוחים מן המדבר,יגון,דבר קטן וטוב

והכי חשוב-סיפור פשוט(רומן-שאלת חובה)

תודה מראש לעוזרים!!:mushy:

P-a-n-1-c 04-06-07 16:33

תקנה מיקוד

מתן18 04-06-07 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תקנה מיקוד

קניתי אבל המיקוד לא מספיק מרחיב..קניתי של אנקורי הוא נראה לי הכי טוב מבין השלשה(רכס,לחמן..)

Exhibit 04-06-07 16:36

המתכונת תקבע לך את המגן? גם אם החסרת רוב השנה? םo
ולנו בבצפר עשו חוברת מיוחדת שעולה 20שקל, 180עמודים וזה מסביר הכל על הכל! :פ

מתן18 04-06-07 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
המתכונת תקבע לך את המגן? גם אם החסרת רוב השנה? םo
ולנו בבצפר עשו חוברת מיוחדת שעולה 20שקל, 180עמודים וזה מסביר הכל על הכל! :פ

כן פחות או יותר..

Antonator1 04-06-07 16:42

מי מתכונן למבחנים בספרות?!

מתן18 04-06-07 16:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1

את צוחק איתי?! זה מתכונת...!

חברים למישהו יש סיכומים???:cry_1: :cry_1:

P-a-n-1-c 04-06-07 16:53

ציטוט:

רק ההומואים האלה שרוצים שתהיה לכם תעודת בגרות טובה
פחח איזה אפסים הם דואגים לעתיד שלהם

Mad_dog 04-06-07 16:53

נסה את זה http://www.emek.org.il/sifrut/

אני למדתי ניראה לי מהאתר הזה חח

Antonator1 04-06-07 16:54

ציטוט:

רק ההומואים האלה שרוצים שתהיה לכם תעודת בגרות טובה
פחח איזה אפסים הם דואגים לעתיד שלהם

תן לי לנחש, אתה בכתה ח'...

P-a-n-1-c 04-06-07 16:55

ציטוט:

תן לי לנחש, אתה בכתה ח'...

ז' אחי
באמא שלי איזה אפסים כאלה שאשכרה לומדים למבחנים!!! אני לא מאמין איזה טיפשות זה לבוא לבגרות כשאתה יודע את החומר!
זה הכי קלאסה להיכשל בבגרות מרגישים גברים רצח אחרי זה

Antonator1 04-06-07 16:56

ציטוט:

ז' אחי

ככה זה נראה רוב הזמן...

P-a-n-1-c 04-06-07 16:57

ציטוט:

ככה זה נראה רוב הזמן...

עזוב אחי מה אתה נמצא פה בפוסט בכלל? לא לרמה שלך.. אתה לא לומד למבחנים אתה מלך

- Idan - 04-06-07 16:59

דבר קטן וטוב

מועקה

תפוחים מן המדבר

שירת המאה ה-20

ביאליק (תסתכל בצד שם, יש את השירים).

ימי הביניים

בקיצור, תכנס לפה, יש פה כמעט הכל.

Antonator1 04-06-07 16:59

ציטוט:

איזה ילד חמוד...

מתן18 04-06-07 17:02

ציטוט:

טובב קלטנו די..ומי שלא לומד למבחנים הורס לעצמו ת'חיים נכון..אבל מנגד מי שחורש כל היום גם לו לא חסר בכלל..

מתן18 04-06-07 17:04

עידן ומד דוג תודה רבה!!!!

הצלתם אותי:sweatdrop: :sweatdrop:

Antonator1 04-06-07 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
טובב קלטנו די..ומי שלא לומד למבחנים הורס לעצמו ת'חיים נכון..אבל מנגד מי שחורש כל היום גם לו לא חסר בכלל..

מי שבתקופת בגרויות יודע למה צריך להתכונן ולמה לא. זה כמעט בלתי אפשרי להתכונן לכל דבר כשיש לך 2 - 4 מבחנים בשבוע. עד כתה י' גם אני חשבתי שביה"ס זה מה שקובע את הגורל שלי, אבל זו פשוט שטות. בגרות מעולה זה כלום, החיים רק מתחילים אחרי זה. הבגרות היום היא חתיכה קטנה מאד מכל הסיסטמה. יש אנשים עם פוטנציאל ענק שפשוט לא קרוצים מהחומר שתלמידים מצטיינים קרוצים ממנו. ויש תלמידים מצטיינים פשוט בגלל שהם חרשנים ושקדנים. אז מה?! זה לא קובע כלום. אז כשאני שומע דברים כאלה אני פשוט נזכר בעצמי לפני שנתיים-שלוש. אם אנשים מגיעים לי"ב ועדיין לא מבינים את זה - המצב קשה. זה אולי יישמע קצת נדוש, אבל מה שלומדים בביה"ס - הרוב זה באמת ג'אנק שלא ישמש אותנו ולו יום אחד אחרי הבגרויות. ובגלל זה לא להרבה אנשים אכפת כמה קיבלתם בתנ"ך בתיכון. אני הורס לעצמי את החיים? בהתחשב בציונים שלי זה לא בדיוק נכון. אני אמרתי שאני לא מתכונן למבחנים בכלל?! גן ילדים מה שהולך כאן.

Antonator1 04-06-07 17:16

אבל בכללי, אני יודע שאתה מסתלבט ושאחר כך תגיד לי שרצית להעלות לי את רמת הקורטיזול. להיכשל בבגרות עאלק... ילד, פשוט ילד.

Bullet 04-06-07 17:18

ציטוט:

מי שבתקופת בגרויות יודע למה צריך להתכונן ולמה לא. זה כמעט בלתי אפשרי להתכונן לכל דבר כשיש לך 2 - 4 מבחנים בשבוע. עד כתה י' גם אני חשבתי שביה"ס זה מה שקובע את הגורל שלי, אבל זו פשוט שטות. בגרות מעולה זה כלום, החיים רק מתחילים אחרי זה. הבגרות היום היא חתיכה קטנה מאד מכל הסיסטמה. יש אנשים עם פוטנציאל ענק שפשוט לא קרוצים מהחומר שתלמידים מצטיינים קרוצים ממנו. ויש תלמידים מצטיינים פשוט בגלל שהם חרשנים ושקדנים. אז מה?! זה לא קובע כלום. אז כשאני שומע דברים כאלה אני פשוט נזכר בעצמי לפני שנתיים-שלוש. אם אנשים מגיעים לי"ב ועדיין לא מבינים את זה - המצב קשה. זה אולי יישמע קצת נדוש, אבל מה שלומדים בביה"ס - הרוב זה באמת ג'אנק שלא ישמש אותנו ולו יום אחד אחרי הבגרויות. ובגלל זה לא להרבה אנשים אכפת כמה קיבלתם בתנ"ך בתיכון. אני הורס לעצמי את החיים? בהתחשב בציונים שלי זה לא בדיוק נכון. אני אמרתי שאני לא מתכונן למבחנים בכלל?! גן ילדים מה שהולך כאן.

תעודת הבגרות נדרשת להשכלה גבוהה. לאף אחד לא אכפת מה הפוטנציאל שלך עד שאין לך תואר ביד.

gog 04-06-07 17:18

אם אתה עושה בחינת מגן\בגרות בספרות בלי ללמוד אליה, אני חותך אצבע אם אתה מקבל יותר מ-70.
אם היית אומר מת', אנגלית, ביולוגיה, כימיה וכאלה נושאים, הייתי אומר לך סבבה, זה הבנה.

אבל ספרות, שזה אך ורק חרישה חרישה וחרישה של החומר וקריאה שוב ושוב של החומר, לזה אתה אומר שאתה לא לומד?
it's smell like bullshit.

Antonator1 04-06-07 17:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
אם אתה עושה בחינת מגן\בגרות בספרות בלי ללמוד אליה, אני חותך אצבע אם אתה מקבל יותר מ-70.
אם היית אומר מת', אנגלית, ביולוגיה, כימיה וכאלה נושאים, הייתי אומר לך סבבה, זה הבנה.

אבל ספרות, שזה אך ורק חרישה חרישה וחרישה של החומר וקריאה שוב ושוב של החומר, לזה אתה אומר שאתה לא לומד?
it's smell like bullshit.

היה לי כל השנה מורה פרטי בספרות, הייתי בשיעורים, לא התכוננתי דקה למתכונת והלך יופי.

Bullet 04-06-07 17:20

ציטוט:

היה לי כל השנה מורה פרטי בספרות, הייתי בשיעורים, לא התכוננתי דקה למתכונת והלך יופי.

לא חבל על הכסף?

Antonator1 04-06-07 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
לאף אחד לא אכפת מה הפוטנציאל שלך עד שאין לך תואר ביד.

נו, זה מה שאמרתי...

Antonator1 04-06-07 17:21

ציטוט:

לא חבל על הכסף?

מטעם הביה"ס, איך אני איתך?

Bullet 04-06-07 17:24

למה הבצפר הביא לך מורה פרטית? :mellow:

Antonator1 04-06-07 17:25

ציטוט:

למה הבצפר הביא לך מורה פרטית? :mellow:

את זה תשאל את האדמיניסטרציה, לא אותי. ואותו מורה היה גם מורה פרטי של DANNY מהפורום. NAREZNOY גם ניסה, אבל הייתה דיסקומוניקציה.

P-a-n-1-c 04-06-07 18:34

אתה מסכים שבלי תואר ביד בעיקרון אתה לא שווה הרבה בשוק כן? אלא אם כן פתיחת באסטה היא אופציה בשבילך ו\או אתה מאלה שיש להם אבא עם חברה שיכניס אותך אליה ו\או אתה מאלה שמסתמכים על אבא בונה שיפיל עליך בוחטה של כסף ו\או אתה מאלה ש1 ל1000000 עם כישרון כלשהו ותחשף - בשורה התחתונה להצליח בלי השכלה כמעט בלתי אפשרי.
בשביל להוציא תואר אתה צריך להתקבל אל התואר הזה. בשביל תואר "נחשב" ובמקצוע "נחשב" אתה צריך תעודת בגרות + פסיכומטרי גבוהים מאוד.
אני אישית לא עשוי מכסף ואני בונה על לחיות על מלגות בעתיד. וואלה בשבילי להוציא 10 אלף שקל + לכלכל את עצמי זה סרט. מלגה בהחלט תעזור לי. בגלל זה אני חושב שוואלה במקום לשבת ולגרבץ או לחלופין לראות טלויזיה פתח ספר לשעתיים ותלמד (אמרת שיש לך 3 מבחנים בממוצע בשבוע, לא יודע עד כמה זה הגיוני. אולי הבית ספר שלך חילק את המבחנים בצורה לא טובה, אצלי המינימום מרווח זה משהו כמו 4 ימים שמספיק מעל ומעבר. בשביל ספרות אתה לומד גג יומיים גג שעתיים בכל יום) - וואלה השקעה מינורית כיום תחסוך לך זמן וכסף בעתיד, והרבה ממנו.

Bullet 04-06-07 20:54

מי ישמע, 3 מבחנים בשבוע.
לפעמים אצלי היו 4 מבחנים בשבוע, ברצף... יום אחרי יום. זה לא סיבה לא ללמוד למבחן, פשוט נשארים קצת מאוחר... מקצצים בשעות שינה...

P-a-n-1-c 04-06-07 21:02

ציטוט:

מי ישמע, 3 מבחנים בשבוע.
לפעמים אצלי היו 4 מבחנים בשבוע, ברצף... יום אחרי יום. זה לא סיבה לא ללמוד למבחן, פשוט נשארים קצת מאוחר... מקצצים בשעות שינה...

מבחנים או 4 מגנים\בגרויות?
גם אצלנו יש דברים כמו 4 מבחנים יום אחרי יום, אבל 4 מגנים בשבוע זה לא קיים.

Nareznoy 04-06-07 21:57

ציטוט:

מבחנים או 4 מגנים\בגרויות?
גם אצלנו יש דברים כמו 4 מבחנים יום אחרי יום, אבל 4 מגנים בשבוע זה לא קיים.

ילד דפוק בלי חיים..

אנטון אתה צודק 100 אחוז, הבגרות זה כלום בחיים, אפילו פסיכומטרי יותר חשוב מבגרות...
פסיכומטרי 3 שעות מבחן - בגרות 12 שנות לימוד (אונ' מסתכלת יותר על פסיכו')

פניק אתה חנון, שלומד כל היום, אתה תבגוד בחבר שלך בשביל 5 נקודות בתנ"ך
סליחה טעיתי אין לך חברים כי אתה לומד כל היום...

לסיכום אני לא אומר שלא צריך ללמוד, אבל צריך לקחת הכל בפרופוציות

Antonator1 04-06-07 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
ילד דפוק בלי חיים..

אנטון אתה צודק 100 אחוז, הבגרות זה כלום בחיים, אפילו פסיכומטרי יותר חשוב מבגרות...

תגובה קצת קיצונית אבל הכיוון נכון, בגרות זה גרגיר קטן בערמה של אורז. וחברים לא קשורים כאן...

P-a-n-1-c 04-06-07 22:07

ציטוט:

ילד דפוק בלי חיים..

זה גם מה שאני אמרתי. לא אמרתי שצריך כל היום ללמוד ואתה גם לא מכיר אותי אז איך אתה יכול להגיד שזה מה שאני עושה כל היום?
פסיכומטרי באמת נחשב יותר מבגרויות והאמת שזה טיפה אידיוטי. מבחן אחד שלא מודד ובודק כלום קובע לך הרבה מאוד, די טיפשי לטעמי.
בכל אופן באמת צריך לקחת הכל בפרופורציות, אסור שלא להנות כי סה"כ זה התיכון וזאת התקופה בין הכי יפות בחיים, מצד שני צריך למצוא איזשהו איזון עם הלימודים.
יש כאלה שאומרים "וואלה אנ'לא אצא למסיבות בגלל שיש לי מבחן ביום ראשון" - זה בולשיט אחד גדול כי במקום לוותר על המסיבה יכלת לוותר על שעה של צפייה בטלויזיה וזהו.
הבנת את הכוונה שלי? מקווה מאוד שכן כי אם לא אז וואלה הדיון חסר טעם.

Antonator1 04-06-07 22:09

ציטוט:

זה גם מה שאני אמרתי. לא אמרתי שצריך כל היום ללמוד ואתה גם לא מכיר אותי אז איך אתה יכול להגיד שזה מה שאני עושה כל היום?
פסיכומטרי באמת נחשב יותר מבגרויות והאמת שזה טיפה אידיוטי. מבחן אחד שלא מודד ובודק כלום קובע לך הרבה מאוד, די טיפשי לטעמי.
בכל אופן באמת צריך לקחת הכל בפרופורציות, אסור שלא להנות כי סה"כ זה התיכון וזאת התקופה בין הכי יפות בחיים, מצד שני צריך למצוא איזשהו איזון עם הלימודים.
יש כאלה שאומרים "וואלה אנ'לא אצא למסיבות בגלל שיש לי מבחן ביום ראשון" - זה בולשיט אחד גדול כי במקום לוותר על המסיבה יכלת לוותר על שעה של צפייה בטלויזיה וזהו.
הבנת את הכוונה שלי? מקווה מאוד שכן כי אם לא אז וואלה הדיון חסר טעם.

מצד שני גם בביה"ס מלמדים כל כך הרבה שטויות שזה פשוט נראה כאילו שסתם רוצים לגזול מאנשים זמן פנוי וללמד אותם קצת זבל.

P-a-n-1-c 04-06-07 22:13

ציטוט:

מצד שני גם בביה"ס מלמדים כל כך הרבה שטויות שזה פשוט נראה כאילו שסתם רוצים לגזול מאנשים זמן פנוי וללמד אותם קצת זבל.

אתה באמת חושב שאתה יכול להפיק משהו מהלימודים בבית ספר?
פה ושם דברים בסיסיים בפיסיקה ומחשבים, לא יותר מזה..

Nareznoy 04-06-07 22:18

פניק אם היו אומרים לך יש לך שתי אפשרויות:
או שאתה מזיין את פריס הילטון ופמלה אנדסון
או שאתה מקבל מגן 100 כל המקצועות

במה היית בוחר?

Antonator1 04-06-07 22:20

פמלה אנדרסון לדעתי אחרי גיל הנעורים סתם מגעליה. וגם הילטון. יש הרבה יותר טובות מהן...

P-a-n-1-c 04-06-07 22:21

ציטוט:

פניק אם היו אומרים לך יש לך שתי אפשרויות:
או שאתה מזיין את פריס הילטון ופמלה אנדסון
או שאתה מקבל מגן 100 כל המקצועות

במה היית בוחר?

לזיין את בר רפאלי :mushy:

Nareznoy 04-06-07 22:21

ציטוט:

פמלה אנדרסון לדעתי אחרי גיל הנעורים סתם מגעליה. וגם הילטון. יש הרבה יותר טובות מהן...

חחח נכון אבל הבנתה את הכוונה..

Jones 04-06-07 22:25

אני תגיד לי לזיין את פמלה ,או לקבל 750 בפסיכו....
ת'אחלס הייתי בוחר ב 750 ,ואחר כך חוגג במכון.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ