![]() |
אכלתי חרא בגלל חבר אדיוטטטט
שמעו היום היתה בגרות בערבית
עכשיו דיברתי לפני יומיים עם חבר ושאלתי אותו מתי הבגרות כי לא ידעתי אש הטיפש הזה אמר לי יום שניייי פתאום לפני חצי שעה מתקשר אליי מישהו אחר אומר לי איפה אתההה הבגרות נגמרההה ואז הבנתי שאכלתי חראאאא. ילד חסר אחריותת מזל שזה רק יחידה אחת וגם ככה אני לא ממשיך שנה הבאה \= מסקנה: אל תסמכו על אף אחד בדברים כאלה |
אני אף פעם לא שאלתי בדקתי באתר של משרד החינוך
|
ציטוט:
ההורים שלי לא יבינו שזה לא נורא כי אני לא ממשיך הם יאכלו אותי בלי מלחחח מה אני עושה תעזרו ליי |
בורח מהבית.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד אחי מה ההבדל בין יחידה פנימית לציון פנימי? כי עכשיו זה יהיה לי ציון פנימי במקום יחידה פנימית |
לך תגיד לכולם עד כמה הוא מעפן
ועצה שלי, בחיים אל תהייה תלוי באנשים, שכל מה שתצתרך אתה תספק לעצמך. |
ציטוט:
|
ציון פנימי שקול לשכל של תימני = לא שימושי
סתם, בצחוק :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אל תעלב אבל אתה זה שאידיוט אתה היית צריך לבדוק יותר טוב ולא לסמוך על אף אחד כל האחריות היא עלייך....
|
אורי צודק, אתה לא אחראי ששאלת חבר ולא בדקת במקור אמין יותר.
|
ציטוט:
מזל שזה יחידה אחת ואני לא ממשיך עם המקצוע שנה הבאה.. וכמו שאומרים: מטעויות לומדים ומזאת בהחלט למדתי לא לסמוך יותר על אנשים בדבר הזה. |
ציטוט:
סומכים רק על משפחה :1eye: |
ציטוט:
|
לה פמיליה.. אם אין אני לי מי לי :)
אני במקומך: בוכה להורים ואומר להם שאני יעשה במועד ב' / בורח מהבית :)~ (אבל קח איתך אבקה לדרך ח) |
אם אתה לא ממשיך זה לא כזה נורא... במה תורמת הבגרות בערבית?? ><
שאלו אותי אם אני רוצה הלמשיך רוסית וצרפתית ואני מזה מתבלטת, כדאי? או סתם בזבוז זמן? |
ציטוט:
את אמא ניטרלתי נשאר את אבא שהוא בעייתי אש אתה יודע מהכורדים המשוגעים:ph34r: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תמיד השיעורים זה שעה עשירית או תשיעית.. בסוף היום=\ ונגיד אם אני לומדת חמש שעות ופתעום בלי קשר רוסית שעה תשיעית?:disgust: |
ציטוט:
+ אתה יכול לגשת בחורף.. או בקיץ הבא ולהשלים.. |
אחחח איזה בעסה !! טוב לא משנה אחי כולה יחידה אחת
|
וואה וואה אכלתי חרא רציני חברים
איזה צעקות אכלתי משו מפחיד וגם הלך לי המנוי למכון והאינטרנט \= עולם אכזר אה? |
ציטוט:
אתה רציני? תיגש שנה הבאה אחי זה לא סרט |
ציטוט:
ההורים לא בדיוק שמחו הא? טוב אחי ההורים אוכלים סרטים קשים בקשר ללימודים אצל כולם,במיוחד הרוסים.... בכל מקרה הם יירגעו,הם הרי יבינו שלא עשית את זה בכוונה או משהו....:book: |
ציטוט:
|
לפותח הטראד תכלס אני לא סובל אנשים כמוך
מה חבר שלך אשם שאתה סמכת עליו? תכלס לא הייתי אפילו מיתקשר ליבדוק מה שלומך ולמה לא באת לבגרות פשוט חוצפן כאילו הוא חייב לך משהו:| |
תכלס אין לך מה להאשים אותה אתה אשם..אין מה לעשות אחי,
אני בטוח שהוא לא עשה בכוונה. בכל מקרה יהיה בסדר אחי יעבור להורים שלך תתחנף קצת |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר לך לא ידעתי מתי זה ולא ידעתי איפה בודקים אז שאלתי חבר מה קשה להבין? ומן הסצם אני מאמין שאתה היית עושה את אותו הדבר אם היית במקומי. |
אבל לא הייתי מאשים את חבר שלי ביגלל זה סה"כ הוא לא אשם זה בעיה שלך שאתה היסתמכתה עליו
אל תחפש תירוצים |
חח לי זה קרה במתכונת במתמטיקה שאמרו לי שזה מתחיל שעה יותר מאוחר ממה שזה התחיל, וקיבלתי במתכונת הזאת 30
|
ציטוט:
יאללה עזבו ת'פוסט המדכא הזה תנו לו לשקוע:sweatdrop: |
אצלי המורה מתקשרת אליי
|
ציטוט:
|
תגיד ת'אמת ותהיה כנה להורים..
הם יעריכו את זה יותר,וגם יראו שאכפת לך! |
אני לא משקר להם.
אמא שלי נרגעה כבר, אבל אבא זה הבעיה הרצינית ומתן כן הלך האינטרנט והמכון אני מבואס תחת וגם שי מצב שנכשלתי במתמטיקה קיצור תקופה חרא אני בדיכאון טוטאלי מצעטר על היום שנולדתי נשבע לך.. |
ציטוט:
קבל מוניטין בשביל העידוד!!:blush: נ.ב (נזכרתי בזאת) אני לא יכול היום.. יביא לך מחר.. =) |
לא נורא אחי ..קורה לפעמים שיש פאשלות,עוברים הלאה.
לגבי ההורים ..זה יעבור אל תדאג! מצטער בשבילך מה שכן,אני בטוח שאתה יכול לגשת עם התלמידים של שנה מתחתיך כשיגיע המועד שלהם. אין כזה דבר שלא.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ