ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אורן אראל - בבקשה רק תגובות מקצועיות ורלוונטיות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=10815)

chivas90210 26-05-07 21:00

אורן אראל - בבקשה רק תגובות מקצועיות ורלוונטיות!

10 קבצים מצורפים)
טוב אחרי שבשנה האחרונה ראיתי את כל הפוסטים על אראל פה בפורום החלטתי שאני רוצה לקבל את דעתכם המיקצועית בילבד על הבחור המיקצוען שבתמונות(הריי כולנו פה מיקצועים לא?לפחות לפי מה שהגבו עליו).
אראל היה מר. ישראל ב IFBB בשנת 2003, הוא הגיע לבמה במישקל 65 ק"ג (למרות שבתמונות הוא ניראה הרבה יותר מיזה) על 3.5% שומן בילבד ובכך שבר שיא על הבמה בארץ וכל זאת בהיותו טבעי לחלוטין ובשימוש שיטה שפיתח בעצמו במרוצת השנים!
אני מאוד ישמח שלא יהיו תגובות שלא קשורות לתמונות, ואני מבטיח שבעתיד יהיה פוסט מרחיב יותר לגבי שיטותיו של אראל ושאר העיניינים שעוררו פה מיספר תהיות, רק חשוב לי לומר שגם על מחיר מרסדס S550 חדשה בארץ יהיו קולות שיטענו כי המחיר לא מוצדק וכדומה!(והמבין יבין).

התמונות הבאות צולמו 5 ימים לאחר התחרות, ועדיין אפשר להבחין ברמת החיטוב והייבוש הגבוהה. לכן אשמח לקבל תגובות על רמתו המקצועית בילבד(ובלי דברי חוכמה כמו "אני עם המסה שלי מסתיר אותו..." ועוד הגיגים כאלה. הרי אף אחד מההוגים האלה לא באמת העלה את "המסה" שלו לבמה וזכה במשהו, אז תהיו הגיוניים:jockey: ). (משה המרגל - נא לא להגיב.... LOL).

///Efi/// 26-05-07 21:05

יד יפה רק חבל שאין תמונה של הפרונט

gil-Nissim 26-05-07 21:06

יצא לי ליראות את הפסוט שפתחו עליו,ניראה לי זה משה מהרגל..
בכל מקרה הוא רשם שעלה 13 קילו בחודש,אין שום שיטה בעולם שאפשר לעלות ככה בלי חומרים,ועוד לעלות נקי.

SaBaGMaN 26-05-07 21:06

אני לא חושב שיש כאן מקום לתגובות מהסוג הזה
ניתן ליראות שהבחור הגיע לרמה מאוד גבוהה בחיטוב וניראה מצויין!
ואם הוא טיבעי לגמריי אז עוד יותר ריספקט,אשמח לישמוע בהזדמנות על השיטות שהוא פיתח

chivas90210 26-05-07 21:07

2 קבצים מצורפים)
ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
יצא לי ליראות את הפסוט שפתחו עליו,ניראה לי זה משה מהרגל..
בכל מקרה הוא רשם שעלה 13 קילו בחודש,אין שום שיטה בעולם שאפשר לעלות ככה בלי חומרים,ועוד לעלות נקי.

בקשר לזה אני אפתח פוסט בעתידץ נא להיתמקד בפוסט - תודה !!!

EFI - קבל !

chivas90210 26-05-07 21:09

2 קבצים מצורפים)
וזאת....

PcGunMan 26-05-07 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
יד יפה רק חבל שאין תמונה של הפרונט

אני חושב שאסור לפרסם פה מתחרים פשוט תכתוב בגוגל את השם שלו ולינק הראשון יש שמה הרבה תמונות שלו

Vin diesel 26-05-07 21:11

יש לו חיטוב אצבני.וגם מאסה.אבל אין מצב בחיים להגיע לאחוז שומן כזה בדרך טבעית בלי חומר.אז הוא חרטטן...אבל מבחינת מאסה בידיים ובככלי יש כבוד..

MagneZium 26-05-07 21:18

שמע אחי מה אפשר להגיד עם זה הייתי אני מעלה כאלו תמונות לזירת הגולשים ואומר שזה אני היו טופסים ממני אליל פה בפורום אבל מכייון שזה בן אדם מקצועי!!! מתחרה!!!
הוא קטן לעומט השאר ואני לא מדבר על רוני וגאי
אלה על החברה פה מהארץ ליאור גולדשטיין,אלון צוקרמן,מאור זרזד וכו...
יש לו חיטוב שכול אחר יכול לחלום אין מה להגיד אבל בתמונה הכוללת הוא לא משהו רציני

chivas90210 26-05-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
שמע אחי מה אפשר להגיד עם זה הייתי אני מעלה כאלו תמונות לזירת הגולשים ואומר שזה אני היו טופסים ממני אליל פה בפורום אבל מכייון שזה בן אדם מקצועי!!! מתחרה!!!
הוא קטן לעומט השאר ואני לא מדבר על רוני וגאי
אלה על החברה פה מהארץ ליאור גולדשטיין,אלון צוקרמן,מאור זרזד וכו...
יש לו חיטוב שכול אחר יכול לחלום אין מה להגיד אבל בתמונה הכוללת הוא לא משהו רציני

אתה יודע שב BB יש קטגוריות ?!
מאור וכל השאר כבודם מונך במקומו כמובן אבל הם קטגוריות שונות לחלוטין - לכן אין מקום להשוואה!
תודה לכל שאר המגיבים.

Antonator1 26-05-07 21:36

טבעי כמו השדיים של טיפאני ת'יסן.

chivas90210 26-05-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
טבעי כמו השדיים של טיפאני ת'יסן.

יפה ...זה מילה שלי כמי שמכיר אותו אישית כנגד מילה שלך...אבל שוב לא בשביל זה נפתח הפוסט! :nonono:

BIGROY 26-05-07 21:40

תשמע , הוא נראה מצויין .

DropDead 26-05-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chivas90210
יפה ...זה מילה שלי כמי שמכיר אותו אישית כנגד מילה שלך...אבל שוב לא בשביל זה נפתח הפוסט! :nonono:

איך באופן אישי ? זאתמרת הוא אמר לך שהוא טבעי והאמנת לו או משהו כזה ?
למרות שלמסה שלו אפשר להגיע באופן טבעי אבל החיטוב שלו זה משהו אחר ..

Antonator1 26-05-07 21:44

אנשים בכל העולם עושים שמיניות באוויר כדי להגיע לרמה תחרותית, משתמשים בדברים שאין לרובנו מושג מה הם, ובארץ הנידחת במזרח התיכון קם סוף סוף הגאון שפיתח שיטת קסם!

bebig 26-05-07 21:45

חיטוב טוב!!!

Micheal 26-05-07 21:45

פעם הוא היה מתאמן במכון

גם אני יודע על מישהו שעובד עם השיטה שלו באיזה מכון אחר ומגיע לתוצאות יפות

oRis 26-05-07 21:45

לא יודע איך הוא עשה חיטוב כזה ..

chivas90210 26-05-07 21:48

ציטוט:

אנשים בכל העולם עושים שמיניות באוויר כדי להגיע לרמה תחרותית, משתמשים בדברים שאין לרובנו מושג מה הם, ובארץ הנידחת במזרח התיכון קם סוף סוף הגאון שפיתח שיטת קסם!

בתור איש העולם הגדול ... אתה בטח יודע שיש אנשים עם גנטיקה מטורפת שבעזרת ידע יכולים להשיג תוצאות שלא יביישו אף מתחרה לא טבעי!

אגב פעם הבאה שאתה בפלורידה אני מזמין אותך אלי, ואני יוכיך לך שידע וגנטיקה הם חזקים בהרבה ממה שהיכרת עד היום(או לפחות חשבת ככה)...

Antonator1 26-05-07 21:50

מה זה "איש העולם הגדול" לעזאזל? האמת שאני מאירופה.

Vin diesel 26-05-07 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Micheal
פעם הוא היה מתאמן במכון
גם אני יודע על מישהו שעובד עם השיטה שלו באיזה מכון אחר ומגיע לתוצאות יפות

על מה שרשמת יסימו זין ביגלל שתי סיבות.
1.כל מי שמבין בתחום רואה על הגוף שקיבל חומר.והחיטוב הוא לא טבעי.
2.יש לך 6 אודעות בפורום אז תחפש תחברים שלך.(אתה יכול להיות מרגל)

chivas90210 26-05-07 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
על מה שרשמת יסימו זין ביגלל שתי סיבות.
1.כל מי שמבין בתחום רואה על הגוף שקיבל חומר.והחיטוב הוא לא טבעי.
2.C.(אתה יכול להיות מרגל)

VIN ....... ממך ציפיתי לתשובה קצת יותר בוגרת....
"כל מי שמבין בתחום רואה על הגוף שקיבל חומר.והחיטוב הוא לא טבעי."

ומה אתה ילד?
יש לך 6 אודעות בפורום אז תחפש תחברים שלך.

---- גם לך פעם היו 6 הודעות וזה לא עשה אותך לטיפש...

Night_Wolf 26-05-07 21:57

יש לו חיטוב מטורף!
ויש עליו מסה נחמדה אבל בישביל להצליח במר ישראל ולהשיג את התואר אלוף האלופים בifbb
ולעמוד מול בחורים "החבר'ה הגדולים" הוא יצטרף לעלות כמו מטורף במסה והרבה למרות שהוא מאוד אסתתי

TheGift 26-05-07 21:58

אני, בניגוד לרובכם, חושב שיש סיכוי שהוא טבעי. אמנם זה נראה כי כמעט בלתי אפשרי להגיע למצב כזה בלי סייקל אבל לא חסרים אנשים שבורכו בגנטיקה מפותחת. חוצמזה, המסה שלו לא כזו גדולה שאפשר לאמר בוודאות שהבנאדם לוקח סטרואידים. בקשר לשיטת האימונים שהוא כביכול פיתח כדי להגיע למצב כזה - בולשיט.

Antonator1 26-05-07 22:03

הבנתי את הקטע. הוא בטח "טבעי" כמו המתחרים "הטבעיים" בתחרויות "לטבעיים".

MagneZium 26-05-07 22:04

ציטוט:

אתה יודע שב BB יש קטגוריות ?!
מאור וכל השאר כבודם מונך במקומו כמובן אבל הם קטגוריות שונות לחלוטין - לכן אין מקום להשוואה!
תודה לכל שאר המגיבים.

ואתה לא חושב שיש הבדל בין בן אדם שמגיעה לאותו אחוז שומן על אותו גובה+\-
רק שעל אותו בן אדם בניגוד לאראל יש עוד 20 קילו שריר

Night_Wolf 26-05-07 22:13

ציטוט:

הבנתי את הקטע. הוא בטח "טבעי" כמו המתחרים "הטבעיים" בתחרויות "לטבעיים".

עוד תגובה שלך שאהבתי יפה יפה אחי :clap:

Yoggie 26-05-07 22:13

זאת דעתי:
1. הוא הגיע לתוצאות נאות מאוד. הוא אסטתי מאוד, יש לו פרופורציות פלג גוף עליון טובות.
2. הוא לא טבעי. המאסה אכן לא גדולה במיוחד ועל זה עוד ניתן להתווכח אבל לחיטוב כזה לא מגיעים טבעית.
3. אני לא חושב שהחיטוב שלו לפי התמונות יותר טובות מאיך שמאור היה נראה בתחרות מר צפון והוא לא היה על 3.5.

Vin diesel 26-05-07 22:21

ציטוט:

VIN ....... ממך ציפיתי לתשובה קצת יותר בוגרת....
"כל מי שמבין בתחום רואה על הגוף שקיבל חומר.והחיטוב הוא לא טבעי."
ומה אתה ילד?
יש לך 6 אודעות בפורום אז תחפש תחברים שלך.
---- גם לך פעם היו 6 הודעות וזה לא עשה אותך לטיפש...

לא קשור אחי...כל מי שמבין קצת ב-BB רואה שזה לא חיטוב טיבעי.פה זה ניגמר.לא משנה מה אתה או הוא או מרגל אחר בה ואומר פה בפורום.(רק 6 אודעות) ופיטעום הוא כותב פה תגובה...אדיף שלא היה רושם.שקוף מידי.
*ואת התגובה שלי רשמתי בדף הראשון,לגבי הבחור.

Daniel-Barak 26-05-07 22:21

הבחור באמת עבר חיטוב מטורף, ועל כן, עם המאסה הלא גדולה שיש לו, הוא נראה מעולה. לא לשכוח שעל משקל כמו שלו, הוא לא יכול להיות גבוה. אני מעריך שהוא בסביביות ה-170 ס"מ גובה. מישהו באמת יודע מה הגובה המדוייק שלו?
אני לא אכנס לקטע של טבעי או לא, למרות שגם מבחינתי הוא לא טבעי. זו לא הנקודה, וצריך לזכור שבענף פיתוח הגוף שימוש בחומרים היא לא מילת גנאי. תקראו את החתימה של המנהל ארבל, ותבינו למה (מקווה שהוא לא החליף).

בשורה התחתונה - כל הכבוד. מעניין עם יהיה עוד מישהו בארץ שיעלה לבמה על אחוז כמו שהוא עלה בשיא, או פחות.

Daniel-Barak 26-05-07 22:22

דאבל פוסט בטעות.

eumail20000 26-05-07 22:31

חבלה"ז.

shahaflol 26-05-07 22:46

מסה יפה מאוד למשקל תחרות שלו, חיטוב מצוין. מבחינת מסה יש הרבה מאוד מתחרים בארץ שעברו אותו.
אתה מאמין שהחיטוב שלו טבעי, אחרים לא. תקבל את זה, בייחוד שהוא מצהיר שהוא על 3.5% שומן בלי שום דבר. אני לא מאמין שהוא טבעי.
זו לא המילה שלך נגד המילה של אנטון, זו המילה שלך נגד התמונות והנתונים שהוא אומר שיש לו שמראים אחרת מהמילה שלך.

ד"א, דיזל אמר לאותו אחד שיש לו רק 6 הודעות לא לדבר לא כי הוא טיפש, אלא כי זה נשמע חשוד שהוא לא פעיל, דווקא בנושא הזה הוא בחר להגיב ולהחמיא על השיטה שלו, אין לו מספיק אמינות פה כדי שיוכלו לדעת שהוא לא סתם מפרסם אותו, או שהוא לא בעל כל אינטרס אחר בלהחמיא לו.

TheGift 26-05-07 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
הבחור באמת עבר חיטוב מטורף, ועל כן, עם המאסה הלא גדולה שיש לו, הוא נראה מעולה. לא לשכוח שעל משקל כמו שלו, הוא לא יכול להיות גבוה. אני מעריך שהוא בסביביות ה-170 ס"מ גובה. מישהו באמת יודע מה הגובה המדוייק שלו?
אני לא אכנס לקטע של טבעי או לא, למרות שגם מבחינתי הוא לא טבעי. זו לא הנקודה, וצריך לזכור שבענף פיתוח הגוף שימוש בחומרים היא לא מילת גנאי. תקראו את החתימה של המנהל ארבל, ותבינו למה (מקווה שהוא לא החליף).

בשורה התחתונה - כל הכבוד. מעניין עם יהיה עוד מישהו בארץ שיעלה לבמה על אחוז כמו שהוא עלה בשיא, או פחות.

מסכים עם כול מילה.
זה דבר ברור מאליו, שכדי להגיע לרמה גבוהה באמת צריך להשתמש בחומרים. אבל, מכיוון שמדובר בבנאדם שלא מחזיק במסה כזו גדולה, לפי דעתי אי-אפשר לקבוע חד-משמעית שהוא לוקח חומרים. בטח לא לפי תמונה.
אומנם זה נדיר ונשמע כמעט בלתי-הגיוני, אך לא חסרות דוגמאות מן העולם של אנשים שהגיעו לרמה כזאת ואף ליותר ממה שהוא הגיע, ללא חומרים. זה שבישראל נדיר לראות אחד כזה שטוען שהוא טבעי, זה כבר משהו אחר.

erezg 26-05-07 22:57

מי אמר בכלל שהוא על 3.5 % ?

Shauder 26-05-07 22:59

מה הגובה שלו?

Deja Vu 26-05-07 23:07

למה יש לי הרגשה שהשיטה שלו היא סייקלים חח מה הוא חש מעצמו משהו מיוחד עאלק פיתחתי שיטה שיילך לעבוד על מישהו אחר אם החרטוטים שלו

gil-Nissim 26-05-07 23:10

ציטוט:

בתור איש העולם הגדול ... אתה בטח יודע שיש אנשים עם גנטיקה מטורפת שבעזרת ידע יכולים להשיג תוצאות שלא יביישו אף מתחרה לא טבעי!

אגב פעם הבאה שאתה בפלורידה אני מזמין אותך אלי, ואני יוכיך לך שידע וגנטיקה הם חזקים בהרבה ממה שהיכרת עד היום(או לפחות חשבת ככה)...

אחי אתה אחד החרטטנים שיש פה,חשבתי אתה אחד משלנו אבל לא משנה..
ומה קרה ? הוא רשם שלא אכפת לו מה אנחנו חושבים עליו,אז למה הוא שלח אותך לפרסם פה תמונות שלו ?

gil-Nissim 26-05-07 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
למה יש לי הרגשה שהשיטה שלו היא סייקלים חח מה הוא חש מעצמו משהו מיוחד עאלק פיתחתי שיטה שיילך לעבוד על מישהו אחר אם החרטוטים שלו

עזוב אחי,הוא שלח את חבר שלו כדי שישמור על כבודו.
שאני רואה אנשים כמוהו אני מעדיף להקשיב למישהו חסר ידע כמו ,וויקטור בלאט 15 חזרות מקדלונדס אחרי אימון,מאשר לאכול את השטויות של אורן הזה.

chivas90210 26-05-07 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
מסכים עם כול מילה.
זה דבר ברור מאליו, שכדי להגיע לרמה גבוהה באמת צריך להשתמש בחומרים. אבל, מכיוון שמדובר בבנאדם שלא מחזיק במסה כזו גדולה, לפי דעתי אי-אפשר לקבוע חד-משמעית שהוא לוקח חומרים. בטח לא לפי תמונה.
אומנם זה נדיר ונשמע כמעט בלתי-הגיוני, אך לא חסרות דוגמאות מן העולם של אנשים שהגיעו לרמה כזאת ואף ליותר ממה שהוא הגיע, ללא חומרים. זה שבישראל נדיר לראות אחד כזה שטוען שהוא טבעי, זה כבר משהו אחר.

יפה אמרת---
אגב זאת אחת הבעיות שלי עם להיות ישראלי שגר בחוץ לארץ - אני כל הזמן ניתקל פה באנשים שיש להם הרבה דעות קדומות והסתייגות מישראלים בדיוק מאותן סיבות כמו שהגיבו פה אחדים - זה שאתה לא מכיר בישראל אנשים שהגיעו להישגים טבעיים זה לא אומר שהם לא קיימים.
מצחיק שאני פוגש אנשים שניראים כאילו חזרו מתחרות BB ע"פ אחוזי השומן והמסה שלהם, אבל בשיחה קצת יותר מעמיקה אתה מבין שאין להם ביכלל מושג בתזונה או בתוספים פשוטים.... והם פשוט מפמפמים ברזל

ולכל השאר... אתם בטח ניתקלים לא פעם בפוסטים של MOSHE\BULLET\GAL T שבאים ודיי משנים לכם את תפיסת החיים לגביי תזונה בעיקר.. וכל זאת רק ביגלל שהם קראו מחקרים חדשים, אז כן יש בעולם הגדול " עוד הרבה דברים שאתם לא מכירים\יצא לכם להיתקל, וזה לא אומר שהם לא קיימים. אכן רוב הדיאטות הנחשבות הם על בסיס גירעון קלורי בסופו של דבר אבל השוני בניהם הוא באופן "הטוויק" שנותנים לדיאטה, אז לא יודע או לא שמעתי על - הוא לא - לא קיים!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ