![]() |
חזה עליווןןן...מצורפת תמונה!
שמעו אני כבר מיוש.אני לא בחדר כושר והחזה העליון שלי על הפנים.איך אני יכול לאמן אותו בבית?
|
למה אתה לא בחדר כושר?
|
תעלה תמונה יותר קטנה פעם הבאה, ושתיהיה קצת יותר מטושטשת.
|
מה זה החרא הזה?
|
ציטוט:
ואין תמונה ..=/:thumbdown: |
הייתה תמונה..
|
מה אתה יכול לעשות כדי לאמן חזה עליון?? להירשם למכון :p חהההההה צחוקים איתי
|
אנשים טיפשים..הפכתם את הנושא הזה לצחוק..
|
ציטוט:
|
מה זה קשור? שאלתי שאלה ובמקום לענות בצורה נורמלית הפכתם את הנושא לצחוק..
|
ציטוט:
מה כבר תוכאל לעשות בבית?שכיבות שמיכה כמוני?זה לא עוזר.... |
ציטוט:
רטטה! :laugh: |
ציטוט:
בקשר לפותח הפוסט או שתקנה ציוד או שתעבור למכון אולי שכיבות שמיכה עם שיפוע יעזרו לך לחזה עליון וגם זה עד גבול מסויים מאוד |
ציטוט:
ויוסי:יש לי מוט ומשקולות.. |
אה זה התמונה?סליחה...טעות שלי..כנראה באמת האיכות אייתה חרא,אתה חתיך..ביגלל זה אתה בוכה פה..ואורדת את התמונה.
|
תתחיל להתאמן בחדר כושר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב אחי.אבל למה אתה סתם שופט? אתה יכול להגיד לי מה לא בסדר בחזה שלי? אני א מושלם אני יודע שיש לי את הרווח המעצבן הזה וגם את הפיטמות האלה.לגבי הרווח אני לא יודע מה לעשות אבל הפיטמות יעברו..בכל אופן לא הייתה צריך להגיב בתגובה כזו..
|
ציטוט:
רטטה זה פוקימון שהוא עכבר חחח.. |
תקח קרש עבה עבה עבה ותרפד אותו ותשים אותו בין 2 דברים גבוהים ככה תוכל לעשות דחיקה אחי
ועם תשים אותו על משהו גבוה והקצה השני על הרצפה יהיה לך שיפוע בשביל חזה עליון אחי אני בדיוק כמוך רק בלי הפתמות עוד הרבה זמן יעבור לנו בעזרת השם אבל רק בעזרתו =] |
:huh:
|
שים תמונה שנראה על מה מדובר..
גם לך יש ת'מחלה הנפוצה פיטמונת דאון? |
????
VENOM אתה אולי מתכוון לג'ינו ?? :whistle:
|
ציטוט:
לאיגור: יש לך ספה? ללחיצת חזה אני מתכוון. אם כן ויש לה את האופציה של עבודה בשיפוע חיובי זה עוזר משהו כזה http://exrx.net/AnimatedEx/PectoralC...clinePress.gif דאמבלים גם טוב.. אם לא, אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה כאשר הרגליים גבוהות מהגוף, http://exrx.net/AnimatedEx/PectoralSternal/WtPushup.gif(רק שהרגליים למעלה) אתה יכול לשים משקל על הגב או שמישהו ילחץ עליו... אתה יכול לקנות את המתקנים הקטנים האלה(כמו חמורים של שולחן רק במיני =]) שמגביהים את הידיים טיפה מעל הקרקע ואתה יכול לרדת נמוך יותר.. ואז לעבוד על החזה יותר חזק.. עוד משהו אחי? |
IGOR בשביל לאמן חזה עליון בבית אתה יכול לעשות שכיבות סמיכה ואת הרגליים לשים במקום גבוה זה יקבל את אותו אפקט כמו לחיצה בשיפוע ככל שתשים יותר גבוה ככה החזה עליון יעבוד יותר רק שלא תגיע למצב של עמידת ידיים חח כי אז זה כבר לחיצת כתף :clap:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא.. פטמונת דאון זה למי שיש פיטמה יותר גדולה ממטבע של חצי שקל.. :10: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ