![]() |
בגרות במתמטיקה
למי יש ביום שלישי הקרוב בגרות במתמטיקה??..איזה חרא גם יש לי מגן על הפנים וגם לא התחלתי ללמוד עדיין..טוב נו נעבור גם את זה:bot:
|
היה לי מתכונת א' 50..
מתכונת ב' לא היה משהו, מקווה ל70-80... סופי שנתי היה לי בערך 80-85... בקיצור מגן 80 ואני מרוצה... הבגרות יותר קלה לדעתי מהמתכונות, ככה זה אצלי לפחות. |
לי יש.. 5 יח'.. דווקה מגן סבבה.. מגן קיבלתי 84 אבל הגישו אותי על 95... =)
לא יכול לראות יותר הסתברות אלגברה גיאומטריה יצא כבר מכל החורים!!! אבל מי לומד לבגרות בכלל? לומדים למגן ולבגרות רק חזרה.. |
לי יש :) בהצלחה לכולם
יש לי מגן 90 או 95 קיבלתי במתכונת 89 |
ד"א.. מה אתם בוחרים??
אני בוחר אלגברה (כי אין לי שמץ בסדרות) גיאומטריה והסתברות...(בלי הסתברות בחיי היום יום) |
איזה כיף זה 3 יח'
שתי המתכונות 100 |
בהצלחה גבר, ואל תאיים על המורה עם ברטה :]
|
004 והולכים לישון! אין יותר מתמטיקה אחרי זה! זהו! הבייתה!
|
אני.....עושה 006, עונש לא מהעולם הזה
|
ציטוט:
חח ואני עושה את שאלון 005.. |
ציטוט:
אצלנו שנה הבאה עושים 004 ומסיימים עם 003..השנה 005 |
שנה שעברה עשיתי 03 ו 05
עזוב אני בבצפר שהמנהלת היא חרא של בן אדם, אני ביב' באינטרני!, והשנה סך הכל בגרויות 3 שאלונים בביולוגיה הבעה שאלון מתמטיקה 2 שאלונים אנגלית (5 יחידות מן הסתם) אזרחות ספרות תנך |
ציטוט:
|
ביולוגיה עשיתי הכל השנה, 3 שאלונים, ביוטופ מעבדה עיוני.
ביוטופ זה 1 אני חושב. |
גם לי יש =)
מגן 77 בטח תיתן 80 =) |
גם לי יש אני אפסס במתמטיקה חח
|
007 מוגש על 100
:flowers: |
איזה מזל שעשיתי מת' שנה שעברה... לא הייתי שורד עוד שנה
|
ציטוט:
חרשן/רוסי למה כל הרוסים טובים במתמטיקה?! |
לי אין אני סיימתי 5 יחידות D:
|
עשיתי את כול הבגרויות בהצלחה אנגילת 98 5 יחידות סופי..
בגלל מתמטיקה אני כנראה יוצא בלי תעודת בגרות אלא אם כן תהיה לי איזה קומבינה עצבנית עם המורה בקשר למגן... 02 03 אני צריך לעשות ואני לא יודע ספרה!! :( על הזין סעמק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי יש מגן כימיה יום ראשון....ואוע...חחח וחוץ מזה אנשים מי לומד למתמטיקה??
|
ציטוט:
איפה אתה לומד? ,אתה אחרי תיכון נכון? |
אני עושה 007, מוגש על 65 אחרי ששנה שעברה סיימתי 005 עם 100 ו-006 עם 97... גועל נפש
|
3יח', מגן 100 :]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך אפשר להגיע למצב שאתה מוגש על 100? - אני מוגש באזור ה80-90.
|
ציטוט:
על כמה מגישים אותך..? אני שנה שעברה עשיתי 05 ו 06, השנה 07. ב05 הגישו אותי על 90 קיבלתי 96 - 93 סופי. ב06 הגישו אותי על 88 קיבלתי 57 או 58 - 67 סופי- בגלל שהיה לנו הפרשים גבוהים לכל הכיתה מהציוני הגשה לציונים שקיבלנו בבגרות לא עשו לנו 50 50 הבגרות והציון הגשה.. עשו 70 30 לטובת הבגרות. זה היה ממש מעצבן - הוא לא לימד אותנו פירמידות בכלל, ובמועד ב' של הבגרות היתה שאלה שכולם אמרו שהיא היתה ממש פשוטה בפירמידות, אבל אנחנו לא ידענו את זה פשוט. ואני הייתי אמור לסיים מתמטיקה השנה(י"א) אבל כמו מניאק אני צריך עד החורף שנה הבאה ללמוד(אמנם רק שעתיים בשבוע) כדי להשלים את כל החומר של 06(זה כל הכיתה, כי כולם כמעט קיבלו ציונים נמוכים) למועד חורף.. ואני מקווה לציון הגשה של 90 ב07.. |
ציטוט:
|
006 באמת השאלון הכי קשה מבין השלושה [5,6,7], אבל גם הוא לא כזה סרט אם משקיעים.
איגור חבל שדווקא ב007 נפלת, לא השקעת או מה? |
ציטוט:
שיהיה בהצלחה לכולם.. |
ציטוט:
ל006 בכלל לא למדתי והוצאתי 99. חח סיימתי את 007 שנה שעברה בנס :ninja: |
בהצלחה לכולם :)
|
ציטוט:
דיי לזיין בשכל אני שונא את זה רצח, תגיד שבכלל לא היית בשיעורים וזה בא מחינוך מהבית אה?? יא חרטטן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ