![]() |
כמה גרם חלבון אתם צורכים ביום ממוצע?
מעניין לדעת , כמובן עם נתונים קצת מי שאין לו תמונות בחתימה...
וגם כמה עליתם בהיקפים או משקל בזמן האחרון ומי שלא על תפריט שיתן טווח. אני צורך בסביבת 100-150 לפעמים קצת פחות או קצת יותר שזה בסביבת 2 גר לכל קילו קצת פחות. או 1.2 ככה גרם ביום רע אני שואל את זה כי הרבה אנשים אומרים משהו כזה , זה נכון שמספר מומחים טוענים שמתבזבז חלבון כאשר אוכלים מעבר ל X גרם לכל קילו , אבל עדיף לבזבז קצת מאשר לגדול פחות כי מחקרים מראים שצריכה גבוהה של חלבון לכל גר מעלה את כמות החלבון הזמינה בכל אופן גם שקצת מתבזבז וכמו כן סייקלינג של צריכת חלבון כמו בפחמימות עוזר לשפר את הרגישות לזה. זה מה שחלק אומרים , אז מעניין מה הולך בשטח. |
בסביבות ה150 (2.2 לכל ק"ג )
|
2.2 זה יותר מדי
|
פי 2 ממשקל גופי: 160 גר' בערך.
|
120-150 גר' לא צריך יותר אפילו אם אתה במסה.
|
160..הכי מומלץ לא?
|
למחוק
|
אבל הכי מוזר שכולם צורכים 150 , בין אם הם שוקלים 90 קילו או 50 על 20% שומן , יש הבדל לא?
תשפכו יותר פרטים ... |
כ-150, עם הלחם זה 175
|
200 גרם
|
120-140 היו ימים שלא עברתי את ה70 :helpsmilie:
|
ציטוט:
אני אוכל 2.5 גרם פר קילו מסה רזה יוצא 180 גרם חלבון לערך מלא ולא מלא |
במאסה באיזור ה180-200 חלבון נקי לא כולל מה שנכנס מהפחמימות,
בחיטוב 210 + נקי (אין פחמימות!) |
ציטוט:
אם כן איך הולך? |
לפי החישוב שהרגע עשיתי...
יצא יל 99 גרם חלבון >< |
ציטוט:
שנה שעברה שעשיתי הלך ממש טוב, והשנה יש לי יותר ניסיון מן הסתם ואני משנה קצת קצת את שיטת האימונים, אני מניח שיקח לי איזה 9-10 שבועות נטו להגיע לאחוז חד ספרתי (נטו כי באמצע אני טס ל5 ימים) אבל אני מאמין שככה אני אשמור על יותר שריר. אני אפתח לוג בעוד שבוע ואעדכן כל שבוע. |
אוקי ביום אני צורכת באופן כמעט מדויק:
1000 קלוריות 13 גרם שומן 106 גרם חלבון 94 גרם פחמימות נראה יל שהיחס בין החלבון לפחמימות לא ממש טוב, אני צריכה להוריד בפחמימות ולהעלות בחלבון.? |
ציטוט:
1000 קלוריות זה כלום! את חייבת לארגן מחדש תפריט,נראה לי היית מקבלת יותר אם היטלר היה התזונאי שלך |
טוב באו לא נהרוס לי את הנושא :(
:( |
הומי,תגיד ud2 באמת אכזרית כמו שהיא נשמעת?
|
2.5 גרם חלבון (מלא+חסר)לקילו (מסת גוף כוללת לא רזה).
|
250 +/-
|
שוקל בערך 72-73 קילו גובה 184
צורך 170 חלבון בערך (כרגע בחיטוב עשיר בחלבון ודל בפחמימות) |
ממש לא אני תוך כדי הud2 מתכנן לסיים עוד 5 בגרויות (אזרחות ספרות תנך ביולוגיה מתמטיקה)
ולעבוד 40-44 שעות בשבוע ועדיין לעשות את התוכניות , בשבועיים הראשונים הכי קשה לי, אני עובד בתור טבח בפיצריה, אז צריך להתאפק ממש ממש חזק ולא לאכול, מה שבמאסה הייתי עושה כמעט חופשי.. אני לוקח איתי לעבודה 500 גרם גבינה 0.5 % :) אני אפתח לוג ודבר איתי שם חופשי חבל להרוס לליאו את הפוסט. |
280-300 חלבון + אמינו פעם ביום....
|
120-160 לפעמים יוצא לי רק 100 או פחות זה קשה להגיע לכמויות כאלה
אנשים פה נראה לי עשירים שכל יום מגיעים לכמויות של 200 ג' חלבון ביום |
180-220, 87 ק"ג. לאחרונה הכמות הממוצעת בערך 120-150..לצערי.
|
אין לי מושג כמה...
להערכתי 120+- |
160 גרם חלבון.
שוקל 64 קילו בעיצומו של חיטוב כרגע =] 2.5 פר קילו. |
230 ,לפעמים יותר..
|
שוקל 68.5, צורך בסביבות 160..
|
ציטוט:
חשבתי אתה מאסיבי בטירוף. |
270 גרם כולל
230 רק ממלא בנתיים. |
ציטוט:
אין לי מושג איזה אחוז ואני לא מאסיבי בטירוף.. מאסיבי בטירוף זה מישהו כמו מקס או קרייסלר. אבל יאלללה מסיים חיטוב עובר לקצת ניטרליי, מאסה רגועה איזה חודש ואז מפציץ שוב!!! :CARRY86W: |
ציטוט:
אתה בסייקל או משהו? |
ציטוט:
פרט לטונה סויה ודברים מזיקים ( אבל זולים) יש אלטרנטיבות טובות לדוגמה איזוטון שמיוצר מחלב ישראלי פה בארץ עולה 200 שקל ל2 קילו ו 81% חלבון ז"א בסביבת 8 גרם לשקל. (זה לא פרו קומפלקס , אבל האיכות יחסית למחיר גבוהה , כי זה מיוצר בארץ וזה עדיין יותר איכותי מחלבון ביצה אפילו ככה שזה מתאים ליום יום וקל לאכול את זה) בן אדם שאוכל 160 גרם רק מזה (לחברה גדולים) זה עולה 20 שקל (ביום) קוטג' אתה משלם בסביבת 5 שקל ל 30 גרם ז"א 6 גרם בשקל וחלבון מיי גבינה יותר איכותי מקוטג' (שזה קזאין) שאתה משלם על האריזה ( המזהמת) בין היתר. ועוד 20 שקל על פחמימות וירקות\שומנים ביום , שאתה ם מקבל מזה עוד איזה 50 גרם חלבון. אפשר להסתדר אם אתה לא במצוקה כלכלית. רק חבל שאין את TRUE PROTEIN בארץ מסדרים לך חלבון באיכות יותר גבוהה מפרו קומפלקס של ON בערבוב לפי התאמה אישית כד של 50 פאונד (!!!!! 22.7 קילו!! ) ב1600 שקל. ועוד אפשר לקבל הנחה של 5% אם מזמינים דרך הקודי הנחה שמה בפורום (יש להם איזה מצבע) *גיל אני לא מפרסם מתחרים אל תערוך את זה* |
120
|
אני כרגע שוקל 66 קילו ומנסה לאכול 130-140 גרם חלבון ביום.
אני חושב שמשקל הגוף כפול 1.8-2.2 מספיק לכל מתאמן טבעי. |
80-140 ככה תלוי ביום חחח (בד"כ 100 ככה)
|
סביבות 350 גרם חלבון מלא ...
שוקל 60 קג :emb2: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ