![]() |
הדברים הכי מטומטים שהמאמן שלכם אמר לכם
טוב סביר להניח שלרבונו יש מאמן אדיוט במכון שמשחק אותה מבין וכל היום מזיין תשכל אז שכל אחד ישפוך פה תדברים הכי מטומטים וחסרי הגיון שהמאמן שלכם אמר לכם אני יתחיל "אם אתה רוצה לגדול אתה חייב לאכול כמקור חלבון עוף או בשר כארוחת בוקר"."האבקת חלבון של אופטימום זה חרא חלבון שמפוצץ בסוכרים תקנה רק אולטימייט נוטרישן" חח קשה לי להאמין שיש לו מתחרים יאללה תורכם
|
fbw זה למתחילים.
|
שדדליפט יתר לי עובי בידיים..
|
שמעתי מאמנת אחת בחד"כ הישן שלי אומרת "תקשיב, הכי טוב זה לקחת משקוליות קטנות ולתת אגופרים באוויר! זה מעצב ומחטב את הידיים ממש טוב!"
|
לא משהו שקשור באימונים או בגוף ישירות - התלוננתי פעם למאמן שאנשים מדברים יותר מדי בחדר כושר, והוא אמר לי: הרי בגלל זה קוראים לזה מועדון כושר!
|
חחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק בן 60 ניגש אלי ואל עומר באמצע אימון חזה ומתחיל לצעוק שהוא רופא ושאנחנו הורסים לעצמינו את הגב ואת הבריאות והוא ביקש ממני אם כל ה100 קילו שלי לשבת לעומר על הבטן באמצע תוך כדי שהוא דוחק חזה חחחחחח מעניין:dry:
|
באימון Fbw צריך לעשות לפחות 8 סטים לשריר גדול ו 6 לקטן. האימון לקח לי יותר משעתיים עד ש Ran_z התותח מהפורום הסביר לי איך להתאמן נכון ב Fbw.
|
לפני שנתיים+ הייתי מנוי במכון בעיר למשך חודש. בקיצור, אחד משני המאמנים שם, אמר לי שאם אני רוצה קוביות, אני צריך לא לאכול אחרי השעה 6 בערב.
גם שלא היה לי ממש ידע באותה תקופה, צריך להיות יותר אידיוט מהמאמן, כדי להאמין ולבצע ת'שטויות שהוא אומר.... יש עוד כל מיני שטויות שחלקן אני זוכר וחלק לא, אבל זה הדבר הכי דפוק ששמעתי! |
עם איך שאתה מתאמן יש לך בערך שנה לחיות
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
מוניטין ! |
ציטוט:
|
"אל תעשה לחיצת חזה בשיפוע שלילי ביחד עם אימון גב - בלחיצת חזה אתה עובד חזק מאוד על הגב ואז לא יהיה לך כוח לעשות גב."... ואז הוא הפנה אותי לexrx בתור מקור המידע שלו כדי שאני אראה בעצמי.
|
שכופפי ברך עוצרים את הגביהה \=
|
אני מתאמן בבית כבר 4 חודשים עם הציוד שלי בלי מאמן אישי אבל הייתי בחדר כושר שנה וחצי והמשפט שהכי זכור לי
"אם אתה עושה את התרגיל הבא..." http://muscle.co.il/exercise/arms/cablepushdowns2.jpg "רק עם החבל הזה..." http://www.powersport.co.il/ItemImag...0X200_חבל2.jpg "זה עובד יותר על עיצוב" :cry_1: |
המאמן שלי אמר לי שהוא קנה אבקת חלבון בסופרפארם :shok1:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני יודע שמוכרים. פשוט אמרתי שהוא אידיוט שהוא קנה משם.
|
מישהו מכיר את המאמן אילן סלע?? הוא נחשב למוכר
אריק זאבי,אריק בנדו ועוד כמה שחקנים מוכרים התאמנו אצלו והוא פשוט לא מבין כלום הוא אומר אחרי אימון לאכול סלט ואם אתה רוצה בטן קשה תיקח אומגה 3 מה החרטא הזה??? והוא נתן לאנשים תרגיל לקחת משקולות יד או מוט אוליפי והתחיל להתסובב עם זה יווווווווווו זה הרג אותי :wiggle: |
אצלנו המדריך סבבה!
|
אצלנו שגיא גרשגורן המדריך...
|
ציטוט:
|
יש הרבה בכל מקרה:
"חיטוב זה 15 חזרות" "תעשה אירובי בתחילת האימון של 40 דקות - גם לשחיפים" "אם אתה יורד עם הגב בוינץ אתה דופק לעצמך תגב" "קורונפלקס זה לא פחמימה" יש לנו מדריך מודד לכולם אחוזי שומן לפי המותן זה משהו מדהים אחד שחיף עם קוביות יד 30 בא אליו כמה אחוזי שומן אני? , הוא בא ממש לו תמותן אתה 14 לא הייתי מביא לו יותר מ7 גם לי הוא חי בסרט מישש לי תמותן אתה 20 חחחח והוא לוקח כל שנה תדחיקת חזה לא שבאים הרבה בקטגוריה שלו אבל ניחה.. הא וכמובן המשפט הידוע: "אל אתה אוכל יותר מ30 גרם חלבון בארוחה הוא לא נספג" ובקיצור המצב בארץ בקשרים מבחינת מאמנים 90% פשוט לא מבינים כלום... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל שמע זה כמו עם הקליפסר הזה.. חרטה |
אצלנו אחד המדריכים נתן לחבר שלי תוכנית חיטוב.
זה הולך ככה: כל תרגיל שהוא עשה לפני זה בתוכנית מסה, הוא העביר לו ל15 סטים עם איזה 5-10 קילו פחות, בסוף האימון נתן לו אירובי של רצי מרטון איופים, ולא דיבר איתו על אוכל בכלל. עכשיו הבנאדם תוך חודשיים איבד את רוב המסה העלובה שהייתה לו אחרי שהוא טחן את עצמו באירובי ובקושי גירה את השרירים. העיקר הוא העדיף להקשיב למדריך ולא לי. ויש אצלנו מדריך אחד שפשוט מסתובב בין האנשים במכון, ול90 אחוז אומר אל תעשה את התרגיל ככה, אתה דופק לעצמך את הגב, ואז מראה איך לבצע את התרגיל "נכון". עכשיו, אם זה היה ככה מדי פעם לכמה אנשים אז סבבה. אבל הוא פשוט עובר מתאמן מתאמן ואומר: ככה אתה דופק לעצמך את הגב! |
אנשים מה אתם יורדים על מדריכי הכושר, זוהי אשמתכם, תתחילו לקרוא את הסעיפים הקטנים בשחור לפני שאתם נרשמים לחדר כושר.
אם אתם רואים שכתוב "השהייה בחדר כושר מלווה במדריך מוסמך" אל תרשמו!!! |
הלא לאכול אחרי 6 יתן לך את הקוביות .......
איך אתם חושבים שכל השחיפים השיגו את הקוביות שלהם? כמובן שזה גם יחשוף לך את העצמות בידיים ובצלעות אין לי מאמנים מפגרים בח"כ נכון לעכשיו , רק חבל לי שנותנים לנשים לעבוד על בטן , ואתה רואה אותן בחדר הלבשה אחרי 50 סטים של בטן במשך כמה שנים עם קוביות ככה בבטן שכבר נראות כמו כרס ואלכסונים............. |
שאני יקבל טחורים בגלל שאני עושה דיפ סקוואט Lol
|
הדבר ההכי מטומטם שהמאמן שלי זה שהוא מאמן
|
ציטוט:
דווקא המאמנים שלנו לא מרבים בשטויות,פשוט אין תועלת בהם... |
המורה לספורט שלי בבצפר אמר ששומן הופך לשריר:cry_1:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היה לי פעם מאמן בשם וויקטור..
הוא אמר לי אם אני לא עושה 15 חזרות אני בחיים לא יקבל תוצאות! ככה שנה ו9 חודשים של אימונים הלכו לי איתו מדריך מעפן. היום אני מתאמן אם גיל גרנות התותח,ברוך ה' אין לי תלונות מדריך מעולה! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ