![]() |
אני לא מתחזק מאימונים...
אני מתאמן בערך שנתיים +
ואני לא מרגיש שינוי משמעותי בכח אלא רק במסת השריר ולפעמים זה מרגיז אותי כי אני רוצה להיות חזק יותר פיזית מהאימונים מישהו יכול לתת לי תשובה תודה... |
מישהו יכול לעזור???
|
אולי תתן יותר פרטים כמו אימונים תזונה משקל באיזה תרגילים וכמה שריר באמת אתה צובר....לא הגיוני שאתה באמת גודל ואתה לא מתחזק בכלל
|
ציטוט:
תוכנית ab שריר גדול 2 תרגילים 4 סטים שריר קטן תרגיל אחד פעם בשבוע 3 סטים חזרות6.7 |
אתה עולה במשקל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא צריך לשקול יותר כדי להיות חזק.... |
ציטוט:
|
יש גבול לכמות הכח שאתה יכול לצבור במשקל גוף מסויים [יותר נכון-עבור מסת שריר מסויימת].
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ב.האם גם שומן משפיע על הכוח?נניח שני בני אדם לשניהם יש אותו גנטיקה בול,אותו ותק באימונים,אותו גובה ולשניהם מסה רזה זהה הראשון יהיה 9 אחוז שומן והשני יהיה 15 הכוח שלהם יהיה זהה? |
אני מבין על מה אתה מדבר ואני מסביר שיש גבול לכמה כח אפשר להפיק מכמות מסויימת של שריר. הכמות הזאת של הכח שאפשר להפיק עבור מסה מסויימת של שריר היא לא משהו קבוע, יש כאלו שיכולים להיות יחסית קטנים וחזקים מאוד ויש כאלו שצריכים יותר מסת שריר.
אורי - לשומן אין תפקיד ישיר פה. הבנתי שבסקוואטים למשל הוא עוזר בגלל שהאיזור של האגן רחב יותר וזה עוזר ליציבה, אבל מבחינת כח פרופר החשיבות היא במסת השריר. |
בקיצר לא ניראה לי שמישהו ממש מבין בנושא כמו שחשבתי
אבל בכל מקרה תודה |
לא מבינים בנושא? אולי אתה לא מבין..
ואני חייב לציין שיש לך חתימה מטומטמת. |
ציטוט:
דבר שני , ה"גבול" עליו אתה מדבר הוא גבוהה מאוד , בגלל זה אנשים בגובה מטר 75 יכולים להניף מעל הראש משקל שגבוהה פי 2 ויותר ממשקל גופם... זה לא שאתה מגיע לפלטאו מסויים ומצהיר שהגעת לרמה הכי גבוהה של הכוח שניתן להפיק מהשריר... שיאים בקטגוריות משקל בהרמת משקולות עדיין נשברים לאט לאט... ותרגילים חדשים בהתעמלות קרקע שהיו לא קיימים לפני כן מוצגים (victorian cross לדוגמה) בכל אופן כבר הסברתי לך פעמיים איך לעלות את הכוח (בלי קשר על אותה מאסה או לא) |
1. כמו שאמרתי, יש יתרונות לשומן אבל לא ישירים מבחינת הפקת כח-הבאתי את הדוגמא של הסקוואט.
2. הגבול הוא אינדיבידואלי ואין ספק שאנשים שעוסקים בפאוורליפטינג ברמות גבוהות הם בעלי גנטיקה יותר טובה בתחום הזה. |
גנטירה בספורט כוח עוסקת בעיקר במבנה השלד ואולי קצת גידים ,
כבר לסוג סיבים דומיננטי זה לא משמעותי ז"א מישהו טוב בלחיצה תראה שיש לו ידיים קצרות , אך מישהו שטוב בדדליפט יהיה לו ידיים ארוכות ורגליים קצרות... בסקווט מה שחשוב זה עובי האגן ורגליים קצרות... |
ציטוט:
אתה צודק לגבי הלחיצה יש לי חבר עם ידים קצרות והוא בהחלט מעמיס משקלים לא נורמליים! |
ציטוט:
|
כן כן, תאשימו את משקלי העבודה של הנמוכים באורך הגפיים שלהם... כמה בוגר
|
ציטוט:
ושמגיע שאלה אמיתית אף אחד לא יודע לענות ולגבי החתימה לא שהיא מתומטמת אלא אתה מטומטם... |
תעבוד על כוח אולי? Oם
יש בנעוץ כמה נושאים מעניינים... תאכל בשר אדום..s: |
אולי אתה עובד קשה מידי ולא נח ומערכת העצבים שלך לא מספיקה להשתקם מאימון לאימון?
אולי שיטת האימונים לא מתאימה לך? |
ציטוט:
אבל בכללי נגיד ואתה בעל "גוף" צר וגפיים ארוכות , סביר להניח שלא תהייה טוב בפוורליפטינג , אבל תהייה טוב בלחימה או ריצה לדוגמה....... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שום בעיה, כולנו נמשיך להתקדם, אתה תדרוך במקום, תשכנע את עצמך שאתה כזה חכם ותעזוב אותנו בשקט. :thumbdown: |
איאפשר להיתקדם בלי סוף תבין את זה,לאו דווקא יש לך בעיה באימונים או תזונה,פשוט זה כול מה שיש לך,אתה לא יכול להוציא מעצמך עוד !במקרה כזה עוברים מקטגוריית "מתאמן טבעי" ל קטגוריה של "מתאמן כימי" http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif
|
ציטוט:
אמת לאמיתה , בריצה אני מעולה. לחימה? הייתי כמה שנים בקונג פו שהייתי יותר קטן :P |
על איזה כוח אתה מדבר?
אתה עולה במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים? (סקוואט, בנץ', דדליפט וכו') |
ציטוט:
ודד ליפט אני לא עושה ולגבי בנצ אני עובד חופשי בלי מוט |
ציטוט:
ומה זאת אומרת "כח פיזי שאתה מרגיש חזק בידיים"?! חשבתי שהבעיה היא שאתה לא עולה במשקלי עבודה? |
חחחח מה הקטע אחי חברים שלך באים ומרביצים לך אז אתה רוצה להיות יותר חזק? xD
אם אתה עולה במשקלי עבודה אז אתה מתחזק... ואם אתה לא עולה זה נובע מ א' ) אתה יכול לעלות ומפחד או שלא יוצא לך ב' ) תזונה לקוייה ג' ) חוסר שינה סתכל במאמר על "למה אני לא מצליח לגדול" קיצור שאלה קצת מפגרת אחי^^ |
ציטוט:
בוא נישאר רגע בפלטות בכל יד .. :D http://media.urbandictionary.com/ima.../lol-46383.jpg 73 על 174 זה לא נשמע כאילו אתה בהמת משא (או מאסה) טיבתית, למה אתה לא אוכל? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ