![]() |
עליה בכוחם ובנפחם של השרירים במהלך החיטוב.
האם זה אפשרי שהכוח/נפח/סיבולת של השרירים תעלה בחיטוב?
כושר כללי יכול לעלות ולהשתפר בחיטוב ? (סיבולת לב ריאה וכולי') מה נחשב חיטוב "רצחני"? מתחת ל1,000 קלוריות הכנסה? בין 1400-1600 קלוריות למשקל 71 קילו זה רצחני? רוב הקלוריות מחלבון , ~100 גרם פחמימה |
מצטער שאני לא עונה לך..
אבל אפשר לדעת איזה ספה קנית? (ראיתי בנושא הקודם שלך שאמרת) כי אני רוצה גם לקנות..אז אני רוצה לראות איזה ספה בערך לקנות... |
ציטוט:
|
סבבה אחי אפשר תמונה שלה..? קישור לקנות באינטרנט?
|
ציטוט:
|
אשמח לתגובות , תודה.
|
אני מתחנן לתגובה :(~
|
~~~~~ נערך
|
1. לא נפוץ.
2. מה הכוונה ב"חיטוב רצחני"? 3. הצריכה הקלורית נשמעת סבירה בהנחה שאתה מקבל בתזונה את כל מה שאתה צריך. |
בחיטוב רציני אין שום סיכוי לעלות מאסה ובכלל לא משנה כמה חזק תתאמן.
האימונים האנאירובים בחיטוב הם כדי לשמור על "פאמפ". הגוף לא גודל במאזן קלוריות שלילי. |
ציטוט:
ולא נראה לי שיורדים מתחת ל1000 קלוריות הכנסה מה ההכנסה שלך ? |
אוקיי תודה סוף סוף ענו לי וכבר פתחתי את אותם שאלות בדיבורים כללי :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד שאלה שרציתי לשאול: אם אדם אוכל לפי תפריט חיטוב מסויים... באמצע התפריט הוא מתחיל לעבוד עבודה פיזית דיי קשה (פועל בניין) , עליו לותר על אימון אירובי או להוסיף קלוריות מחלבון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין ספק שהכוח לא יעלה פה ! ס"כ אתה יורד בכוח ( רק בהתחלה עד שהגוף מתרגל) וכנסה של 1300-1400 זה סביר ! אל תרד עוד כי ההכנסה הכי המינימאלית שהאדם יכול היא 1200-1250 מתחת לזה לא כדי לרדם שמור על 1400 זה סבבה |
למען הסר ספק: גם כוח לא עולה בחיטוב, לא יתכן שאתה תשפר ביצועים כאשר הגוף מדולל מפחמימות. פשוט אין חיה כזאת.
|
אוקיי הבנתי תודה.. עוד משהו קטן :
אם אדם אוכל לפי תפריט חיטוב מסויים... באמצע התפריט הוא מתחיל לעבוד עבודה פיזית דיי קשה (פועל בניין) , עליו לותר על אימון אירובי או להוסיף קלוריות מחלבון? |
ציטוט:
אני אומר לך כי אני יודע מה זה עבודה בבניין !אז אני מתחשב איתך חבל שתקבל תגובה מאחד שלא עבד בזה עדיין חחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם מבאס |
אני עליתי בתחילת החיטוב שלי בסנטימטר בידים כול יד סנטימטר ואני מרגיש שהחזה שלי טיפה גדל !!\
יש שיפור סיבולת לב ריאה * אני לא בחיטוב רצחני של ממש יורד לאט ואיכותי לפחות ככה אני חושב חחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מתחילים יכולים לרדת באחוזי שומן ולעלות בשריר ,אחר כך זה לא קורה באופן טבעי, למרות שיכול להיות שאנשים עם גנים אלוהיים יצליחו, בכל אופן לא בגרעון רציני.
בכל מקרה, לגבי כוח זה לא כך, כוח הוא בעיקר פונקציה של היעילות של מערכת העצבים, כשהגוף לא מותש מידי ,אפשר לשפר אותו גם על מאזן שלילי. |
לייל מקדונלד כתב בud2 אם אני זוכר נכון שהפלט של מערכת העצבים קטן בזמן מאזן קלורי שלילי. אני לא יודע על סמך איזה מחקרים בדיוק הוא הסתמך, אבל אם זה נכון אז זה יכול להוות עוד מכשול בפיתוח כח.
|
אני אישית עליתי בחודש וחצי הראשונים של החיטוב בכוח, וגם ב2 מילימטר ביד :p (וירדתי 6 סנטימטר במותניים ו3-4 קילו במשקל.)
אבל אחרי זה ירדתי את ה2 מילימטר האלו. בכל מקרה עליתי בכוח |
~נמחק
|
ציטוט:
* אני מיתאמן שנתיים מותק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ