ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הגברות בבגרויות (https://israelbody.com/showthread.php?t=9655)

DarkGulis 08-05-07 21:48

הגברות בבגרויות

רציתי לשאול את אלה מכם שעשו בגרויות/הולכים לעשות/החליטו מה הם רוצים להגביר
מה החלטתם להגביר?
אני עוד כמה זמן צריך לתת תשובה למורה שלי מה אני רוצה להגביר ולא החלטתי עדין,
מה אתם הייתם ממליצים? (כימיה,ביולוגיה,פיזיקה,מחשבים וכו'..)

P-a-n-1-c 08-05-07 21:49

אני מגביר פיסיקה מחשבים ברמה של 5 יח' בנוסף לאנגלית ומתמ' ברמה של 5.
לא ממליץ על פיסיקה, מקצוע קל אבל משעמם תחת. מחשבים מקצוע קל ודי מעניין.

DarkGulis 08-05-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני מגביר פיסיקה מחשבים ברמה של 5 יח' בנוסף לאנגלית ומתמ' ברמה של 5.
לא ממליץ על פיסיקה, מקצוע קל אבל משעמם תחת. מחשבים מקצוע קל ודי מעניין.

אני חשבתי בכיוון של כימיה ומחשבים השאלה האם זה עוזר בעתיד כי הבנתי שלדוגמא לרפואה חשוב להגביר פיזיקה.
מחשבים זה מעניין?
פיזיקה אמור להיות המקצוע הכי קשה לא?

P-a-n-1-c 08-05-07 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DarkGulis
אני חשבתי בכיוון של כימיה ומחשבים השאלה האם זה עוזר בעתיד כי הבנתי שלדוגמא לרפואה חשוב להגביר פיזיקה.
מחשבים זה מעניין?
פיזיקה אמור להיות המקצוע הכי קשה לא?

קשה זה אינדיבידואלי.
בעיקרון פיסיקה זה "חשוב לעתיד", כל פקולטה של הנדסה וכדומה דורשים 5 יח' בפיסיקה או שתעשה מכינה. לדעתי כדאי לך לבחור במה שאתה אוהב ו\או קל לך ולא במה ש"נחשב".
אני אישית בחרתי בפיסיקה כי זה קל לי ובמחשבים כי זה מעניין אותי [והתגלה כקל]. ביולוגיה לדוגמא אני ממש אוהב אבל זה תובעני לי מידי.

DarkGulis 08-05-07 22:39

ציטוט:

קשה זה אינדיבידואלי.
בעיקרון פיסיקה זה "חשוב לעתיד", כל פקולטה של הנדסה וכדומה דורשים 5 יח' בפיסיקה או שתעשה מכינה. לדעתי כדאי לך לבחור במה שאתה אוהב ו\או קל לך ולא במה ש"נחשב".
אני אישית בחרתי בפיסיקה כי זה קל לי ובמחשבים כי זה מעניין אותי [והתגלה כקל]. ביולוגיה לדוגמא אני ממש אוהב אבל זה תובעני לי מידי.

חח אתה נשמע כמו חרשן רציני חח
אם אני לא לומד עכשיו פיזיקה ואני רוצה להיות מהנדס כימיה לדוגמא אז אני לא יכול?
:ph34r: :ph34r:

m0she 08-05-07 22:41

ברפואה יותר חשוב לדעת כימיה. האוני' היחידה שדורשת בגרויות מסויימות בשביל להתקבל לרפואה היא תל אביב והם דורשים מתמטיקה 5 יח' , פיזיקה 5 יח' וכימיה 3 יח'. אפשר להשלים את זה במכינה לפני הלמודים , הרבה יותר קל מבגרות והרבה יותר ספציפי ללמודים.

אני הרחבתי גמרא , תנ"ך , מחשבים [חוץ ממתמטיקה ואנגלית].

DarkGulis 08-05-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
ברפואה יותר חשוב לדעת כימיה. האוני' היחידה שדורשת בגרויות מסויימות בשביל להתקבל לרפואה היא תל אביב והם דורשים מתמטיקה 5 יח' , פיזיקה 5 יח' וכימיה 3 יח'. אפשר להשלים את זה במכינה לפני הלמודים , הרבה יותר קל מבגרות והרבה יותר ספציפי ללמודים.

אני הרחבתי גמרא , תנ"ך , מחשבים [חוץ ממתמטיקה ואנגלית].

ונגיד עכשיו אתה רוצה ללמוד רפואה אז אתה חייב להשלים פיזיקה?
אפילו אם סיימתי את הבגרות בהצטיינות ופסיכומטרי מצויין?:disgust:

PoweRule 08-05-07 22:45

ציטוט:

הוא כבר לומד רפואה... :1eye:

Ilan-V 08-05-07 22:47

חח גבר תגביר מה שאתה יודע שאתה תוציא שם תה ציון ההכי גבוהה אני למשל מגביר גאוגרפיה ו אומנות.. למה? כי אני יודע שאני יוצא שם ציונים בשמייים ויהיה לי בגרות בעל ממוצא סופי גבוהה

m0she 08-05-07 22:50

ציטוט:

השלמתי פיזיקה וכימיה במכינות. הבגרות שלי היתה גבוהה וגם הפסיכומטרי , אז התקבלתי ללמודים בתנאי שאני משלים את כימיה ופיזיקה.

Zatochka צודק - העיקר לקבל ציונים גבוהים.

Ilan-V 08-05-07 22:53

חבר'ה יש לי שאלה ליותר מנוסים שפה תגידו שניה גאוגרפיה באמת נחשבת להגברה ההכי קלה?

YNZ 08-05-07 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
חבר'ה יש לי שאלה ליותר מנוסים שפה תגידו שניה גאוגרפיה באמת נחשבת להגברה ההכי קלה?

כן אחי ..
ונגיד הנקודות בונוס שזה מביא באונברסיטה זה בידיוק כמו ביולוגיה .. בדוק ..
אבל לא כמו פיסיקה .. פיסיקה מביא הכי הרבה נקודות אם אני לא טועה

m0she 08-05-07 23:05

פיסיקה מביא יותר בונוס ממקצועות אחרים רק בטכניון , אבל זה לאו דווקא משמעותי. הבונוס בטכניון ניתן באחוזים , כך ש100 במגמה רגילה יתן ציון של 125 לאחר בונוס אם אני זוכר נכון ו100 בפיסיקה יתן 130. אבל , מאחר ופיסיקה יותר קשה מהרבה מגמות , מספיק שהציון ירד ל95 [שזה ציון מעולה] והציון לאחר בונוס יהיה כבר 123.5 - פחות ממגמה אחרת בשורה התחתונה. אבל צריכים גם לזכור שפיסיקה נכנס לממוצע בתור 10 יחידות [שוב , רק בטכניון].

Ilan-V 08-05-07 23:08

כע אחי זה שפיזיקה מביא יותר אני יודע אם אני לא טועה כל המיקצועות זה 20 נקודות בונס ופיזיקה 25

DarkGulis 08-05-07 23:10

תודה רבה לכולכם!!
אז אני צריך להגביר את המקצוע שהכי מעניין לי והכי קל לי העיקר שאני יקבל ציון טוב?
אם נגיד אני עושה 4 יח' מתמטיקה ו5 אנגלית 5 כימיה ו5 מחשבים
ואת כל השאר הבסיסים אז אני צריך להשלים פיזיקה כדי להתקבל להייטק/הנדסה מחשבים?

trhetrhe 08-05-07 23:23

אני גם באותה בעיה כרגע....הלכתי למבחן במחשבים, עברתי את המבחן אבל לא קיבלו אותי בגלל שאני בעיוני רגיל ולא בעיוני מוגבר!
יש לנו בבית ספר: ערבית (קיבלתי 0 המחצית אז בטוח לא), גרפיקה (משעמם תחת), גיאוגרפיה, מחשבים, כימיה וזהו!
אז אני חושב ללכת לג"ג, מקצוע קל שמעתי!
אני עושה 4 יח' אנגלית ו-4 מתמטיקה.

P-a-n-1-c 08-05-07 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
פיסיקה מביא יותר בונוס ממקצועות אחרים רק בטכניון , אבל זה לאו דווקא משמעותי. הבונוס בטכניון ניתן באחוזים , כך ש100 במגמה רגילה יתן ציון של 125 לאחר בונוס אם אני זוכר נכון ו100 בפיסיקה יתן 130. אבל , מאחר ופיסיקה יותר קשה מהרבה מגמות , מספיק שהציון ירד ל95 [שזה ציון מעולה] והציון לאחר בונוס יהיה כבר 123.5 - פחות ממגמה אחרת בשורה התחתונה. אבל צריכים גם לזכור שפיסיקה נכנס לממוצע בתור 10 יחידות [שוב , רק בטכניון].

חביבי אתה טועה
פיסיקה בטכניון זה 5 יח' עם 1.3 בונוס. מתמ' זה 10 יח'.

m0she 08-05-07 23:36

צודק , רק מתמטיקה זה 10. לשניהם הפקטור הוא 1.3 , מכאן הבלבול :)

P-a-n-1-c 08-05-07 23:38

מה שמעצבן זה שאשכרה אנשים שמגבירים לי תולדות האומנות או קקמייקות אחרות מקבלים אחוזים ובונוסים כמו אנשים שאשכרה קורעים את התחת שלהם במקצועות נורמלים. אם זה נראה שאני מזלזל, זה נכון. אני מזלזל.

Bullet 08-05-07 23:40

ציטוט:

מה שמעצבן זה שאשכרה אנשים שמגבירים לי תולדות האומנות או קקמייקות אחרות מקבלים אחוזים ובונוסים כמו אנשים שאשכרה קורעים את התחת שלהם במקצועות נורמלים. אם זה נראה שאני מזלזל, זה נכון. אני מזלזל.

תלוי. יש כאלה כמוני שמגבירים פיסיקה וכימיה, מגרבצים כל השנה, באים לבגרות ומוציאים 96+ ובמקצועות קקמייקה (ספרות, לשון, תנך) הם חורשים ואח"כ מוציאים 80+ :sad:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ