![]() |
יופי Vs אופי
תגידו את דעתכם.. מה יותר חשוב? יופי? אופי?
אם מישהי היתה יוצאת איתך כשהיה לך 8 קוביות היתה יוצאת איתך כשאתה שמנמן? מה יותר חשוב לכם? יופי? אינטיליגנציה? אופי? מה? שיהיה לכולם יופ נפלא |
השילוב המושלם בין השניים.
|
שמע זה תלוי תלוי..
אם זאת מישהי כוסיות והיא דלוקה על הגוף שלך וכו' כול עוד אתה נהנה מימנה אז סבבה,אבל אם אתה ממש אוהב אותה ומחפש משהו ריצני איתה אז לא מתאים. |
אני חושב שאופי יותר חשוב...
סך הכל יופי הוא דבר די יחסי, כל עוד היא לא נראית כמו חרא של כלב מרוח על פיסת טוסט היא בסדר. |
לא חסר שילוב של שני הדברים אחי,למה להתפשר..
אבל תאורתית עדיף אופי,למה אחרי שתתחתנו ומכל ההריונות ונזקי הזמן, סביר להניח שהיופי ירד,ואז תיתקע עם האופי.. |
לעכשיו יופי.....בעתיד אופי+יופי!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:whistle: :1eye: :wacko: מקווה שאין פה אזהרות על חפירות |
אני התכוונתי יותר בכיוון של: (טוב נו יאללה אני אספר) אם היתה לי חברה כשהייתי חטוב.. ועכשיו אני במסה שמנמן ואני רוצה אותה שוב.. מפחד קצת ממה שיהיה..
|
שיהיה משולב כמו שצריך..
|
שילוב
ומי שיקרא לזה פשרה, הוא אידיוט |
ציטוט:
|
אתה מדבר עלינו או על בת הזוג שלנו..?
אם זה אני, אז קודם כל אופי, 100% אופי, רק אחרי זה היופי. בקשר לבת הזוג, אני צריך שהיא תהיה יפה או לפחות תראה טוב ואסטטית, אופי בא בעדיפות שניה. |
לדעתי,אם באמת אוהבים לא אכפת איך הבת זוג נראת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חשוב שתהיה אסטיטית ומודעת לגוף שלה לא הצומיות האלה
שיהיה לה ראש על הכתפיים יש תמפגרות האלה אתה לא יכוללדבר איתן חמש דקות בלי ליקבור תעצמך תאמת כרגע אני לא יכול להגיד אופי או יופי זה בא ברגע לדעתי קבלו משפט מצחיק אופי המצאה של המכוערות חח |
ציטוט:
|
אני אישית לא.אבל יש המון מיקרים מוזרים.ראיתי לא מזמן זוג אישה גדולה {נראה לי בדיבילדאית} הולכת עם איזה קטן כזה..
נ.ב: סוזוקי,יש לך בדיחות לא מובנות אחי. |
ציטוט:
בנות המציאו תמילה אהבה בשביל לעשות סקס בכבוד חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ