![]() |
מתבייש מדי מכדי להתאמן!:\
שלום לכלום,
הבעיה שלי היא כזאת , אני נער רזה והחלטתי להתחיל להתאמן בחדר כושר אני כבר חודשיים מתאמן חזק ועליתי 3-4 קילו (שבשבילי זה הרבהה כי אני שורף הרבה קלוריות בספורט..) אז עכשיו הבעיה שלי התחילה שמתי לב שכשאני בחדר כושר אנשים מסתכלים עליי כל הזמן על זה שאני רזה וזה מבט כזה של - " מה לעזאזל הוא עושה פה ? הוא לא רזה מדי כדי להיות פה ?" והמבטים האלה מונעים ממני ללכת לחדר כושר בשבועיים האחרונים.. מישהוא יכול לעזור לי איך לא להתייחס לכל המבטים ופשוט לשים זין עליהם ?! |
אל תתייחס אתה רק בתחילת הדרך, אתה לא צריך לשים לב אליהם בכלל כל אחד כזה כשהוא מתחיל.
|
אל תתייחס אחי, תסתכל עליהם עוד שנה שנתיים באותו מבט :]
|
אוזניות + rap-metal
חחח ככה אני מיתעלם מהעולם |
מה איכפת לך מה אנשים חושבים תחשוב שזה יעזור לך לעלות במשקל ובמסה , תתחיל לאכול ותיתאמן חזק , איזה ספורט אתה עושה אולי תוריד בעצימות .
תאמין לי עדיף לך שכמה חודשים אנשים יסתכלו אבל בסוף זה ישתלם עם באמת תאכל טוב ,יכול להיות גם לא כולם מסתכלים אבל זה כבר נידמה לך |
קנה ציוד לבית... עזוב אותך מחדרי כושר.
|
זה נוח להתאמן עם Mp3 ??
אולי באמת אני צריך לעשות את זה.. |
ציטוט:
|
מה כאלה שכן ? יש Mp3 מיוחד לאימונים ?!
|
ציטוט:
היה לי בחור אחד כזה במכון השנה. הוא התחיל להתאמן בערך מתי שאני והוא היה אקטו לכל דבר(רזה ודק). הבחור תפס את עצמו בידיים, ומהשחיף שאני בעצמי הסתכלתי עליו ולא הבנתי מה הוא מחפש במכון, הוא הפך לאותו בחור שמסתכלים עליו בהערצה. עדיין יש לו דרך ארוכה לעשות, אבל היום הוא כבר בחור די גדול ומפותח, שממשיך להתקדם בצורה מדהימה פשוט. ואם לא איכפת לך שאני שואל - אתה מתאמן בהולמס פלייס ת"א במקרה? |
מה עדיף לך,שיסתכלו עליך בתור סוס או בתור שחיף?
בינתיים מסתכלים עליך בתור שחיף,אז למה שלא תשנה את זה? אם לא תבוא אז מה אתה חושב שיקרה?תהפוך להיות סוס לבד? אוקי אימון אחד מסתכלים..אבל זה לא משהו שחוזר על עצמו..אין להם מה להסתכל עליך כל אימון בגלל שאתה שחיף. |
ציטוט:
|
שים עליהם זין
כל אחד מתחיל באיזו שהיא נקודה , חלק לכאן וחלק לכאן ,גם הם היו מתחילים פעם. ואם באמת יש להם בעיה תמיד אפשר לשחרר להם קצת צינור ושיתחברו לממצצה :) אין לך במה להיתבייש ,כשאני התחלתי להיתאמן הייתי ילד שמן בצורה מזעזעת ,והיו אנשים שצחקו עליי ,ודפקו מבטים , וחלק אפילו הצביעו מהצד וצחקו בינם לבין עצמם עם החבר'ה ,ובשלב מסויים כשהם נתקעו במקום ואני המשכתי להיתפתח ,אותם אנשים שלעגו לי קודם באו לבקש ממני עצות ,והתחילו לנעוץ מבטים שהם לא של בוז ,אלא של קנאה או בקיצור ? "אשרי העלובים שאינם נעלבים,שומעים בחרפתם ואינם משיבים " אל תתייחס ותמשיך קדימה,בסוף אתה עוד תעבור את כולם בהליכה.. |
חחח אוקיי , תודה רבה..
אני פשוט ילך ולא ישים זין עליהם פשוט לא יהיה אכפת לי מה הם אומרים אני ימשיך בשלי .. אה ואני לא מתאמן בת"א .. :] |
אחי שים זין..... יסתכלו פעם פעמיים זהו ניגמר כמה עוד אפשר? תראה להם שאתה שם אליהם תמשיך ללבוא ככה תראה להם שאתה מיתאמן משקיע זה לבד יעבור... תמשיך ללכת אחי אף אחד לא מושלם אני בטוח שאם תיסתכל טוב תיראה אצלהם הרבה מאוד דפקטים בהצלחה גבר
|
תודה אחי:)
|
אחי פשוט תתעלם מהם ותתאמן חזק תאכל טוב ועוד כמה חודשים אתה תחזור ותסתכל עלייהם כמו שהם מסתכלים עלייך!!!
|
גם לי היתה קצת בעיה כזאת, עכשיו התרכזתי במטרה ואני שם זין על כולם.
|
וכמה זמן זה לקח ג'ימן אחי?
יש מצב תוך חודשיים אני מוסיף עוד 2 ס"מ להיקף היד ? |
אה עכשיו ההיקף שלי זה 29 .. :( :(
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ