![]() |
בעיה באימון רגליים וגב
ישלי בעיה בזמן האחרון שאני עושה אימון רגליים שאני מסיים את הסקוואט ( ולפעמים גם דדלפיט) ואת שאר אימון הרגליים אחרי אין לי בכלל כוח לעשות אימון גב.. מתח אני בקושי עושה ופולי עליון אני עייף בטירוף לעשות אותו.. אולי עדיף לשנות חלוקה?
|
אולי תוריד קצת עומס מהרגליים....
או שבאמת תשנה את החלוקה..מה שיותר נוח לך.. |
איך התוכנית שלך נראית?
|
A -
חזה - 12 סטים כתפיים - 6 סטים יד אחורית - 5 סטים B - רגליים סקוואט 3 - סטים Rm 6-8 דדליפט (פעם בשבוע) 2 סטים Rm 4-6 כפיפות ברכיים 2 סטים תאומים 2 סטים גב מתח 3 סטים 8-12 פולי עליון 2 סטים ועוד תרגיל לגב 4 סטים יד קידמית - 5 סטים |
הייתי ממליץ להחליף בין הגב ליד האחורית
אימון A - חזה, גב וכתפיים. אימון B - רגליים, יד קדמית ויד אחורית. רגליים הינם שריר גדול והעבודה עליהם סוחטת את מירב הכוח שלך במידה ואתה עובד עליהם כראוי. לכן לאחר אימון רגליים יש לעבוד על שרירים קטנים על מנת שהאימון ישאר אפקטיבי וטוב. זוהי דעתי האישית. בהצלחה. |
תתחיל עם הגב והיד קדמית
|
אם אתה בכלל בפיצול כלשהוא , רגליים צריכות לקבל יום משלהם לגמריי , וזה הפתרון שלך , תעביר את הגב ליום אחר.
|
ציטוט:
פיצול הגוף לפלג גוף עליון ופלג גוף תחתון זה הפתרון האולטימטיבי. פלג גוף תחתון סקוואט דד ליפט תאומים כפיפות בטן פשיטות גב ואם יש צורך אפשר להוסיף כפיפות/פשיטות ברכיים פלג גוף עליון חזה גב כתפיים ידיים |
ציטוט:
|
אבל הקטע אם אני יחליף זה יצא לי ככה
A חזה - 12 סטים גב - 9 כתפיים - 6 ידיים - 10 B רגליים - 9 סטים בטן - 4 לדעתי זה לא כל כך אפקטיבי ככה.. שלא לדבר על זה שאני רוצה עוד להשקיע קצת יותר על ידיים.. יש פתרון למישו? |
ציטוט:
|
אתה יכול לנסות חלוקת Pull\push\legs
ולעשות ככה: A-חזה, כתף קדמית ואמצעית,יד אחורית B- רגליים(אולי גם בטן או משהו) C- גב יד קדמית כתף אחורית |
ציטוט:
|
אם זה כל מה שאתה עושה לרגליים וזה גומר לך את כל הכוח אז המצב שלך רע מאוד...
אני אחרי סקוואט האק סקוואט לאנג'ים פשיטות סטיף דדליפט כפיפות מרחיקים מקרבים מת לגמרי! אבל כמובן שזה כל האימון לדעתי תעבור לabc הכי כיף.. |
רגליים אני לא מאמן הרבה זמן בצורה רצינית ואני אומר שרגליים ישלי כוח עוד לאמן פשוט מתח כבר ממש מעייף לעשות כמו אנלאיודע מה.. Abc כנראה באמת יעזור פה
|
ציטוט:
|
מה הבעיה תחליף תעשה קודם גב ויד קידמית ואחרי זה רגליים ותוריד טיפה משקלים ברגליים אם לא תצליח וסידרתה את הבעיה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוקסיק לא הגבת על ההצעה שלי, של Pull\push\legs |
אם הבן אדם רוצה לעשות Ab 4 פעמים בשבוע מה היתה מציע משהוא אחר
ולא למתחיל מה הקשר????? זה מה שאני היתי עושה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ