![]() |
הסטרואידים הם חיינו אבל לא בשביל איגור...
|
אחי למה אתה מעלה תתמונה הזאת?
ואני חושב שיש לך משהו לאיגור.. |
לא הבאנתי מה הקטע של הכותרת :| מאיפה התמונה יזיין טבריה?
|
ציטוט:
אוריין אל תשתה ותנהג !!! אה סליחה שכחתי אתה בן 14 אין לך עוד רישיון... |
סחבק אם אתה רוצה אתר מעריצים תפתח בלוג.. שחרר אותנו מהתמונות שלך כל פעם שאתה מביא ביד
|
:):):):) מלך אתה באמא שלי
|
כאילו אתה מנסה לרדת עליי שאני רק בן 15?
Not funny |
גבר בפעם הראשונה פרגנתי לך מכל הלב
עכשיו אתה כבר יוצא מאוהב בעצמך ברצינות אתה לא כזה מהמם או משהו מיוחד קטן וחטוב לא יותר ולא פחות תחזור למציאות אחי אתה מגזים כל יום אתה מעלה תמונה חדשה תחשוב על זה גבר אתה קצת מגזים שיהיה שבת שלום |
http://www.youtube.com/watch?v=QuZz3...eature=related
טרור באילתתתתתת טרוררררררררררררררררררררררררררררררררררר |
חחחחחחחחחח הוא שם פה על כולם חוי אחד גדול כמו שצריך
|
אח יקר הוא אח על מלא
|
מזל שאתה לא יכול להביא אותו כמו שהבאת את הקוקסינל השני.
|
ציטוט:
זמר חובבן מאד. איתי הררי לא רואה אף אחד בגוש דן. שבת שלום |
חח סטראוידים זה חארטה ראיתם מה קרה ל arnold coleman כל הכוח שהיה להם נעלם :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח איגור בין כולם פה אתה היחיד שיכול לסיים תצלחת של קולמן לשניכם יש bmr 8000 עכשיו אם אתה רוצה שרירים איגור תאכל 8500 קלוריות ביום מאזן חיובי נטו השריר יאללה תתחיל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחח כמה עלה לך כל המגשי פיצה והאוכל הבריא שאתה קונה ? לא ניראה לי שאתה מצליח לגמור ת'חודש HAHAHA יש לך הספקה בבית של חלבון חזה עוף ועוד אההה :ok::ok::ok: תאתאמן חזק עד שיסרוף -.- :mad::mad::mad::mad: http://www.youtube.com/watch?v=VYj4w...eature=related |
קיצר אני לא מבין תקשר בין המשפטים שלך. לא משנה אני יזרום עם הטימטום שלך. אז ככה מגשי הפיצה לא עלו יקר דווקא.ולמה שאני לא יצליח לסגור תחודש דווקא המצב
מעולה. אני טס היום לתאילנד והמצב הכספי שלי מצויין.:) "יש לך הספקה בבית של חלבון חזה עוף ועוד" יעני ניסיתה לרדת עלי? כי אם כן אז יצאתה צ'מו כמו תמיד. בכל אופן כן יש לי הספקה מכובדת של חזה עוף ומה רע בזה ידביל חחח.. ולגבי המשפט האחרון אני לא יכול להגיב עליו יש בו יותר מידי טימטום. הסירטון של היוטיוב לא מצחיק מצטער מסקנה-אתה שוב מראה שאתה עבריין מקלדת מושתן ולוך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ