![]() |
תמונה נחמדה מהחדר כושר באשקלון =)
|
חיטוב חביב ביותר
אבל אחי מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה הא כבר אמרתי מסה ? P: |
חחחחח "אני הרוסי"
טרייספס מצויין. |
זה בקאנטרי?
|
לרוסי יש מאסה גם לזה מימין ,
נ.ב נראה מכון 100% מכשירים לא טוב קיצר ונראה שאתם חורשים יותר מידי על בטן כי יש לכמה שמה כרס שלא תבייש עוד מעט את קולמן. |
כל אחד שם עם סיקס פאק אני רואה.. חח תמונה נחמדה מאוד.. אתה נראה טוב
|
אחלה תמונה !!!.. כולכם עם חיטובים וחסר מסה חח
|
פששש תמונה טובה אחי, אהבתי...
לימני יש את הגנטיקה הכי טובה מבין החברים שלך, אבל הוא גם הכי שחיף מבינהם... אני רואה שאתם כמעט מגובשים שם כמו אצלנו אחי, יפה זה נותן מוטיבציה ! |
ציטוט:
גנטיקה זה לא רק תמונות יש מלא מדדים שקובעים מהיא גנטיקה טובה אי אפשר להגיד למי מהם יש את הכי טובה! |
ציטוט:
אבל מבחינת אסטטיקה וסימטריה יש לו את הגנטיקה הכי טובה לפיתוח גוף. אז אנא ממך, אל תזרוק באוויר סתם דברים ותגיד לי שאני מדבר שטויות, תפעיל את הראש... |
יפה, בהצלחה.
|
ציטוט:
ואסטיטקה אי אפשר לומר על פי תמונה אחת שחלק שמים רק את היד האחורית שלהם! וסימטריה זה מישתנה אם השנים ! |
חחחחחחחח כל אחד שם עם ריבועים אה
|
ציטוט:
2. אכן כן אפשר להבכין אם הבנאדם ניחן בגוף אסטטי ויפה גם רק לפי תמונה אחת בלבד. 3. גוף סימטרי ופרופורציונאלי זה משהו אחר, אני מתכוון שהוא סימטרי אין לו פאקים... |
אחלה תמונה !
אהבתי את הטרייסיפס שלך ושל זה שעומד לידך ! |
ציטוט:
נכון אפשר להבחין אבל אי אפשר להגיד לו יש את הכי יפה ביחוד שיש כמה שלא מראים תפרונט שלהם 3 להרבה מאוד אנשים אין פאקים! בוא ניסגור תויכוח בחיאת אח שלי אני צריך לקום ב4 וחצי לילה טוב! |
כוסעמק כל אחד ממכם עם 900 פאק כאילו אין מחר
תן היקפים שלך זה מעניין אם אתם חבר'ה גדולים או סתם חטובים... עריכה : תפסיקו לבלבל תשכל אתם שם מעליי אוקי? אתם מדברים על מבנה גנטי של השרירים , המשמעות האמיתית של גנטיקה היא היכולת לעלות מסת שריר במהירות ללא שומן או להוריד אחוזי שומן מבלי להוריד מסת שריר... (מכירים את האלה שלא יודעים מהזה לאכול חלבון אבל יש להם יד 43 חטובה? אלה...) |
חטובים אבל אין הרבה מסה להתרשמות,רוסקי סאמי באלשויי :)
מסה... |
אזה חיטוב יש לכם מה אתם לא אוכלים ? !$!$$!
|
איזה בולט אתה.בכל אופן,אהבתי את היד האחורית שלך..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ