![]() |
אולי לא הכי קשור אבל שאלה מחייבת לדעתי
השאלה הזאת מופנית לכל מי שראה את הסדרה ספרטקוס דם וחול
אני רואה את הסדרה הזאת עכשיו והשאלה היא כזאת זה רק אני או שקריקסוס מזכיר מאוד במבנה גוף שלו את פיל הית' בעיקר מבחינת ידיים נכון שהם לא אותו גודל אבל זה מאוד הזכיר לי מישהו נוסף חושב כמוני? |
אחי אתה משועמם...
|
אחי תזרים קצת מהחומר באמא שך, אני מרגיש ילד עם הוודקה - רדבול ששתיתי אתמול לעומתך...
|
כנראה לקחת את הכדור הלא נכון הבוקר..
|
מחייבת ללא ספק.....
עכשיו אפשר להמשיך לפעול בפורום |
ציטוט:
|
אכן לא קשור, אבל אם כבר: ספרטקוס היא אחת הסדרות הכי טובות שיצאו אי פעם.
מישהו יודע להגיד מתי תהייה כבר עונה שלישית? |
אני יודע שהשאלה מטומטמת ולא קשורה אבל אתם יודעים זה לא שאני כל היום אומר דברים מטומטמים
אז אם מישהו יכול לחשוב על זה ולראות שניה ולהגיד את דעתו ברצינות תודה |
כן שהוא ז**ן את זינה הנסיכה הלוחמת רואים בבירור תעביר לקטע רק על זה הסתכלתי o= 0=
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו ברצינות כולם שם בנויים טוב ואפילו שמתי לב שאחד הגלדיאטורים שם באחד הפרקים עושה סקווט עם גזע עץ על השכמות. העונה השלישית שמעתי שרק שנה הבא יצא אחי תאריכים מדויקים עוד אין |
ניגרי אומרים שב2012 לא יודע בדיוק מתי
|
יש עונה שנייה????
|
"אלוהי הזירה" היא עונה שנייה, רק שהיא מספרת את האירועים שאירעו לפני העונה הראשונה. אני ראיתי אותן הפוך, וזה הכי נכון לעשות דרך אגב. פריבילגיה של מי שגילה את הסדרה אחרי שהיא כבר שודרה במלואה (שזה תמיד טוב).
|
ציטוט:
|
אני מחכה ש"משחקי הכס" ו"הבורג'ס" ייגמרו או לפחות יגיעו לאמצע, התענוג הוא לשבת על סדרה במרתון, רק ככה מתמכרים.
אני לא אשכח שקיבלתי דיסק של העונה הראשונה של נמלטים, בתקופה שלא עבדתי, אךךך זה היה ענק! |
ניגרי, אפשר גם לראות לקראת סיום, בהנחה שעד שתגיע לאיפשהו באמצע, הסדרה תגמר ואז רהרצף יישמר לך
|
הוא יותר מזכיר את ג'י קטלר חחח מה יש לך מה תלא מחובר לקרקע
|
הורדתי היום, נראה בזמן הפנוי בצבא חח
|
ציטוט:
|
אין לי מושג מאיפה הוא הביא את הקונוטציה הזאת...
|
אני יודע שהוא לא רלוונטי בלי תמונות לא מצאתי תמונות ברורות אם תרצה לחפש dethman אתה חופשי להעלות
וזה שבנאדם רואה משהו שאתם רואים אחרת זהלא אמר שהוא לא מחובר כולה פתחתי את זה כי ראיתי שדיברו על הסדרה הזאת פה כבר וחשבתי אולי מישהו רואה את זה כמוני |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ