![]() |
יעוץ לגבי תוכנית היפר טרופייה טובה בהמשך!,abcde כנסו בבקשה =]
כרגע אני ב SSבערך חודש וחצי עוד חודש מקווה לגמור את התוכנית כח הזאת ולעבור להיפר טרופייה.
ביקשתי מחבר שמתאמן שישלח לי את התוכנית אימונים שלו בהיפרטרופייה שאני יראה ויעשה כמה שינויים ואולי יאמץ אותה. התוכנית היא ABCDE ראשון-חזה 3X8 בנץ פרס 3X7-8 בנץ' שיפוע עליון 3X10 קרוסאובר לחזה 3X8-12 פרפר בשיפוע עליון לא כולל סופר סטים ודרופים שני-גב DED LIFT 3X6 3X6-8 בנט אוברו 3X10 פולי עליון 3X10 חתירה בפולי תחתון שלישי- מנוחה רביעי רגליים 3X8 סקוואט 3X6-8 פרונט סקוואט 3X8 לג פרס 3X8 לאנג'ים 3X8 כפיפות רגליים stiff dad lift12x5 חמישי כתפיים 3X8 לחיצת כתפיים סמית' 3X8-10 הנפות למעלה 3X8-10 הנפות לצדדים Arnold press10x4 שישי-בייספס טרייספס 10 סטים לאחורית 10 סטים לקדמית קדמית + אחורית = סופר סט רציתי חוות דעת לגבי התוכנית הזאת. תודה רבה מראש לכל העוזרים והעונים:happy: |
מה משקלי העבודה בסקוואט בנץ' ודדליפט?
|
ציטוט:
תגובות ענייניות בבקשה. |
מה משקלי העבודה שלך, זו שאלה מאוד עניינית
|
ציטוט:
סקוואט היום 107.5 בנצ' 72.5 פרס 50 דדליפט - הגעתי ל100 ליפני 3 שבועות (בתחילת ה ss) והפסקתי איתו יש לי בעייה אישית אני צריך ללכת לצילום ct. עוד ודש בSS מקווה להעלות משקלים בהכל כמו שצריך,. תוכל בבקשה עכשיו לענות לי על השאלה בקשר לתוכנית? |
Abcd אחרי ss?
רעיוןם גרוע תעשה ab לפני |
גם הרעיון עצמו גרוע גם הביצוע בפועל של החלוקה גרוע. לא מתאים בעליל.
|
שמע קודם כל לעבור לתוכנית כזאת אין טעם בכלל במצב שלך, אתה עדיין מתחיל ואת זה רואים לפי המשקלי עבודה שלך שבאמת לא גבוהים בכלל, עצה שלי תמשיך עם ss עוד חודשיים תגיע לכמה שאתה יכול בחודשיים ותתחיל לעשות אחרי זה ab אם זאת המטרה שלך. מנסיון שאתה עובר לab רוב התרגילים בתוכנית הזאת ברובם תהיה חזק יותר אחרי העבודה בss, אם תעבור לתוכנית פיצול כזאת כרגע, אתה סתם מבזבז זמן יקר.
|
וואי עד e??
למה לך? |
תעשה מחזורים של ab 4 פעמים בשבוע, חלוקה לפלג גוף עליון/תחתון
תכנית אחרי ab תעשה ישר abcd, כי abc בכללי זאת חלוקה מסריחה ABCDE ממש אין לך למה לעשות כרגע, אתה תבזבז את הזמן שלך סתם |
מה אתה פצועה שאתה עובר תוכנית??
|
תוסיף גם אימון f וg אחי
|
ציטוט:
107.5ק"ג סקוואט 50ק"ג לחיצת כתפיים 72.5-75ק"ג לחיצת חזה ( גרוע אצלי גנטית) בחודש של ss זה אחלה לדעתי. לא יכול להמשיך בss בגלל כאבים בגב תחתון. ציטוט:
מה לגבי ישר abcd? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אחרי ss אתה עדין לא מתקדם מי יודע מה...לכן התוכנית הכי טובה להיפר
טרופיה תיהיה ab בשבילך, אחרי זה abc abcd... |
גנטית ?
|
תשמע אומרים לך פה הרבה אנשים שמתאמנים/מאמנים תעשה ab, אם אתה מחפש "אישור" לעשות abcd או יותר מזה אתה יכול לפתוח 2 שמות משתמשים חדשים ולהגיב פה "תעשה abcd אחי", הסיבה לא לעשות abcd היא שברמה שלך זה יהיה בזבוז זמן, אז עוד אנשים ירשמו לך "תעשה AB" ואתה תרשום "למה לא ABCD"... אתה לא מזריק וסה"כ בן 16, תעשה ABCD תבזבז זמן וכסף של המנוי
יש לך לפחות 5-4 מחזורים טובים של ab(לפחות שנה) עד שיהיה לך בסיס נורמלי, וגם זה בתנאי שהתכנית שאתה תעשה מערבת תרגילי בסיס במשקל חופשי כמו סקוואט ודדליפט בתור תרגילי תיבה ולא כל מיני שטויות |
ציטוט:
תודה רבה מראש על העזרה והחיוביות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ