![]() |
תמונה חדשה של אוון קנטפוני
http://static.ow.ly/photos/normal/7Oj0.jpg
הוא הולך לעשות נזק השנה. |
מפחיד.
|
|
גדל בטירוףףף
תודה על התמונות |
איש המוות, ידוע לך לאילו תחרויות הוא ילך השנה ??
|
לארנולד קלאסיק בטוח ואולי גם לפלקס פרו אבל לא נראה לי.
|
החזה שלו גדל אבל עדדין זו הנקודה החלשה שלו..
|
נכון.
|
דווקא החזה נראה ממש טוב,מלא ודחוס.
ולתמונות הוא פסיכופת לגמרי אין לי מילים אפילו .. עתידו באולמפיה. תודה על התמונות אחי! ד"א מה עם טריי בראוור? הם תמיד מזכירים לי אחד את השני |
לללמממהה הההווואא ללללאאא מממתתחחחררהה בבבאאאוליימפייהההההההההההההההההההההההה ????????
|
ציטוט:
|
מפלצת! תאומיים מפחידים
|
טריי אמר שהוא לוקח הפסקה כדי לחזור ברמה גבוהה אבל עד כמה שאני יודע ההפסקה היתה ב2010 באמת מעניין מה איתו כי אם הוא היה משקיע בתזונה כמו שאר הבאדיבילדים הוא היה עושה לעצמו שם כי פוטנציאל יש לו
ובקשר לתמונות אכן בחור מפחיד ביותר |
טריי היה 300+פאונד חטוב רצח יש סירטונים שלו נראה אדיר בסביבות גיל 21-23,
מעניין מה איתו.. אוון מדהים יש כמה תמונות שאפשר לראות שהוא קרוב לג'אי קאטלר ,וקאטלר בן 37 טריי היה כמו האלכסיי לוסקוב של לפני כמה שנים |
כן ואז הוא היה אמור לזכות בכרטיס הפרו שלו ותמיד הוא נפל כי כמה שהוא היה גדול באוף סיזאן הוא ירד משמעותית בחיטוב ולא הביא רמה גבוהה במיוחד
|
התאומים שלו עווד שנייה מתפוצצים!
|
|
ציטוט:
הוא היה הר אדם במאסה אבל על זה לא מקבלים ניקוד. על הבמה הוא נראה מפתח גוף ממוצע (ברמות האלה כמובן) ואפילו מתחת לזה. החוכמה היא להביא את המאסה לבמה, ויש עוד אלמנטים כמו פרופורציה, ואסתטיקה, שאין לו מהם בשיט. |
כמו שהוא בנה את עצמו מהר, ככה זה גם נהרס. לטרי היה פוטנציאל, וחבל שהוא לא מומש. נקווה לראות אותו מתישהו על הבמות מחוזק מתמיד
|
אני לא מאמין שזה יקרה^
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ