![]() |
אימונים אישיים מקוריים
היי לכולם !
במידה ויש כאן מאמנים אישיים, אשמח לקבל רעיונות לתוכניות אימון מקוריות שכוללות עבודה עם כדור פיטבול, קינזיס,גומיות,כדור קטן,סופר סטים ודרופ סטים,אימון מחזורי ועל מחזורי. בוסף אם יש רעיונות איך להעביר אימון אישי לזוג אנשים בו זמנית, אשמח לשמוע. תודה לכל העונים ! |
ציטוט:
|
תודה.
עוד רעיונות? אני צריכה לתכנן סך הכל 13 אימונים שונים |
תבקשי מהמאמן במכון שיבנה
|
ציטוט:
|
מה דעתך על משהו מפתיע חדשני מטורף שתאכל'ס כמעט אף אחד מהמאמנים בארץ לא מבצע?
אימון יעיל! |
אגב את עושה שירות לאומי במיקרה בסורוקה?
|
כן אני עושה שירות בסורוקה.
Hypertrophy u"הליצן המרקד" אני צריכה תגובות ענייניות לגבי גוף ההודעה - תודה. |
הכי ענייני זה-תפסיקי להתעסק בשטויות ותתחילי לאמן אנשים בצורה רצינית שתביא תוצאות
ולא...פיטבול וחארטות כאלו זה לא יעיל |
לא כולם בחורים בריאים כמוך,
יש אנשים מבוגרים,נשים בהריון, אנשים אחרי ניתוחים - שזקוקים דווקא לעבודה יותר רגוע - דווקא על פיטבול, גומיות וכו' |
ציטוט:
אללא יסטור תעשי טובה את מדברת טון שטויות כל הזמן שלך פה ובפורום השני ולא למדת כלום? |
מסתבר שלא.בוא תלמד אותי
|
אני מוכן באופן פרטי או שאת יכולה לקרוא מאמרים...תבחרי למה אין לי כוח להתחיל לכתוב את כל התורה
|
ציטוט:
סקבט רגוע עם משקל, דדליפט רגוע עם משקל. |
ציטוט:
מה אתה רוצה שהיא תביא להם לעשות? 5*5 אקרוס? אולי לשם שינוי תהיה רציני, היא ביקשה דוגמא למשהו, ואתה רק כתבת אלפמאות הודעות חסרות כל תוכן במקום לענות בצורה שתצדיק איכשהו את הניהול שלך (להבדיל למשל מקפטן שלד או סאבזירו, שהם מטרילים כמוך על ימין ועל שמאל אבל לפחות יודעים לענות משהו מקצועי כשצריך). |
ציטוט:
למה כל הודעה שלך צריכה להיות עוקצנית ומעצבנת? אתה מבקר הפורום מטעם הכנסת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל לזקנים הייתי מביא סקוואט,זה יחזק להם את הרצועות ברכיים ואת הגב התחתון,ואת שרירי הבטן. דבר שיתמוך להם בחוט שידרה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ