![]() |
מתחיל להתאמן כוח-ציוד נלווה
טוב,אז אחרי שקראתי את בספר ss איך עושים דדליפט,סקוואט,פאוורקלין וכל השאר אני מוכן להתחיל להתאמן כוח. עכשיו לפני שאני מתחיל להתאמן בss ובתוכניות כוח אחרות האם אני צריך ציוד כלשהו? מבחינת חגורות,מגיני ברכיים ורצועות הרמה דברים כאלה? אני מדבר על הדברים הרציניים שיעזרו לי באמת. בבקשה תענו לי ברצינות בלי כל השטויות ישר.
|
לא צריך כלום.. רק מוט פלטות כלוב וספת לחיצת לא יותר מזה
כל זה יש לך בחדר כושר כשתגיע למשקלים גבוהים ותרצה חגורה זה משהו אחר רצועות הרמה וכפפות לא צריך |
חגורה
נעליים (vs או אולסטאר) מגנזיום חדר כושר זהו. |
ואגב,החגורה שומרת על הגב רק,או שהיא גם עוזרת להרים יותר?
|
אתה לא צריך חגורה, בטח לא עכשיו
רצועות לברכיים אתה לא צריך בכלל רצועות אחיזה גם לא מגנזיום אולי נעליים עם סוליה שטוחה |
אולסטאר וסגרת עיניין.....
לעת עתה |
ב-ss משתמשים בחג1רה אחרי חודשיים אם אני לא טועה
רצועות בירכיים לא צריך מגנזיום לדעתי חובה נעליים, אני מעדיף אוסטאר. מוזיקה לא צריך ניראה לי |
משתמשים בחגורה אחרי שיודעים איך בכלל לבצע תתרגילים
אצל רוב האנשים זה קורה הרבה אחרי חודשיים אולסטאר נעליים מגעילות, עדיף כבר 0ניקר0 של אדיד0 |
אולסטאר זה הכי סקסי שיש!
|
מי שלא יודע לבצע את התרגילים לא צריך לעשות ss
lolz ואם הוא עושה, אז הוא רק חושב שהוא עושה. ואולסטאר מדהימות לסקוואטים |
מגניזיום זה בשביל האחיזה לא? זה האבקה הלבנה? כי לא נותנים להכניס את זה לחדר כושר... כי לפרצופי תחת האלה מפריע שזה "מלכלך ת'ריצפה". ניסיתי אפילו לנגב אחרי זה לא נותנים. יש תחליף למגניזיום?
וחגורה (כאשר אני אקנה),להשתמש בכל התרגילים בתוכנית הss? |
תתעסק בינתיים יותר בלקרוא תספר מאשר להוסיף הוצאות להורים שלך.
כשתצטרך חגורה אתה תדע. |
אני משתמש לסקוואט וללחיצות
משיכות אני מעדיף שלא אני התחלתי להשתמש בחגורה ממשקלים 145 סקוואט 90 בנץ' 60 פרס |
ציטוט:
|
ציטוט:
וסאבזירו,את הספר אני גמרתי,ואני משלם לעצמי על החגורה,על המנוי,על האבקת חלבון,ועל כל מה שקשור לחדר כושר כי ההורים שלי לגמרי נגד זה. |
ציטוט:
אני זוכר שנתקעתי ב-145 ואז התחלתי לשים |
ציטוט:
וזה לא יתרון, הטווח תנועה גדול יותר ואני 8% שומןן :sleep: |
ציטוט:
|
56kg
|
(אני אוהב שמנות)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ