![]() |
חלק בחזה לא מתפתח
אזה חלק בעמצאה החזה שלי לא התפתח בתקופת המאסה שלי יש רווח כזה
חבר שלי העמליץ לי לעבוד על "חזה תחתון" לעשות תרגילים כמו לחיצת חזה אם מוט אוו אם דבלים על ספה שלילית כזאת מה אתם אומרים אזה תרגלים לעשותת ?? הינה תמונה ישנה בחודש ה3 שלי במאסה (ראשונה) 76 קילו שהייתי (הגעתי בסוף 81 ועד עכישו מתחטב )... http://www.siz.co.il/my.php?i=mzrdzwkeuzm4.jpg כל החלק העליון של החזה ממש גדל התפתח אבל החלק בתמונה בכלל לא חשבתי שזה חור אבלל אין מצב אם היה הייתי יודע כבר מזמן הורים רופאים וגם זה שתוך לא נכנס כזה בפנים .... פשוט עזור בכלל לא מפותח שאני נוגע בו אני מרגיש עצמאות ואור אין בשרר אז אני רוצה לדעת אזה תרגילים לעשות כדי לתת לעזור הזה דגשש |
נווו מה אתם שותקיםםם
20 צפיות ואף אחד לא יודע מה לומר |
תתחיל להתאמן ולאכול יותר זה יכול לעזור...
תלחץ בנצ' כבד והחזה יגדל |
תפסיק להתעסק בשטויות. תעשה תרגילים מורכבים תעלה במשקלים ותתחיל לאכול כמו שצריך.
|
טוב קיצר ממכם לא נקבל תשובה
|
זה יכול להיות גנטי...
|
ציטוט:
|
אזה ענו לי הם באים לדחוף את הss שלהם בעיקפים
וברור הרמתי כבד ואני ימשיך להרים כבד במאסה הבא תרגילים מורכבים הכל מטרה הלגיע 3-4 פלטות ..בזמן קצר אבל עד 81 קילו זה לא עזר לי החלק הזה בחזה נשאר אותו דבר |
טרול?
|
ציטוט:
|
מה אתם רציניים מה תעבוד כבד חח זה רווח בין שני החלקים של החזה זה המבנה שלך יש כאלה שזה רחב אצלם ויש כאלה שזה צר אצלם , אם כל אחד ישים יד באמצע החזה הוא ירגיש חלק עם רק עור ועצם...
|
ציטוט:
לנושא כנראה גנטי מקווה אם הזמן יתושתש |
אני יודע שאני מרגיש ת'חלק הזה חזק מאוד במקבילים שאני יורד ממש למטה (זה ממש כואב שמה) אז ניראלי שזה עובד על זה,ואם לא אז פרפר. לדעתי האישית כמובן.
|
תודה אני ינסה
|
http://www.beebleblog.com/images/pecmuscle.jpg
יש לך רווח גדול מדי מכיוון שהם קטנים, אין לך שריר חזה באמצע... |
ציטוט:
|
קיצר יש לי חרא גנטיקהה בחזה כיףף חח
|
זה גנטי. גם לי ולעוד רבים יש את זה ושהחזה גדול זה יפה.
|
אם יש דוגמה תמונות אם רווח גדול וחזה מפותחח ? אני ישמח לראות
|
אני אוהב חזה גדול
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ