![]() |
שאלות בקשר לספינינג
אני עכשיו עושה ספניניג בשביל חיטוב..
רציתי לדעת אם 3 פעמים בשבוע זה מספיק בשביל חיטוב או שאפשר לעשות אפילו 5 פעמים בשבוע.. ואם למשל אני עושה 3 פעמים זה משנה באיזה ימים אני עושה? מה הכי טוב לעשות? יום כן יום לא? או שאפשר 3 ימים ברצף??..... ואם יש לכם עוד טיפים בספניניג, זה יעזור לי.. תודה. |
מישהו?
זה ממש חשוב לי... |
מה שיקבע אם תתחטב או לא זה המאזן הקלורי בסופו של יום ולא כמות הספינינג שתעשה...
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 בהצלחה |
אני יודע אחי אבל עדיין זה לא מה ששאלתי..?
זה יקרא אימון יתר לעשות 4-5 פעמים בשבוע ספיניניג (ולפעמים חוץ מהספיניניג אני יעשה עוד דברים).. או שעדיף לעשות 3 פעמים וזהו? |
לא כדאי 3 ימים רצוץ אחי .. תעשה יום כן יום לא
|
למה לא?
זה יחשב אימון יתר או משהו כזה? |
זה יחשב בזבוז זמן, חוץ מזה אין בעיה עם זה.
|
למה בזבוז זמן?
הריי יותר אירובי = יותר קלוריות שנשרפות לא? |
כל עוד זה לא באינטנסיביות גבוהה וכל עוד אין לך אימוני כוח או עבודה פיזית קשה מחוץ לאימוני הספינינג
אין שום בעיה לעשות 5 ימים בשבוע, רק תסתכל שלא תתחיל לאכול יותר כתוצאה מזה, זה איפה שרוב האנשים נופלים |
למה?
מה הקשר בין זה לזה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיעור ספינינג כהלכתו זה משהו עצים מאוד ידידי יום כן יום לא יספיקו לך |
ok תודה...
ותגידו מה ההבדל בין האופניים הרגילות לבין אלו שהם כאלו ארוכות כאלו ושהכיסא בהם כזה קרוב לריצפה (אופני כושר רגילות, לא אופני ספינינג)... |
ציטוט:
יצאתי מנקודת הנחה שהעצימות מותאמת לצרכים אישיים אם אכן ספינינג זה תמיד בעצימות גבוהה אז זה לא רעיון טוב יותר מ3 פעמים בשבוע ולא גב אל גב |
ok..
ורציתי לדעת במה אימון אנאריבוי (כמו משקולות וכו') יעזור להפחתה במשקל..?? הרי באימון ארוך הוא שורף הרבה פחות קלוריות מאימון כמה הליכה ריצה וכו'.. אז מה זה נותן לי?? (סליחה על הבורות אבל אני לא מבין טוב בתחום).. |
ציטוט:
כשאתה מתאמן ועושה אימונים אנארוביים אתה שומר על השריר שלך למרות שבחיטוב תמיד יורדים בשריר אבל אם תעשה הכל לפי הספר סביר להניח שהירידה בשריר תהיה קטנה יותר |
הבנתי..
יש לי הרבה לרדת במשקל 15+ אז בוא נגיד ככה.. עד שאני לא יגיע למשקל שאני יחשב רזה אני לא יבחין באיזהשהו שינוי בזכות המשקולות וכו'...???? |
ציטוט:
|
אתה חייב לשלב אימוני כוח בהרזיה רצינית כמו שלך
אלא אם כן אתה רוצה להראות כמו הביצים שלך אחרי שתרד במשקל |
איך אפשר לקרוא לפעילות רציפה של שעה, שברור שהיא נכנסת תחת הקטגוריה של Long Slow Distance משהו עצים?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ