![]() |
איזה 5*5 עדיף לי?
אני מתאמן כבר שנתיים וחצי, ולפני כמה חודשים עשיתי 5*5 של bill star (למתאמנים בינוניים אוו משהו כזה) והיתה אחלה עלייה במשקלים. אחרי זה עשיתי עוד חודשיים של ab, ועכשיו אני רוצה לחזור ל 5*5. התוכנית של 5*5 למקדמים נראית לי קצת מסורבלת יותר ופחות ברורה. השאלה שלי היא עם עדיף לי לעשות אותה בגלל שאני מתאמן כבר שנתיים וחצי או שאני יכול לעשות עוד הפעם את הגרסה של ביל סטאר?
|
זה שאתה מתאמן שנתיים וחצי לא אומר כלום.
מאוד קשה לי להאמין שאתה צריך את ה5x5 המתקדמת. לאיזה משקלים הגעת במורכבים? |
איזה 5x5 כולם של ביל סטאר
יש את מדקאו ויש גלן פנדלי ויש את המקורית עם היי פולס ופאוורקלין מתאים לך SS בקיצור |
ציטוט:
60 קילו לחיצה צבאית 140 קילו דד ליפט 100 קילו סקוואט 92.5 בנט אובר המשקלים יחסית נמוכים בגלל שאני תקופה ארוכה הייתי בחיטוב |
ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1175 |
ציטוט:
איך זה שהסקוואט כלכך מאחורה ? לדעתי אתה יכול להתקדם קצת ב-ss ואז לחזור למדקאו. |
Lol
מה עשית 5x5 בלי סקווטים ? |
ציטוט:
|
מזה קשור ?
סקווט מרפא ברכיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
עד שהבנתי שאתה מתכוון למילטרי פרס. |
ציטוט:
לבנאדם יש בעיה בברך בכל זאת עושה סקוואט במשקל סביר לחלוטין ויש לך טענות. |
ציטוט:
לכן הוא מרפא את הברך לעומת זאת אימוני abcd עוזרים לעבור את הקבצה ג' באנגלית כיוון שכך מתרגלים את הabc כל אחד בקצב שלו |
ציטוט:
|
די לזבל את השכל ולהיות על תקן אורטופדים, אנשים פה מאבחנים בעיות של אנשים מבלי לדעת אפילו על איזה סוג של מוגבלות מדובר...
|
רופאים מזבלים את השכל
פשוט הם אומרים לך לנוח ולקחת כדורים ממש גאונות ! |
ציטוט:
|
אני רק תוהה מי מקור רפואי יותר אמין, מתאמן שקרא ספר או שניים של ריפטו או ד"ר בוגר 7+ שנים בלימודי רפואה.
משום מה אני נוטה ללכת על הדוקטור. |
ציטוט:
חבר, לחזק את שרירי הקאוודס, אולי מוריד עומס בטווח הארוך, אך בזמן הפעולה (בזמן הסקוואט), הוא נותן עומס על הברכיים, ברך בריאה תעמוד בלחץ הזה בלי נזקים, אך ברך "חולה" כביכול עלולה לקרוס. סקוואט הוא תרגיל מעולה, מערב כ75% משרירי הגוף, פועל מעולה על הקוואדס ועל הטיביאליס, אבל ממש ממש לא מרפא ברכיים. ובוא נקל על זה, אם מישהו בא ואומר לך, יש לי בעיות ברכיים, אתה באמת תשלח אותו לעשות סקוואטים כבדים? לא נראה לי, לא נראה גם לרופא, כי הוא יודע שבעיות עצם מרפאים במנוחה, ולכן שולח את המטופל ל"נוח קצת עם כדורים". |
פספסת את כל הקטע של סקוואטים מלאים, שזה ההאמסטרינגס בהקשר של הברך. מעבר לזה, Low Bar Squats מפעילים משמעותית פחות עומס על הברך עצמה ומאידך יוצרים גם את הברך הכי חזקה ויציבה מכל התרגילים האחרים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ